Facadeplader i fibercement fra Cembrit

Cembrit Patina Design line

- Original, Rough, Inline eller Signature


Cembrit Patina Inline har lineære slibninger i overfladen. Kombinationen af de stramme, geometriske linjer og den rustikke overflade giver facadepladen et spændende og dynamisk udtryk. Skyggeeffekten på pladerne ændrer karakter i takt med at årstider og dagslys skifter. Og over tid vil pladerne patinere og blive endnu smukkere. 

Pladerne kan både monteres horisontalt, vertikalt og i en kombination. På den måde kan bygherren få en bygning med helt unikt design.

Cembrits Patina Design Line byder på 4 forskellige typer af facadeplader Original, Rough, Inline og den nye Signature, som har et velkendt naturligt og autentisk udtryk, der patinerer smukt over tid. Se de 4 varianter her:

Farvevalg

Cembrit Patina fås i flere forskellige farver. Patina Original produceres i 11 forskellige farver, Patina Rough findes i 2 farver og Patina Inline i 3 farver. Klik på farverne nedenfor for at se dem i større format.

15 års Cembrit Garanti

Cembrit Patina:

Udvikling er godt. Det giver Karakter.

Cembrit Patina design line facadeplader har mange fællestræk, men de er også unikke og hver især helt deres egne. Hver enkelt plade har sit eget udtryk med små variationer i struktur og nuancer i overfalden. Den unikke og individuelle finish passer perfekt til en stadig stigende efterspørgsel fra arkitekter og håndværkere på et autentisk udtryk.

Det gælder for alle Patina-pladerne, at de med tiden patinerer og lysner. Facadens unikke udtryk forstærkes og betones, som årene går, og overfladen opnår det karakteristiske og stemningsfulde farvespil.

Unik overfladebehandling

Patina-pladerne er modstandsdygtige overfor fugt, snavs og slid, da pladerne er beskyttet med en unik og effektiv overfladebehandling kaldet hydrofobering. Samtidig er fibercementpladerne stort set vedligeholdelsesfrie.


Læs brochuren om Cembrit Patina

Vil du vide mere om Cembrit Patina? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!

Cembrit patinaCembrit planker

- som skabt til det danske klima

Cembrit planker er som skabt til det danske klima. De slår sig ikke, revner ikke og rådner ikke. Samtidig har brædderne en brandhæmmende virkning, lang holdbarhed, er modstandsdygtige overfor råd og svamp og kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad er hemmeligheden? Den er, at Cembrit planker er fremstillet af uorganisk fibercement, som er et særdeles hårdført og samtidig miljøvenligt materiale. Brædderne kan bruges alle steder på huset, hvor du vil have en stærk og vedligeholdelsesfri overflade som fx på udhæng, gavle, kviste, stern, brystninger, garager, skure og altaner.

Farver og tilbehørsprogram

Du har mulighed for at vælge din stil mellem 15 forskellige farver med enten træsstruktur eller med glat overflade.

Der er udviklet et specielt Cembrit tilbehørsprogram, så du kan få et flot slutresultat.

Alle Cembrit planker der er leveret fra Cembrit A/S til forhandlere efter d. 1 maj 1996 er dækket af en 15 års garanti.

Nemt at arbejde med Cembrit planker

Se videoen ovenfor, hvor du kan se flere løsninger med Cembrit planker. Du kan også lade dig inspirere af billederne nedenfor.  • minimal vedligeholdelse
  • lang holdbarhed
  • modstandsdygtig overfor råd og svamp

Vil du have et tilbud på Cembrit planker? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!