0

Affaldsknuseren Triton

- genbrug byggeaffaldet på stedet

Byggebranchen er en af de største syndere, når det kommer til affald, så det giver god mening at nedbringe affaldsmængden.

Gammelt byggeaffald kan indgå i nyt byggeri

Affaldsknuseren Triton kan omdanne udtjent beton, tegl og fliser til skærver eller helt fint grus. Hvis byggematerialerne er fri for gips, metal, plastik og træ kan grusset indgå i det nye byggeri. Det er en rigtig god historie for din bygherre og vores fælles miljø.

Endnu flere fordele

Det er ikke alt affald, der kan genbruges. Men derfor giver det alligevel mening at bringe affaldsknuseren i spil. Den reducerer nemlig affaldets volumen til en tredjedel. Det vil sige at 30 m3 affald bliver til 10 m3. Tænk på, hvad det betyder i sparet plads på arbejdsstedet, leje af containere og udgifter til transport/bortskaffelse.

Groft eller fint sand – du bestemmer

Maskinen har tre typer af sigter alt efter hvor fint, det behandlede materiale skal være. Start altid med den grovesigte og kør materialet igennem maskinen igen, hvis det skal være finere. Maskinen kan producere 1 til 3 m3 materiale i timen alt efter, hvor fint det skal være.Fakta

Affaldsknuseren har en motor på 5,5 hk, og de 20 stålhamrer på den roterende cylinder knuser alt materiale ved 3.000 omdrejninger.Vil du vide mere om affaldsknuseren Triton? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!