BerryAlloc Elegance gulve

Få et smukt og stærkt laminatgulv med BerryAlloc Elegance gulve. Brædderne er ekstra lange, brede og tykke, som gør dem meget slidstærke. Samtidig får de store brædder dine rum til at se større ud og som et ekstra plus tager det mindre tid at lægge dem.

Fordelene ved Elegance gulvet

De slidstærke Elegance brædder klarer nemt høje hæle, legetøj, hunde og spildte madvarer. Du får livstidsgaranti på BerryAlloc laminatgulv til beboelsesbrug.

Mange træfarver

Du kan vælge mellem 8 farver i valnød, eg eller ahorn. Det er hasselnød eg, kastanje eg, sandgrå eg, savannah eg, polar eg, lava eg, pecan eg og almond eg. En speciel WoodStructure®+ teknologi giver en dyb prægning, som får brædderne til at ligne rigtigt træ.

Limfri låsesystem

Det er muligt at lægge gulvet uden brug af lim, da Elegance kollektionen også har det særlige Best Loc X-Treme system med stærkere og hurtigere låsemekanismer. Dermed tager det mindst 30% mindre tid at lægge brædderne.

Slidstærkt med livstidsgaranti

   Let installation af  laminatgulvDet er vigtigt, at du opbevarer brædderne i en rumtemperatur på minimum 18 grader i uåbnet emballage i mindst 48 timer før brædderne bliver lagt.

Elegant og trælignende

og hør mere.