Om Bygma

- historien om en dansk virksomhed i udvikling

Bygma er en solid virksomhed med en stolt historie. I Bygmas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi som virksomheden er blevet drevet efter. Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning. En filosofi som også vil kendetegne Bygma i fremtiden.

Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2.100 ansatte fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggematerialer til både det professionelle og det semi-professionelle marked. Med en samlet omsætning på 6,4 mia. kroner hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.

     "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"

Læs mere om Bygmas historie og Bygma Gruppen A/S's datterselskaber.


Byg din karriere på et solidt fundament

Bliv elev i Bygma

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, hvor din rådgivning kan gøre hele forskellen for de dygtige fagfolk, som kommer til os, når der skal sparres om materialer til store og små byggeprojekter

3 gode grunde til at vælge Bygma Academy

  • Du får et grundlæggende kendskab til de produkter, vi sælger i Bygma
  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation, markedsføring og indkøb
  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk salgsuddannelse.

Besøg elev sitetBygma fonden støtter DR's Danmarks Indsamling 2017

På verdensplan lider millioner af børn af fejl- eller underernæring. Det er ikke dem, der fylder nyhedernes flade. For den stille sultkatastrofe kan ikke konkurrere med krigen eller flodbølgen. De bliver glemt. Overladt til sig selv – og kampen for at få noget at spise. Derfor er bekæmpelsen af sult blandt børn temaet, når Danmarks Indsamling 2017 sparkes i gang.Bygmas CSR-politik og certificeringer

 

Bygma har et ansvar og en forpligtelse over for det samfund, vi er en del af. Gennem målrettede initiativer og indsatser ønsker vi at påtage os et socialt ansvar, der rækker længere end pålagt ved lov.