Få solens lys helt ind i dit hjem

- Tyrem gør-det-selv ovenlys-pakken

I Bygma ønsker vi at gøre din bolig mere værd, og give dig muligheden for at få mere glæde af de forskellige rum. Derfor har vi nu lavet nogle komplette ovenlyspakker, som let kan installeres og giver jer både mere plads og lys.

Du kan få alle fordelene ved at installere Tyrem ovenlysvinduer i dit tag i form af mere og bedre lys, inddrage og udnytte rummene på bygningens øverste etage, samt få mere frisk luft og et sundere indeklima.Tyrem ovenlys-pakken indeholder alle nødvendige komponenter for en perfekt og sikker installation, og samtidig får du et mørklægningsgardin til at skærme for solens skarpe lys, når det er nødvendigt. Du kan selv montere vinduet, men kan selvfølgelig også få hjælp af din installatør. Vores ovenlysvindue bygger på 75 års erfaringer, og derfor kender en dansk installatør de helt almindelige monteringsprincipper for vores Tyrem vinduer. Vi giver selvfølgelig også 10 års garanti på vinduet.

Du kan også udskifte eksisterende vinduer, da vores passer med standardmålene med de mest almindelige ovenlysvinduer. Derved er muligheder mange for at give dig mere værdi og glæde af din bolig, ved blot at installere et ovenlysvindue i bedste kvalitet – og til attraktive priser.

Vinduespakken indeholder:

  • Et ovenlysvindue (almindeligt vippevindue eller højhængslet ovenlysvindue til redningsåbning). Ovenlysvinduet leveres i hvidmalet træ, med energirude, ventilationsventil og håndtag i bundkarm.
  • En inddækning til bølget tagmaterialer med en profilhøjde på mellem 16 og 120 mm.
  • En undertagskrave til vandtæt forsegling mellem undertag og vindue.
  • En isoleringskrave til reducering af varmetab mellem vinduet og tagmaterialet.
  • Et mørklægningsgardin i hvidt stof og med trinløst skinnesystem.Kom ind i Bygma og hør mere

Vi du vide mere om Tyrem overlysvinduer? Udfyld kontaktinformationen - så kontakter vi dig!

Pakkeløsninger med Tyrem ovenlysvinduer