HardiePlank® brædder - som skabt til det danske vejr

HardiePlank® brædderne er som skabt til det danske vejr. De slår sig ikke, revner ikke og rådner ikke. Og de skal ikke males. Samtidig har de en brandhæmmende virkning.

Hvad er hemmeligheden? Den er, at HardiePlank® er fremstillet af fibercement, som er et særdeles hårdført og samtidig miljøvenligt materiale. Brædderne kan bruges alle steder på huset, hvor du vil have en stærk og vedligeholdelsesfri overflade som fx på udhæng, gavle, kviste, stern og brystninger.

Farver og tilbehørsprogram

Du har mulighed for at vælge din stil mellem 12 forskellige farver med cedertræsstruktur og 4 farver med glat overflade.

Der er udviklet et specielt tilbehørsprogram til afslutning omkring hjørner, døre, vinduer, kviste og udhæng, så du kan få et flot slutresultat.

Alle HardiePlank® produkter er dækket af en 10 års garanti.

Se videoen ovenfor, hvor du får mere information om HardiePlank® brædder, bl.a. hvor nemme de er at arbejde med. Du kan også lade dig inspirere af billederne nedenfor.

    

Brædderne slår sig ikke, revner ikke og rådner ikke

Et specielt tilbehørsprogram til afslutning omkring hjørner, døre, vinduer, kviste og udhæng er med til at give et flot slutresultat.

Få mere inspiration og hjælp

HardiePlank® brædderne og tilbehørsprogrammet giver dig mange muligheder. Nederst på siden finder du brædderne i de mest solgte farver, men Bygma kan skaffe alle farverne, de findes i og tilbehøret.

Du kan bl.a. se hvilke farver, du har mulighed for at vælge i Cembrits brochure om HardiePlank® brædder.

Se her det samlede online udvalg i facadebeklædning.

Hvis du ikke finder alt det, du skal bruge her på siden, står vi klar til at hjælpe dig med vejledning og bestilling i din lokale Bygma butik.

HardiePlank® produkter