Team Bygma - Jena & Katja

Partnerskabet mellem den største danskejede distributør af byggematerialer, Bygma og Dan­marks OL bronzemedaljevindere 49’er FX sejlerpigerne Jena & Katja, er et ambitiøst match, som bunder i professionalisme og engagement.

Team Bygma – Jena & Katja
Sejlerdisciplinen 49’er FX, som Team Bygma - Jena & Katja dyster i, blev for første gang nogen­sinde repræsenteret ved de Olympiske Lege i Rio 2016. Det var første gang, at man kunne opleve en High Performance båd for kvinder på det olympiske program. 49’er FX er kvindernes version af 49’eren - den er ekstremt ustabil og svær at styre samtidig med, at den er meget fysisk krævende. Det er en af de hurtigste jolle-typer, man kan sejle. Bådens vildhed gør, at den også er meget publi­kumsvenlig.

Kompetent sportslig indsats
”Netop Jena og Katjas erfaring, energi og fine resultater indtil nu tiltaler os i Bygma” forklarer Peter H.Christiansen, adm. direktør for Bygma Gruppen A/S. ”Og den professionalisme og det engagement, som Jena & Katja udviser, vil vi gerne være med til at sponsorere økonomisk. Vi anerkender, at det er en økonomisk udfordring at komme til tops i international sport, men de to sejlpiger er gode rollemo­del­ler og er med til at holde stolte sejlertraditioner i hævd - og det vil vi gerne honorere.”

 

Byggematerialer og grej af høj kvalitet
Bygmas nye profil ”Ikke for amatører”, hvor vi forstærker vores brand mod de professionelle og semi-pro­fessionelle, er et ideelt match med den profil, som Jena og Katja har. Netop kombinationen af vores profil på faglig kompetence og gode kvalitetsprodukter passer perfekt til den indsats, som Team Bygma – Jena & Katja yder. Den profilering, de kan være med til at skabe sammen med Bygma, kan kun være til gavn for begge parter” afslutter Peter H. Christiansen.

Opskriften på succes
Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen har kæmpet sig til en plads i verdenseliten. Deres opskrift på succes gælder ikke bare på deres båd, men også på de danske arbejds- og byggepladser. Få hemmeligheden lige her:

Viljen til sejer 

Se filmen her

Tæt på Team Bygma - Jena og Katja
Nu har du chancen for at lære OL bronzemadaljevinderne Team Bygma – Jena og Katja bedre at kende. Hvem har f.eks. set ”Han, hun, Dirch og Dario” mindst 30 gange, og hvem har de bedste dansemoves?

Tæt på

Se filmen her

Hvem er Viggo?
Jena & Katja fortæller her, hvorfor de i mange år har fyldt deres kuffert med havregryn og hvem deres tro følgesvend Viggo er.

Tæt på Jena og Katja

Se filmen her

 

 

 

Milepæle

August 2016 | Vinder OL bronze i Rio

 OL bronze 

 

April 2016 | Europamestre i kvindernes 49'er FX

Europamestre

 

 


Maj 2015
| Bygma bliver sponsor for Jena & Katja

Ny sponsor
 

Følg os på Facebook