Deltag i Bygmas

advents-konkurrence

Bygmas adventsgaver har du glæde af i LANG tid

Hver uge op til jul kan du her på siden vinde flotte adventsgaver, der kan pynte gevaldigt på dit hjem. Og de bliver endda monteret, så du slipper for besværet.

Er du spændt på næste uges adventsgave?

Tilmeld dig Bygmas nyhedsbrev og få besked som en af de første.

Tilmeld dig her 

Vind en skraldespands-skjuler

Er din indkørsel ved at forsvinde i et hav af skraldespande - så har vi den helt rigtige adventsgave til dig her. Nu kan du nemlig vinde en flot skraldespands-skjuler fra Frøslev Systemhegn.Vi leverer materialerne og håndværkerne til at montere det. Du kigger på, mens vi forvandler din indkørsel. Kravene er meget simple:

1) Tag et billede af dine skraldespande (udendørs)
2) Upload billedet
3) Husk at læse betingelserne nedenfor.


Deltag her

Konkurrencen slutter den 15. december 2018. Og hvis du er den heldige vinder, får du direkte besked herefter.

Der henvises til Bygmas generelle konkurrencebetingelser, som du kan finde på www.bygma.dk/konkurrencer.Betingelser for deltagelse

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at du og dit hjem bruges i en videooptagelse i foråret 2019, der efterfølgende kan blive brugt på forskellige online medier af Bygma og Frøslev. Derudover vil Bygma eksponere navn, billeder og by på Bygmas platforme.

Konkurrencen udbydes i samarbejde med Frøslev. Eventuel gevinstskat betales af Frøslev. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet. Vinderen får direkte besked. Ansatte hos Bygma, Frøslev træ A/S eller Nørgård Mikkelsen kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vi forbeholder os ret til at trække en ny vinder, hvis vinderen ikke er kontaktbar inden for 14 dage.

Læs mere om Bygmas generelle konkurrencebetingelser på www.bygma.dk/konkurrencer.