Ny Dolle terrasse – nemt og hurtigt

- Modulopbygget terrasse i stål og træ

Dolle terrassen er en modulopbygget terrasse, som er nem og hurtig at montere. Byg terrassen som du vil ved at vælge de moduler, der passer til din bolig.

Komplet levering af alle dele – hurtig opsætning

Med en Dolle terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Dolle terrassen er en CE-mærket kvalitetsterrasse med 10 års reklamationsret og leveres som et komplet samlesæt, der er lige til at sætte op. Følg den brugervenlige montagevejledning og du er godt på vej.


Dolle Terrassen er en gør-det-selv terrasse, som er nem at sætte op selv, eller hurtig for en håndværker at montere. Terrassen er til huse med høj kælder/stue eller skrånende grund (hævet træterrasse) eller standard træterrasse i jordniveau og fås i sort eller galvaniseret stål.

  
     

Hævet eller lav terrasse?

  

GalvaniseretTrykimprægneret træ, hårdt træ eller komposit?

   

Tilpas din terrasse efter behov – vælg komponenter

Du kan kombinere Dolle modulpakken, som du vil. Vælg de komponenter, som du skal bruge til dit terrasseprojekt. Skal du fx kun bruge værn eller frontprofiler, kan du bestille dem separat. Vælg modulopbygget terrasseløsning fra Dolle, når du selv vil præge din terrasse på en enkel måde.

Dokumenter

Kom ind i Bygma og hør mere