Terrassebrædder

Bygma tilbyder terrassebrædder i trykimprægneret fyr, FSC-certificeret Bangkirai, ProDeck Komposit brædder samt tilbehør.

Valg af terrassebrædder

Er du til komposit terrassebrædder, trykimprægneret træ eller hårdt træ til din terrasse? Valget af terrassebrædder afhænger af smag, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse og økonomi.Bangkirai

Bangkirai terrassebrædder har en flot gylden-brunlig farve og er helt uden knaster. Træet er efterspurgt på grund af sin hårdhed og formstabilitet og kommer fra bæredygtige skovbrug i Asien. Terrassebrædderne har en vendbar profil, så du kan vælge mellem en glat eller rillet forside.

Komposit

Komposit terrassebrædder kræver minimal vedligeholdelse og skal aldrig males eller efterbehandles. Vær dog opmærksom på, at de første år efter montering bliver materialet lidt lysere, hvorefter farven vil være stabil. ProDeck Komposit terrassebrædder ligner, dufter og føles som træ, men har samme holdbarhed som plast.

Trykimprægneret

Du kan også vælge de noget billigere terrassebrædder i brunimprægneret eller trykimprægneret fyr. Både de brunimprægnerede og de trykimprægnerede terrassebrædder har NTR klasse AB, som er egnet til beklædning og hegn uden jordkontakt. NTR-mærket betyder, at hegnsbrædderne er kvalitetsgodkendt og lever op til den europæiske standard EN 351-1. De brunimprægnerede terrassebrædder er rillede på den ene side og glatte på den anden side, så du kan vælge, hvad du foretrækker.

Byg din egen træterrasse?

Få inspiration, gode råd til at lægge en terrasse og læs mere om bl.a. hårdttræ og bæredygtigt træ i kataloget med terrassebrædder. Se også Bygmas store udvalg af udendørs skruer og træbeskyttelse.

Nederst på siden kan du også læse om den modulopbyggede Dolle terrasse, som er hurtig og nem at montere.

Modulopbygget Dolle terrasse - nemt og hurtigt

Du kan hurtigt og enkelt montere en Dolle terrasse, hvor du vælger de moduler, der passer til dit hus. Design din nye terrasse og se prisen med det samme.