Napoleon grill

- kvalitet du kan regne med

Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. Det canadiske grillmærke Napoleon har været på det Nordamerikanske marked i lidt mere end 20 år og er kendt for høj kvalitet. Napoleon grill byder på et bredt udvalg af gasgrill, kulgrill og grilludstyr.

Du finder her information om mulighederne med Napoleon grill og grilltilbehør samt grillopskrifter.

Lille, mellem eller stor grill?

Hvad enten du går efter en lille, mellem eller stor grill, så er det muligt med Napoleon grill.  Foretrækker du den lille transportable gasgrill, som du kan tage med i sommerhuset, på tur eller sætte på havebordet, så grillmaden er lige ved hånden? Du kan også få en grillvogn til den lille transportable grill. Dermed er det muligt at skjule gasflasken og få ekstra plads til at stille tingene på med aftagelige sideborde. 

 

           

Napoleon TRAVELQ PRO285


Napoleon TRAVELQ PRO285 transportabel gasgrill           

Napoleon vogn til TRAVELQ

        

Går du efter en grill af mellemstørrelse, så byder Napoleon på flere forskellige. Valget afhænger af, hvor mange hovedbrændere der skal være, størrelsen på grillarealet, funktioner, design og pris.

Napoleon LE485
med 3 hovedbrændere + sidebrænder

Napoleon LEX485
med 4 hovedbrændere + sidebrænder

Napoleon Rogue 425
med 3 hovedbrændere

Med Napoleons luksus gasgrill Prestige Pro får du det ypperste af en grill. Prestige Pro gasgrill-serien har brænderør, Sear Plates, i 304 rustfri stål. Alt det udvendige på grillene er lavet i samme høje kvalitet 304 stål.  Night Light lys i kontrolknapperne skifter fra blå til rød, når du tænder gassen. Der er infrarød bagtænder, rotisseri kan bruges uden at grillristene tages af, Sizzle Zone, WAVE grillriste i rustfri stål samt lys i skabe og skuffer, som har soft close.

Napoleon Prestige Pro825

Integreret is- og marinadeboks

Brug fx den integrerede is- og marinadeboks til at holde drikkevarerne kolde med, som du får ved købet af bl.a Napoleon LE485, Napoleon LEX485 og Napoleon Prestige Pro825.

Lækker grillmad på himalaya saltblok

Få en ekstra fantastisk smag frem i dit grillkød og dine grønsager med Napoleons Himalaya saltblok. Varm først saltblokken langsomt op og placer derefter grillmaden direkte på saltblokken.

Saltstenen indeholder mineraler, er helt naturlig og uden kemikalier og tilsætningsstoffer.  Samtidig er den antibakteriel og skal blot renses med vand og en svamp.Grillopskrifter

Glem ikke de utallige muligheder der er for grillmad. Du vil sikkert gerne grille mere end bare bøffer og pølser, men måske har du ikke lige tiden til at finde på nyt grillmad.  De tre grillopskrifter nedenfor er forholdsvis enkle at lave og samtidig får du en lækker treretters grillmenu.

Forret: Grillet brød med tomat og mozzarella

Læs opskriften her

Hovedret: Citronpeberlaks

Læs opskriften her

Dessert: Napoleonshatte

Læs opskriften her

Napoleon rotisseri - hvordan bruger du den

Lækre bøffer på Sizzle Zone

Se Bygmas udvalg af:

Napoleon grill

Napoleon grilltilbehør