Find vej til Bygma Svemdorg

Find vej

Nordre Ringvej 151, 5700 Svendborg

I Svendborg N, tæt på Rute 9 og Ring Nord ligger Bygma Svendborg som lettilgængeligt Proff- og logistikcenter. Herfra tilbyder vi håndværkere og erhverv de bedste betingelser for fragt og service.

Direktør for Bygma Svendborg

Thomas Skovlund Madsen

Direktør, Bygma Svendborg

"Bygma Svendborg er startet på en vækstrejse; vi oplever tilgang af kunder hver eneste måned, og vi regner med at ansætte flere medarbejdere over de kommende år.  Jeg – og hele teamet – glæder os til at betjene både nye og nuværende håndværkskunder her i Bygma Svendborg.

 

Thomas Skovlund Madsen (54) har siden 1. februar været ansat som direktør for det nye trælast- og logistikcenter Bygma Svendborg. Thomas kommer med en alsidig baggrund og stor erfaring inden for både trælast og ledelse.

Butikschefen for Bygma Svendborg

Søren Martin Larsen

Butikschef, Bygma Svendborg

"Vi har ansat faglært personale på alle varegrupper, som er klar til at yde kompetent og professionel vejledning. På 1. salen har vi en tøjafdeling, hvor der er ansat to medarbejdere til at servicere dig. Service og kvalitet er vores omdrejningspunkt, og kun det bedste er godt nok til vores professionelle håndværkskunder.
 
Søren Martin larsen har været ansat som butikschef for det nye trælast- og logistikcenter Bygma Svendborg siden maj 2023. Han kommer med stor erfaring inden for indkøb og butiksdrift.

Bygma Svendborg trælast

DGNB-Trælast

DGNB-Certificeringen af Bygma Svendborg er ikke blot et kvalitetsstempel, men har været en proces, der har klædt Bygmas medarbejdere bedre på til at vejlede kunderne i det certificerede byggeri.

Det grønne mærke guider til bæredygtige byggematerialer

Det Grønne Valg

Hos Bygma gør vi produkter med bæredygtighedscertificering mere synlige for kunder og medarbejdere. Det Grønne Valg findes i vores forretninger, på Bygmas hjemmeside, tilbud, ordrer, faktura og følgesedler.

Bæredygtigheds ambassadør

Ambassadører i alle forretninger

Bygmas landsdækkende korps af af ambassadører i ansvarligt byggeri, gennemgår alle den uddannelse og obligatoriske træning, der kræves for at være PEFC og FSC certificeret.

Mere end 200 ambassadører i 60 forretninger

Hos Bygma har vi sammensat en uddannelsespakke, hvor vi tager vores ambassadører på en bæredygtig rejse fra skovens oprindelse, over krav til bæredygtighedscertificeringer og de tilhørende dokumentationspakker. Vi har indtil videre uddannet mere end 200 ambassadører fordelt på godt 60 danske forretninger.

Fordi fremtidens byggeri starter i morgen, vejleder Bygma i bl.a. klimakrav, DGNB og Svanemærket byggeri.

Bygma Proffshop motiv

Bygma.dk/Proff

Gør din hverdag lettere

Med Bygma.dk/proff bliver din hverdag meget lettere. Du finder let alle dine faktura, ser nuværende og tidligere ordrer og gør dine indkøb af byggematerialer lettere ved at oprette favoritlister. 

Bygma Tøjshop motiv

Bygma Tøjshop

Gør indkøb af arbejdstøj enkelt

Bliv oprettet som bruger på Bygma tøjshop og tilbyd dine medarbejdere et fast sortiment de kan handle ud fra. Sammen skræddersyer vi sortimentet, så i får mindre administration og medarbejderne større glæde af deres arbejdstøj.

Bygma svendborg byder velkommen

Din lokale Bygma

Bygma Svendborg bliver en grundsten i Bygma

Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppens virke siden grundlæggelsen. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed der bidrager positivt til samfundet.

Bygmas historie

Det gode købmandskab, flid og fremsynethed

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2022 for 11,6 mia. DKK.