Sikring af dit hjem

 

SikkertHjem alarmsystem


Udover de mange forholdsvis simple råd, der findes til at minimere risikoen for uventet besøg af en indbrudstyv, kan du overveje at sætte alarm op. Det giver igen en mindre risiko for indbrud og du eller dine naboer kan reagere hurtigt, hvis alarmen går.

Alarm uden abonnement

SikkertHjem alarmer er uden abonnement, så du slipper for månedlige udgifter. Derved bliver det billigere for dig at have en tyverialarm. Hvis du skulle være uheldig at få indbrud, vil du og selvvalgte personer som fx din nabo og genbo få en sms med det samme. Der er stor sandsynlighed for, at en nabo eller en der bor i nærheden af dig, kan nå hurtigere frem end et alarmselskab.

Se Bygmas udvalg af alarmer fra SikkertHjem eller video med SikkertHjem alarmer.

 Testholdet mener:

Systemet fra SikkertHjem er nemt at sætte op. Det fungerer efter hensigten, og den trådløse rækkevidde er tilstrækkelig i de fleste hjem. Her får du god værdi for pengene.
Samlet vurdering: 4 af 5 stjerner.


sikkerhedsdør fra Swedoor i sikkerhedsklasse RC3 - hærdet og lamineret glas - sikkerhedsdøre i mange varianter

Få en ægte sikkerhedsdør fra Swedoor

Føl dig mere sikker i dit hjem med en sikkerhedsdør fra Swedoor i sikkerhedsklasse RC3. Det hærdede og laminerede glas "fjedrer" i stedet for at blive smadret. Det betyder, at indbrudstyven slår sig træt og kommer ikke igennem døren. Se hvor effektiv beskyttelse sikkerhedsdøren fra Swedoor yder i videoen nedenfor.

Stort udvalg af sikkerhedsdøre

De fleste modeller i Swedoor Classic og Function fås som sikkerhedsdøre mod et tillæg.


Vinduessikring - gør det langt sværere for tyven

Sikringsbeslag på dine vinduer kan både gøre det sværere for indbrudstyven at brække vinduet op og samtidig fungere som børnesikring. Det er let at montere vinduessikring, som mindsker risikoen for indbrud.
Gode råd til sikring af dine ejendele


Skal dit hus, sommerhus, lager, din lejlighed eller båd sikres ekstra mod indbrud? Det er aldrig rart at få besøg af en indbrudstyv og derfor er det en god ide at gøre det så svært som muligt at bryde ind i dit hjem. Vi har samlet nogle gode råd til at sikre dit hjem ekstra mod indbrud:

Døre og låse

Redskaber og synlighed

  • Fjern haveredskaber og lignende, så tyven ikke bryder ind med dem
  • Undgå at sætte skraldespanden ud til vejen flere dage før den tømmes, da det indirekte fortæller tyvene, at du ikke er hjemme
  • Tom emballage fra fx nyt fjernsyn gemmes væk, så tyve ikke kan få øje på det 
  • Slå græsplænen inden du rejser, så du undgår en utæmmet have, der indikerer du er væk
  • Tag dørmåtten ind, når du er væk. Ellers risikerer du, at tyven stiller den op af døren og på denne måde tjekker om den bliver stående
  • Lås altid din garage, så tyven ikke får fat i værktøj til at bryde ind med. Dæk eventuelle vinduer til i garagen, så man ikke kan se, om bilen er hjemme eller ej.
  • Lad lys stå tændt i udvalgte rum eller brug en timer på nogle lamper, som tændes og slukkes på passende tidspunkter

Nabohjælp

  • Opret en profil på www.nabohjælp.dk, eller download Nabohjælps app, så dine naboer og bekendte kan holde øje for dig, når du er væk.