Hækkeklipper

Der findes ikke noget så smukt og tilfredsstillende som en hæk, der lige er blevet klippet. En snorlige hæk der indkredser dit hus på en ganske smuk og indbydende måde. For at dette scenarie kan blive til virkelighed, skal du selvfølgelig have fat i en god hækkeklipper – og det kan vi fra Bygma uden tvivl hjælpe dig med. Vi fører hækkeklippere fra Black & Decker, Makita og Ryobi. Du finder en hækkeklipper, der kører på batteri, benzin eller el.

Hækkeklipper med batteri

Den batteridrevne hækkeklipper er støjsvag, har en lav vægt og du slipper for benzinos. Samtidig skal du ikke bekymre dig om ledningen kan nå eller passe på ikke at skære ledningen over. Hvis du har en stor hæk, er det ikke sikkert, at du kan klippe hækken med en opladning af batteriet. Vil du undgå at vente på en ekstra opladning af batteriet, kan du købe et batteri mere.

Hækkeklipper med ledning

Hvis du vil sikre dig, at du ikke løber tør for strøm under klipning af hækken, er hækkeklipperen med ledning det ideelle valg. Den er samtidig som regel let i vægt, hvilket gør det nemmere, hvis du skal klippe en høj hæk i længere tid. Ligesom hækkeklipperen på batteri er den eldrevne hækkeklipper støjsvag. Vær dog opmærksom på ikke at klippe ledningen over.

Hækkeklipper med benzin

Fordelen ved den benzindrevne hækkeklipper er, at den har en kraftig motor, så den kan klare de fleste opgaver. Til gengæld larmer den meget og vejer en del, men du skal ikke bekymre dig om en ledning, du kan skære over eller batterilevetid.

Vær opmærksom på, at der ikke følger batteri og oplader med til alle batteridrevne hækkeklippere.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

    Opnå 10% rabat på hækkeklippere

    Hvis du bliver BYGMASTER kunde, kan du få 10% rabat på de fleste hækkeklippere og mere end 80.000 varer. Du opnår BYGMASTER rabatten med det samme, når du opretter dig på mindre end 2 minutter.