Om Bygma

- historien om en dansk virksomhed i udvikling

Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppens virke siden grundlæggelsen. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed der bidrager positivt til samfundet.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2020 en omsætning på ca. 9,4 mia. DKK.

 

     "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"

Læs mere om Bygmas historie og Bygma Gruppen A/S' datterselskaber.


Byg din karriere på et solidt fundament

Bliv elev i Bygma

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, hvor din rådgivning kan gøre hele forskellen for de dygtige fagfolk, som kommer til os, når der skal sparres om materialer til store og små byggeprojekter

3 gode grunde til at vælge Bygma Academy

  • Du får et grundlæggende kendskab til de produkter, vi sælger i Bygma
  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation, markedsføring og indkøb
  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk salgsuddannelse.

Besøg elev sitet


Bygmas CSR-politik og certificeringer

 

Bygma har et ansvar og en forpligtelse over for det samfund, vi er en del af. Gennem målrettede initiativer og indsatser ønsker vi at påtage os et socialt ansvar, der rækker længere end pålagt ved lov.