Terrassebrædder

Bygma tilbyder terrassebrædder i brunimprægneret-, og trykimprægneret fyr, FSC-certificeret Bangkirai, ProDeck Komposit brædder samt tilbehør. Hvis du ønsker terrassebrædder i lærk, kontakt da din lokale Bygma butik.

Valg af terrassebrædder

Er du til komposit terrassebrædder, trykimprægneret træ eller hårdttræ som fx Bangkirai og Cumaru til din terrasse? Valget af terrassebrædder afhænger af smag, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse og økonomi.

Læs mere om valg af terrassebrædder

terrassebrædder bangkirai cumaru, lærk, trykimprægneret, brunimprægneret og vedligeholdelsesvenlige ProDeck Komposit brædder

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Valg af terrassebrædder


  Trykimprægneret eller brunimprægneret
  En god prisbillig løsning er at bruge trykimprægneret eller brunimprægneret træ til din træterrasse. Med den almindelige grønne trykimprægnering, får du en holdbar terrasse der kan modstå det danske klima uden problemer. Både de brunimprægnerede og de trykimprægnerede terrassebrædder har NTR klasse AB, som er egnet til terrasse, beklædning og hegn uden jordkontakt. NTR-mærket betyder, at brædderne er kvalitetsgodkendt og lever op til den europæiske standard EN 351-1. De brunimprægnerede terrassebrædder er rillede på den ene side og glatte på den anden side, så du kan vælge, hvad du foretrækker.

  Bangkirai
  Bangkirai terrassebrædder har en flot gylden-brunlig farve og er helt uden knaster. Træet er efterspurgt på grund af sin hårdhed og formstabilitet og kommer fra bæredygtige skovbrug i Asien. Terrassebrædderne har en vendbar profil, så du kan vælge mellem en glat eller rillet forside.

  Komposit terrassebrædder
  Komposit terrassebrædder kræver minimal vedligeholdelse og skal aldrig males eller efterbehandles. Vær dog opmærksom på, at de første år efter montering bliver materialet lidt lysere, hvorefter farven vil være stabil. ProDeck Komposit terrassebrædder ligner, dufter og føles som træ, men har samme holdbarhed som plast.

  Byg din egen træterrasse?

  Få inspiration, gode råd til at lægge en terrasse og læs mere om bl.a. hårdttræ og bæredygtigt træ i kataloget med terrassebrædder. Se også Bygmas store udvalg af udendørs skruer og træbeskyttelse.

  Nederst på siden kan du også læse om den modulopbyggede Dolle terrasse, som er hurtig og nem at montere.