Grill

Bygmas udvalg af gasgrill, kulgrill og grilludstyr er stort og er fra producenterne Napoleon, Cook It og Bygma. Du finder grilltilbehør som grillredskaber, rotisseri, grillbakke, grilltermometer, pizzasten, grillkul og produkter til grillrengøring. Forlæng levetiden på din grill ved at beskytte den med et overtræk, som du også finder i Bygmas udvalg. Hvad enten du er på udkig efter en ny grill eller nyt grilludstyr, finder du det af høj kvalitet hos os.

Grillopskrifter

Udover det store udvalg af gasgrill og grilltilbehør giver vi dig også grillopskrifter med på vejen. Nyd fx en treretters grillmenu med grillet brød med tomat og mozzarella til forret, grillet citronpeberlaks til hovedret og napoleonshatte til dessert. Brug også grillen til at lave kartofler og andre grøntsager på. Du kan lave hele middagen på grillen og samtidig være sammen med familien og vennerne.

Napoleon grill

Hos Bygma finder du nu det canadiske grillmærke Napoleon, som er kendt for høj kvalitet. Napoleon grill har været på det Nordamerikanske marked i næsten 40 år.

Napoleon gasgrill, kulgrill, grilltilbehør og grillovertræk

Grillhygge i haven

Vi står klar til at hjælpe dig med meget af det, som det kræver for at nyde livet udendørs. Sammen med grillhygge hører lækre havemøbler, en parasol når solen er for stærk eller fx en terrassevarmer til de kølige aftener.

Hvad med en gang fodbold i haven, inden I sætter jer for at nyde grillmenuen eller et spil mikado i megaudgave, når grillmiddagen er fortærret? Kategorien udendørs leg byder fx på fodboldmål, havespil som kæmpe mikado samt legehuse og sandkasser for de mindste. Forlæng grillmiddagen med familie og venner ved at skabe de rette omgivelser for hygge med grill, havespil og behagelige havemøbler at sidde i.