Napoleon grill

- kvalitet du kan regne med

Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. Det canadiske grillmærke Napoleon har været på det Nordamerikanske marked i mere end 20 år og er kendt for høj kvalitet. Napoleon grill byder på et bredt udvalg af gasgrill, kulgrill og grilludstyr.

Du finder her information om mulighederne med Napoleon grill og grilltilbehør samt grillopskrifter.

Køb din næste Gasgrill her >

Lækre bøffer på Sizzle Zone

4 grunde til at vælge en Napoleon grill

 

1)      Napoleon er fremstillet af det allerbedste stål

Alle Napoleons grillmodeller har brændrør og sear plates i 304 rustfri stål. Det er den absolut bedste type stål, der kan anvendes til grill. Du kan kende stålet på, at det ikke er magnetisk. På de grillmodeller der har låg i rustfri stål, er det ligeledes 304 stål, som er brugt.

2)      Napoleon Sizzle Zone sikrer, at saften bliver i kødet

Napoleon Sizzle Zone er et keramisk legeme, som bliver op til 900 grader varmt. Det giver fede grillstreger på kødet og bruner stegen af med så hård varme, at saft og smag forsegles i kødet. Napoleon Sizzle Zone findes i gasgrill-modeller fra udvalgte Rogue og op.

3)      JetFire tændingssystemet kan betjenes med en hånd

Tændingssystemet gør det muligt at tænde og regulere gassen på én og samme knap. Tændingen er desuden indbygget i brænderen, så systemet er så lidt udsat som muligt.

4)      Markedets bedste garantiprogram

Med en grill fra Napoleon er du godt dækket ind. Faktisk har Napoleon Grill markedets bedste garantiprogram.
Læs mere om den her.

Lille, mellem eller stor grill?

Hvad enten du går efter en lille, mellem eller stor grill, så er det muligt med Napoleon grill.  Foretrækker du den lille transportable gasgrill, som du kan tage med i sommerhuset, på tur eller sætte på havebordet, så grillmaden er lige ved hånden? Du kan også få en grillvogn til den lille transportable grill. Dermed er det muligt at skjule gasflasken og få ekstra plads til at stille tingene på med aftagelige sideborde.

Napoleon TRAVELQ PRO285


Napoleon TRAVELQ PRO285 transportabel gasgrill           

Napoleon vogn til TRAVELQ

        Grillopskrifter

Glem ikke de utallige muligheder der er for grillmad. Du vil sikkert gerne grille mere end bare bøffer og pølser, men måske har du ikke lige tiden til at finde på nyt grillmad.  De tre grillopskrifter nedenfor er forholdsvis enkle at lave og samtidig får du en lækker treretters grillmenu.

Forret: Grillet brød med tomat og mozzarella

Læs opskriften her


Hovedret: Citronpeberlaks

Læs opskriften her


Dessert: Napoleonshatte

Læs opskriften her

Napoleon rotisseri - hvordan bruger du den

Se Bygmas udvalg af:

Napoleon grill

Napoleon grilltilbehør

Går du efter en grill af mellemstørrelse, så byder Napoleon på flere forskellige. Valget afhænger af, hvor mange hovedbrændere der skal være, størrelsen på grillarealet, funktioner, design og pris.

Med Napoleons luksus gasgrill Prestige Pro får du det ypperste af en grill. Prestige Pro grillserien bugner af funktioner, fx Night Light lys i kontrolknapperne som skifter fra blå til rød, når du tænder gassen. Der er infrarød bagbrænder, Sizzle Zone, WAVE grillriste i rustfri stål samt lys i skabe og skuffer, som har soft close. Derudover får du også en høj cookbox på grillen. Den høje cookbox giver dig mulighed for at anvende rotisseriet uden at fjerne grillristene. Det er virkelig smart, når du vil bruge rotisseriet og grille samtidigt.

Napoleon Prestige Pro825

Gode råd til sikker grillning

1. Placer altid din grill på et fast, ikke brændbart underlag, f.eks. fliser eller asfalt. Placer aldrig din grill på græs, træterrasser, op ad træværk eller bebyggelse af træ i tørkeperioder.

2. Brug altid et grillstarterrør, så har du bedre styr på optændingen af briketterne. Brug aldrig brandfarlige væsker. Det er sikrest at bruge optændingsblokke.

3. Vær opmærksom på vejrforholdene og omgivelserne. Hav altid en spand vand i nærheden.

4. Grill kun udendørs og hold øje med grillen

5. Sørg for at grillen er helt slukket inden du forlader den og lad aske blive i den tillukkede grill natten over.

6. Hæld asken i en metalspand dagen efter, så du sikrer at gløderne ikke antænder skraldespanden.

7. Afbrændingsforbud er IKKE ensbetydende med et grillforbud – men det kan det være!

8. Hold dig opdateret i forhold til hvad der gælder for dig i tørkeperioder via din kommunes hjemmeside eller www.danskeberedskaber.dk

 

God, solrig og sikker grill-sommer.