Glashegn fra Plastmo

Giv terrassen en flot afslutning med læhegn og nyd udsigten

Plastmo Glashegn er et overskueligt og nemt projekt, hvis du ønsker læ på terrassen samtidig med, at du kan nyde udsigten til din have.

Et glashegn skaber et hyggeligt udemiljø på terrassen og er samtidigt med til at give din terrasse en elegant afslutning.

Glashegn til montering maks. 2-3 trin oppe

Glashegnet fra Plastmo er til dig, som har en terrasse, der ligger i niveau med resten af haven eller maks. 2-3 trin oppe, og som ønsker at kunne sidde på terrassen uden at blive generet af vinden.

Glasrækværk til montering i højden

Ligger din terrasse mere en 2-3 trin oppe eller har du en altan, som du ønsker at montere glasrækværk på, så kan du læse mere om Plastmo Glasrækværk her.

Unikt design

Plastmo Glashegn er udviklet i et diskret, stilrent og tidsløst design og afsluttes med en håndløber i aluminium, som mindsker risikoen for delaminering og misfarvning af plasten mellem det dobbelte lag glas.

Priseksempel på hegnet der er vist på billedet ovenfor:

34.999 kr.

Indeholder:

  • 12 stk. glashegnsstolper komplet i kasse, antracit
  • 4 stk. glas spec. lamineret klart 1.001-1-250x925 mm (sektion fra væg)
  • 7 stk. glas spec. lamineret klart 1.001-1-250x925 mm (sektion mod have)
  • 4 stk. glashegn håndløber antracit længde 400 cm
  • 1 stk. glashegn endebund antracit
  • 2 stk. håndløber alu samlestykke
  • 1 stk. håndløber alu hjørne 90 gr.

Nemt at montere

Glashegnet er nemt og hurtigt at montere - også for dig, som ikke er håndværker. Sortimentet består af én type stolpe, som leveres med det nødvendige tilbehør. Stolpen i aluminium har spor, som glasset monteres i. Ved hjælp af klips, er det muligt at lukke for de åbne spor, der ikke benyttes. På den måde fungerer den samme stolpe som både midt-, ende- og hjørnestolpe.

Overskueligt sortiment med få dele

Glashegnet fra Plastmo er produceret i lamineret glas og vedligeholdelsesvenlig aluminium i antracit eller hvid. Alle stolper leveres i pakker med det nødvendige tilbehør for en komplet løsning, så du er sikker på, at få det hele med. Glas, håndløber og evt. endebunde købes separat.

Glas – altid på mål

For at du altid får den mest optimale løsning til din terrasse, laves alle glas på mål, skræddersyet til dit projekt. Glassene fås i klar, frost eller røgfarvet.

Se i videoen nedenfor, hvor nemt det er at montere Plastmo glashegn .

Sikkerhed og garanti

Glasset til Plastmo Glashegn er lamineret. Det betyder, at ved evt. brud vil glasset revne i store stykker, som bliver hængende i folien mellem de to glaslag.

Dette glashegn er egnet selv i kystnære områder med saltholdig luft og klarer al form for vind og vejr. Plastmo giver 15 års garanti på glashegnet, som dækker afskalning af overflademaling på aluminiumsprofilerne. Se garantibestemmelserne.Vil du have et tilbud på Plastmo glashegn, eller ønsker du specialmål på glas? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!