Fejemaskine og snerydder

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke behov du har for rydning af blade, snavs og sne. Som fx hvor meget forventer du at bruge fejemaskinen/snerydderen, hvilket underlag skal den bruges på, hvor stort et areal skal ryddes og skal sneen fejes eller slynges væk.

Fejemaskine

Når vinteren står for døren, er det tid til at få ryddet op, men det kan være hårdt for din ryg. Derfor er en fejemaskine et godt redskab til at holde din indkørsel, have eller andre udendørs arealer fri for blade, skidt og sne, da den skåner ryggen for overbelastning. Samtidig kan du kan bruge din fejemaskine året rundt.

Sneslynge

Sneslyngen / snerydderen er en fantastisk maskine til at rydde sne på mere end 5 cm væk hurtigt og effektivt i den retning, du ønsker. Sneslyngen /snerydderen er samtidig egnet til våd og tung sne og til at afrydde større arealer. Du sparer både kræfter og tid ved at benytte en sneslynge fremfor skovl og kost eller en sneskraber. Måske har du også brug for vejsalt til fortove og veje?

10% rabat som BYGMASTER kunde

Hvis du ikke allerede er BYGMASTER kunde, kan du oprette dig og få 10% rabat på fejemaskiner og sneslynger samt på mere end 80.000 varer hos Bygma. Det er gratis at oprette dig og tager kun 2 minutter i forbindelse med dit køb. Du får BYGMASTER rabat med det samme.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle