Bygma er official fan på Tour de France – Grand Départ Copenhagen

Verdens største cykelløb kommer til Danmark, og Bygma er med som en af hovedsponsorerne, som official fan på Tour de France – Grand Départ Copenhagen.

”Det er en unik mulighed med Tour de France i Danmark; måske sker det kun denne ene gang. Derfor vil vi som den største danskejede leverandør af byggematerialer, gerne være med til at støtte op og sætte et aftryk som en af arrangementets sponsorer”, siger adm. direktør i Bygma A/S Klaus Hadsbjerg.Kan du følge med en tour rytter?

Som en del af vores sponsorat af Tour de France Grand Départ Copenhague, vil vi gerne invitere dig til Tour de Bygma, som er en cykeltur rundt i Danmark. Her får du lov at teste dig selv mod en kendt tour rytter, der også er klar med et par røverhistorier.

Kontakt din lokale Bygma og hør om der er en plads på holdet til dig.

 

Tour de Bygma kører herfra:                                                                                                             

  • 09-05-2022       Bygma Haslev Maglemosevej 13, 4690 Haslev                                                     
  • 10-05-2022       Bygma Odense Nyborgvej 354, 5220 Odense SØ                   
  • 11-05-2022       Bygma Vejle Ibæk Strandvej 13, 7100 Vejle
  • 12-05-2022       Bygma Hjørring Farøvej 29, 9800 Hjørring    
  • 07-06-2022       Bygma Esbjerg Darumvej 143, 6700 Esbjerg
  • 08-06-2022       Bygma Århus Jens Juuls Vej 25, 8260 Viby J.                           
  • 13-06-2022       Bygma Aalborg Anker Engelunds Vej 8, 9200 Aalborg S

Husk tøj, sko og hvad du ellers har behov for af ekstra cykelgear på dagen. Vi sørger for forplejning i form af mad og drikke.

Unikke oplevelser

Tour de France - Grand Départ Copenhagen Denmark giver os mulighed for at skabe nogle unikke oplevelser for vores kunder, og for at komme helt tæt på et cykelløb, som måske kun kommer til Danmark denne ene gang.

”Vi ser en stor interesse for cykling blandt vores kunder og medarbejdere. Det er en god måde at kombinere netværk og motion, og samtidig have friheden til at tage cyklen frem, når det passer ind i en travl hverdag”, fortæller adm. direktør i Bygma A/S Klaus Hadsbjerg.København, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg

Når Tour de France 2022 starter, er det med 3 etaper i Danmark:

  1. etape (1. juli 2022): 13 km enkeltstart i hjertet af København – med tur forbi Amalienborg, Parken og Dronnings Louises Bro.
  2. etape (2. juli 2022): 199 km fra Roskilde over Lejre og Holbæk til Korsør og med afslutninger over Storebælt broen til Nyborg.
  3. etape (3. juli 2022): 182 km fra Vejle over Kolding, Haderslev og Aabenraa med afslutning i Sønderborg.

Se de øvrige etaper her: letour.fr/en/Ikoniske trøjer

Den Gule trøje (førertrøjen): Bæres af den førende rytter i den samlede stilling i feltet. Den er selve symbolet på Tour de France.

Den Prikkede trøje (bjergtrøjen): Bæres af rytteren der har fået flest bjerg point.

Den Grønne trøje (pointtrøjen): Bæres af rytteren der fører pointkonkurrencen ved indlagte spurter og afslutninger.

Den hvide trøje (ungdomstrøjen): Bæres af den rytter under 26 år der er bedst placeret i klassementet.Ambitiøs partner

I ASO - organisationen bag Tour de France - er de begejstrede og ser et godt match mellem Bygmas værdier såsom stolthed, tradition, hårdt arbejde samt perfektion og cykelsportens værdier, hvor hårdt arbejde og perfektion er nøglen til succes.

”Vi er meget stolte over at Bygma bliver en af vores sponsorer ved Tour de France - Grand Départ Copenhagen Denmark. Bygma som er velkendt i Danmark har samme mål som Tour de France, der ønsker at dele øjeblikke af glæde med danskerne – uanset hvor på de danske veje folk vælger at overvære det fantastiske, internationale cykelsports-show over 3 etaper", siger Laurent Lachaux - salgs- og partnerskabsdirektør i Amaury Sport Organization (ASO).