Bygma er official fan på Tour de France – Grand Départ Copenhagen

Verdens største cykelløb kom til Danmark, og Bygma var med som en af hovedsponsorerne, som official fan på Tour de France – Grand Départ Copenhagen.

Tour de Folkefest

Var du med da Tour de France ramte Danmark?
Genoplev folkefesten og den fantastiske stemning i filmene fra de tre etaper nedenfor.

 1. etape København

Tour de France blev skudt i gang i København og som officiel sponsor var Bygma selvfølgelig med helt fremme i feltet. Og hvad betyder en smule regn, når man har hundredvis af paraplyer klar.

2. etape Nyborg

På 2. etape med mål i Nyborg, havde vi igen fornøjelse af, at invitere vores kunder helt tæt på verdens hårdeste cykelløb. Dagen bød solskin og Magnus Cort i den prikkede.

3. etape Sønderborg

På 3. Etape tog vi afsked med Touren på fornemmeste vis, med et særligt arrangement for 550 gæster lige ved flamme Rouge.

København, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg

Se de tre etaper her:

  1. etape (1. juli 2022): 13 km enkeltstart i hjertet af København – med tur forbi Amalienborg, Parken og Dronning Louises Bro.
  2. etape (2. juli 2022): 199 km fra Roskilde over Lejre og Holbæk til Korsør og med afslutninger over Storebælt broen til Nyborg.
  3. etape (3. juli 2022): 182 km fra Vejle over Kolding, Haderslev og Aabenraa med afslutning i Sønderborg.

Se de øvrige etaper her: letour.fr/en/Ikoniske trøjer

Den Gule trøje (førertrøjen): Bæres af den førende rytter i den samlede stilling i feltet. Den er selve symbolet på Tour de France.

Den Prikkede trøje (bjergtrøjen): Bæres af rytteren der har fået flest bjerg-point.

Den Grønne trøje (pointtrøjen): Bæres af rytteren der fører pointkonkurrencen ved indlagte spurter og afslutninger.

Den hvide trøje (ungdomstrøjen): Bæres af den rytter under 26 år der er bedst placeret i klassementet.Ambitiøs partner

I ASO - organisationen bag Tour de France - er de begejstrede og ser et godt match mellem Bygmas værdier såsom stolthed, tradition, hårdt arbejde samt perfektion og cykelsportens værdier, hvor hårdt arbejde og perfektion er nøglen til succes.

”Vi er meget stolte over at Bygma bliver en af vores sponsorer ved Tour de France - Grand Départ Copenhagen Denmark. Bygma som er velkendt i Danmark har samme mål som Tour de France, der ønsker at dele øjeblikke af glæde med danskerne – uanset hvor på de danske veje folk vælger at overvære det fantastiske, internationale cykelsports-show over 3 etaper", siger Laurent Lachaux - salgs- og partnerskabsdirektør i Amaury Sport Organization (ASO).Unikke oplevelser

Tour de France - Grand Départ Copenhagen Denmark giver os mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser for vores kunder, og for at komme helt tæt på et cykelløb, som måske kun kommer til Danmark denne ene gang.

”Vi ser en stor interesse for cykling blandt vores kunder og medarbejdere. Det er en god måde at kombinere netværk og motion, og samtidig have friheden til at tage cyklen frem, når det passer ind i en travl hverdag.

Det er en unik mulighed med Tour de France i Danmark; måske sker det kun denne ene gang. Derfor vil vi som den største danskejede leverandør af byggematerialer, gerne være med til at støtte op og sætte et aftryk som en af arrangementets sponsorer”, fortæller adm. direktør i Bygma A/S Klaus Hadsbjerg.