Professionelle
Services

Til professionelle håndværkere

Professionelle

services

Til professionelle håndværkere

Læs mere

Byggebranchens effektive wingman

Bygma er din professionelle partner i byggeriet. Hver dag går vi på arbejde, for at du kan arbejde mere effektivt. Uanset om det er gennem pålidelige leveringer, gennemtænkte og tidsbesparende indkøbsløsninger, hjælp til dokumentation eller noget helt fjerde, kan du regne med os.

Vi er nemlig Bygma - og vi er ikke for amatører

Læs mere om vores mange services til professionelle kunder

bygma-proffshop.jpg

Proffshop

Gør din hverdag med bestilling af byggematerialer til byggeprojekterne lettere med Bygma.dk/Proff

Bygma Proff dok dokumentationsplatform til byggeprojekter

Proff Dok

Byggebranchen bedste dokumentationsplatform til dine byggeprojekter.

Bygma Proff App til android og iOS smartphone

Proff App

Bygma app til din smartphone - den gode service - lige ved hånden

app_appstore.pngapp_google-play.png

Take Back ordninger til genbrug af byggematerialer

Take back-ordninger

I Bygma ønsker vi at bidrage til den cirkulære dagsorden ved at minimere anvendelse af nye ressourcer og give eksisterende byggemateriler nyt liv så byggeaffald kan rykke op af affaldshierarkiet.

Bygma lastbil med byggematerialer

Levering

Bygma tilbyder både levering gennem vores forretning og via vores digitale ProffShop-løsning. Vi har en række leveringsmuligheder til rådighed af dine behov - dvs. alt fra planlagt levering baseret på faste time-intervaller til korttidslevering, fx. 1-levering efter din ordreafgivelse.

Klik og hent bestilling hos Bygma

Klik og hent

Bygma tilbyder en fuld webshop-løsning via vores ProffShop. Her kan du handle til aftalepriser, se følgesedler, fakturaer, bestille varer og vælge, om varerne skal leveres eller afhentes i udvalgte forretninger. Kontakt os på 88 83 30 30 eller din lokale Bygma og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Container løsning fra Bygma

Containerløsning

Bygmas container-koncept sikrer, at du kan arbejde mere effektivt. Med de mest benyttede byggematerialer, såsom fuge, skruer og beslag, lige ved hånden sparer du tid. Og med løbende opfyldning og evaluering af sortiment, sikrer Bygma, at du altid har hurtig adgang til de materiale, du skal bruge.

Tøjshop

Sammen med jer skræddersyer vi sortiment til jeres virksomhed, så det passer til jeres arbejdsopgaver. Der ved sikres et både ensartet og professionelt udtryk samtidig med, at I har styr på jeres forbrug. I bestemmer selv, om medarbejderne skal handle i kroner eller point. Derved kan I undgå budgetoverskridelser samtidig, at jeres administrationsudgifter reduceres.

Køb arbejdstøj gennem Bygma Tøjshop
Få tilbud på byggematerialer og nyheder fra Bygma

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på de seneste nyheder, lovkrav og tests fra Bygma. Få besked som en af de første, når vi sender ny digitalavis på gaden eller tilbud du ikke vil gå glip af!