Byggebranchen er
ikke for amatører

I en hektisk hverdag kan du altid regne med Bygma. Vi hjælper dig med alt fra planlægning og bestilling af byggematerialer til levering og dokumentation af dine byggeprojekter

Klik & hent

Bygma tilbyder en fuld webshop-løsning via vores ProffShop. Her kan du handle til aftalepriser, se følge­sedler, fakturaer, bestille varer og vælge, om varerne skal leveres eller afhentes i udvalgte forretninger.

Udover Klik & Hent kan du få adgang til en ”Top-100” liste over de mest købte varer, inddelt på kategorier. Top-100 gør det let for dig at finde de mest benyttede materialer.

Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig: 

Responsive image

Levering

Bygma tilbyder både levering gennem vores forretninger og via vores digitale ProffShop-løsning. Vi har en række leveringsmuligheder til rådighed afhængig af dine behov - dvs. alt fra planlagt levering baseret på faste time-intervaller til korttidslevering, fx 1-times levering efter din ordreafgivelse.

Yderligere kan Bygma tilbyde levering før byggepladserne åbner, så alt er klart ved dagens start. Vi har egen bilflåde, med alt fra lastbiler til mindre pladsbiler samt faste aftaler med eksterne fragtmænd, så vi altid finder løsning på dine behov.

I Bygma er en aftale en aftale, og vi gør altid vores yderste for at sikre, at du får leveret dine materialer til aftalt tid og sted.

Som en del af vores dokumentationspakke tages der billeder af de leverede materialer, som er tilgængelige via vores ProffShop. Herved sikrer vi fuldt overblik og stand over de leverede materialer.

Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig: 

Dedikeret og faguddannet medarbejdere

I Bygma går vi op i at levere god service og professionel vejledning. Vi er uddannet fagpersonale, der sætter en ære i at gøre det så let og effektivt som muligt for vores kunder. Vi holder os bl.a. orienteret om nye materialer, krav til branchen, udviklingen inden for bæredygtighed etc., så vi altid kan give dig den bedst mulige vejledning.

Vi har løbende mere end 100 elever i uddannelse, som vi tror på bliver morgendagens stjerner. Og alle Bygmas medarbejdere har mulighed for at efteruddanne sig, fordi vi mener, at vi gennem hele livet skal dygtiggøre og udvikle os.

03_medarbejder_stor.jpg

Proffdok

Via Bygmas onlineværktøj på bygma.dk/proff har vi skabt branchens bedste dokumentationsplatform. Her kan du med ganske få klik downloade den dokumentation, som du har behov for – helt uden omkostninger.

Værktøjet kan bruges, når du skal aflevere en kvalitetssikrings-, drifts- og vedligeholdelsesmappe, eller når du skal dokumentere dit certificerede byggeri. Det er derfor ekstremt tidsbesparende, når der skal indsa­m­les bæredygtighedsdokumentation som fx EPD’er, mængde/volumen, sikkerhedsdatablade og certifikater på materialer til bæredygtigt byggeri og LCA-analyser. Indsamlingen, som før kunne tage dagevis, kan nu ordnes med få klik på bygma.dk/proff.

Som kunde i Bygma får du således fuld adgang til dokumentationspakken via vores ProffDok-platform, herunder:

 • Lovpligtig dokumentation
 • Vedligeholdelsesdokumentation
 • Dokumentation til kvalitetssikring
 • Dokumentation til bæredygtigt byggeri, herunder EPD’er, indeklima- og miljøcertificeringer som fx Svanemærket og Indeklimamærket

Endvidere kan du få et overblik over CO2-kørselsregnskab for Bygma-lastbilens aftryk på udvalgte ordrer.
Når du køber materialer og produkter via Bygma, leverer vi et CO2-kørselsregnskab for Bygma-lastbilens aftryk på netop den ordre, som en hjælp til at imødekomme klimakravene ved bæredygtigt byggeri.

Proffshop

Alle Bygmas kontokunder har adgang til vores ProffShop-løsning, som er en del af vores services. Vi tilbyder en fuld webshop-løsning via vores ProffShop. Her kan du handle til aftalepriser, se følgesedler, fakturaer, bestille varer og vælge, om varerne skal leveres eller afhentes i udvalgte forretninger.

Som kunde i Bygma har du fuld adgang til dokumentationspakken via vores ProffDok-platform samt overblik over CO2-kørselsregnskab for Bygma-lastbilens aftryk på udvalgte ordrer.

Kontakt din lokaler Bygma forretning for oprettelse af adgang.

Sortiment

Der helt afgørende, at du kan stole på det værktøj og de materialer, du køber hos Bygma. Derfor har en vi en holdning til, at du kun finder gode byggematerialer og kvalitetsprodukter hos os. Og - derfor har vi ikke hvad som helst på hylderne!

Vi arbejder ud fra et ensartet sortiment i vores forretninger, så du kan handle de materialer, du har behov for uanset hvor i landet, dine opgaver er.

Skulle du have behov for materialer uden for vores sortiment, kan din lokale Bygma finde en løsning, der passer til dine projektbehov.

Bygma tester løbende nye produkter – faktisk er det vores kunder, der tester, for det er dem, der arbejder med værktøjerne hver eneste dag. Derfor er det kundernes vurdering, der vægter højst og er mest tro­værdig.

Det grønne valg

Hos Bygma finder du et stort udvalg af produkter til certificeret byggeri. Produkterne er indeklima- eller miljøcertificeret.

Produkterne og den tilhørende dokumentation har vi identificeret, samlet og mærket med Det grønne valg for at gøre det nemt for vores kunder at træffe et materialevalg der kan indgå i et certificeret byggeri. Det grønne valg finder du i vores forretninger, på vores hjemmeside, tilbud, ordrer, fakturaer og følgesedler.

ifa-detgroennevalg.logo.png

Ansvarligt byggeri

For at skabe et overblik for vores kunder og medarbejdere har Bygma udviklet en vidensplatform, som giver et godt overblik over de forskellige krav og certificeringsordninger, der eksisterer, samt en beskrivelse af hvordan Bygma kan hjælpe i processen.

Platformen bliver løbende udvidet og tilpasset, så den altid er aktuel og up-to-date. På vidensplatformen ligger der tjeklister, der gør det konkret og håndgribeligt, så du kan komme i mål med dit ansvarlige byggeri.

Take back ordninger

I Bygma ønsker vi at bidrage til den cirkulære dagsorden ved at minimere anvendelsen af nye ressourcer og give eksisterende byggematerialer nyt liv så byggeaffald kan rykke op af affaldshierarkiet. Derfor har vi indgået strategiske partnerskaber for at kunne hjælpe vores kunder med dette og spare miljøet for unødvendig CO2-udledning.

Fordelene ved at benytte take back ordninger

Der er mange fordele ved at benytte take back ordningerne. Udover det miljømæssige hensyn, der minimerer CO2 udledningen, kan I også med fordel opnå point i certificerede projekter, som DGNB og Svanemærkning.

Take back ordninger i praksis

I Bygma har vi indgået strategiske partnerskaber for at kunne hjælpe vores kunder med at spare miljøet for unødvendig CO2-udledning relateret til mange forskellige byggematerialer.

Partnerskaberne gør det lettere, at opnå de miljømæssige hensyn i forhold til fx beton, gipsplader, stenuld og træ, for at minimere CO2 udledningen samt optjene point i certificerede projekter. 

Containerløsning

Bygmas container-koncept sikrer, at du kan arbejde endnu mere effektivt. Med de mest benyttede byggematerialer, såsom fuge, skruer og beslag, lige ved hånden sparer du tid. Og med løbende opfyldning og evaluering af sortiment, sikrer Bygma, at du altid har hurtig adgang til de materialer, du skal bruge – så du kan arbejde hurtigt og effektivt.

Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig: 

Tøjshop

Med Bygmas tøjshop gør vi din og dine medarbejderes hverdag lettere. Sammen med jer skræddersyer vi sortimentet til jeres virksomhed, så det passer til jeres arbejdsopgaver. Derved sikres et både ensartet og professionelt udtryk samtidig med, at I har styr på jeres forbrug. Medarbejderne kan tilgå tøj­shoppen og selv bestille det tøj, de har behov for;  I bestemmer selv, om medarbejderne skal handle i kroner eller point. Derved kan I undgå budgetoverskridelser samtidig med, at jeres administra­tions­udgifter reduceres -  det gør hverdagen lettere.

Bygmas tøjshop er fuldt integreret med Engel og Mascot smartstore – og giver mulighed for at sammen­sætte sortiment på tværs af mærker.

 • Find alle dine fakturaer
 • Se alle dine tøjordre
 • Skræddersyet sortiment til din virksomhed
 • Opnå enkelt styring af budget pr. medarbejder
 • Undgå budgetoverskridelser
 • Afregn i point eller kroner
 • Opret forskellige grupper til forskellige typer medarbejdere
 • Lad dine medarbejdere selv bestille døgnet rundt
 • Skab dit sortiment ud fra tusindvis af varenumre

Kontooprettelse

Som erhvervskunde i Bygma kan du med fordel oprette en konto og få adgang til en lang række services og fordele.

Som proffkunde får du:

 • Rabat-/fastprisaftaler, der gælder i alle Bygmas forretninger, så du kan handle til aftalepris uanset hvor i landet, du befinder dig.
 • Adgang til Bygma.dk/proff - Her kan du handle til aftalepriser, se følgesedler, fakturaer, bestille varer og vælge, om varerne skal leveres eller afhentes i udvalgte forretninger.
 • Som kunde i Bygma har du fuld adgang til dokumentationspakken via vores ProffDok-platform samt overblik over CO2-kørselsregnskab for Bygma-lastbilens aftryk på udvalgte ordrer.
 • Hurtigt og effektiv levering. Bygma har logistikcentre over hele Danmark, så materialerne er tæt på byggepladsen, og du kan få leveret hurtigt og effektivt.
 • Adgang til fysiske arrangementer, infomøder og webinarer, hvor vi løbende holder byggebranchen orienteret om nyheder, lovkrav osv.

Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig: 

Bygmas historie

Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top-100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for koncernens virke siden grundlæggelsen. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed, der bidrager positivt til samfundet.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer.

Ét samlet Bygma!

Ét samlet Bygma betyder, at dine rabat-/fastprisaftaler gælder i alle Bygmas forretninger, så du kan handle til aftalepris uanset hvor i landet, du befinder dig.

Vi arbejder ud fra et ensartet sortiment i vores forretninger, så du kan få de materialer, du har behov for, lige meget hvor dine opgaver er i landet.

Vi arbejder ud fra samme service- og kvalitetskoncept på tværs af vores forretninger, så vi sikrer den samme gode service og professionelle rådgivning.

Derudover har du adgang til Bygma.dk/proff - Her kan du handle til aftalepriser, se følgesedler, fakturaer, bestille varer og vælge, om varerne skal leveres eller afhentes i udvalgte forretninger.

Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig: 

Proff app

Med Bygmas App, kan du nemt og hurtigt scanne dine varer for enten at se dokumentation og datablade eller for at handle online.

Bygmas App er din genvej til varebestilling, sikkerhedsdatablade, montagevejledninger, dokumentation til det bæredygtige byggeri m.m.


Står du på byggepladsen og mangler beslag, skruer, fuge eller noget helt fjerde? Scan stregkoden, læg varerne i kurven og send bestillingen. Vi sørger for at varerne ligger klar til dig i butikken, når du har tid til at hente dem. Har du ikke tid til at komme forbi butikken, leverer vi ordren til dig, direkte på byggepladsen.

Appen er en del af Bygmas Proffshop. Det betyder, at du selvfølgelig handler til dine aftalte priser og at du kan starte bestillingen på Appen og færdiggøre den på webshoppen, når du er tilbage på kontoret. Det betyder at du har en huskeliste lige ved hånden!

Sådan gør du:

 1. Download Appen 'Bygma Proff' i App Store eller Google Play.
 2. Log ind med dine oplysninger fra Bygma.dk/proff
  Kan du ikke huske dine oplysninger, kan du altid kontakte Bygma Online på 44 54 17 30.
 3. Vælg hvilken funktion du har brug for; Scan, Shop, Tilbud eller Find Bygma.
 4. Vælger du at scanne, skal du tillade app'en at bruge telefonens kamera og derefter scanne stregkoden på den vare du ønsker at købe eller se sikkerhedsdatablade for.
 5. Vælger du Shop, får du adgang til din konto på Bygma.dk/proff, hvor du blandt andet kan se og betale dine fakturaer, oprette projekter og downloade datablade
 6. Vælger du Tilbud og kataloger har du aktuelle tilbudsaviser og kataloger lige ved hånden.
 7. På Find Bygma kan du give app'en tilladelse til at se din lokation, for nemt at blive sendt til din nærmeste Bygma.

Har du problemer eller har du ikke et login, kan du kontakte vores support på 44 54 17 30 [email protected] - vi sidder klar til at hjælpe dig i gang.