Facadeplader i fibercement fra Cembrit

Cembrit Patina

- Original, Rough eller Inline

Cembrits Patina Design Line byder på 3 forskellige typer af facadeplader Original, Rough og Inline, der har et naturligt og autentisk udtryk, som patinerer smukt over tid. Se de 3 varianter her:

Farvevalg

Cembrit Patina fås i flere forskellige farver. Patina Original produceres i 11 forskellige farver, Patina Rough findes i 2 farver og Patina Inline i 3 farver. Klik på farverne nedenfor for at se dem i større format.

15 års Cembrit Garanti

Unik overfladebehandling

Patina-pladerne er modstandsdygtige overfor fugt, snavs og slid, da brædderne er beskyttet med en unik og effektiv overfladebehandling kaldet hydrofobering. Samtidig er fibercementpladerne stort set vedligeholdelsesfrie.


Læs brochuren om Cembrit Patina

Cembrit patinaCembrit planker

- som skabt til det danske klima

Cembrit planker er som skabt til det danske klima. De slår sig ikke, revner ikke og rådner ikke. Samtidig har brædderne en brandhæmmende virkning, lang holdbarhed, er modstandsdygtige overfor råd og svamp og kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad er hemmeligheden? Den er, at Cembrit planker er fremstillet af uorganisk fibercement, som er et særdeles hårdført og samtidig miljøvenligt materiale. Brædderne kan bruges alle steder på huset, hvor du vil have en stærk og vedligeholdelsesfri overflade som fx på udhæng, gavle, kviste, stern, brystninger, garager, skure og altaner.

Farver og tilbehørsprogram

Du har mulighed for at vælge din stil mellem 15 forskellige farver med enten træsstruktur eller med glat overflade.

Der er udviklet et specielt Cembrit tilbehørsprogram, så du kan få et flot slutresultat.

Alle Cembrit planker der er leveret fra Cembrit A/S til forhandlere efter d. 1 maj 1996 er dækket af en 15 års garanti.

Nemt at arbejde med Cembrit planker

Se videoen ovenfor, hvor du kan se flere løsninger med Cembrit planker. Du kan også lade dig inspirere af billederne nedenfor.  • minimal vedligeholdelse
  • lang holdbarhed
  • modstandsdygtig overfor råd og svamp

Vil du have et tilbud på Cembrit planker? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!