Drivhuse

Måske drømmer du om at bruge mere tid i haven eller om at dyrke dine egne grøntsager? Så er et af vores drivhuse sikkert noget for dig.

I de danske haver er der cirka en million drivhuse. Det er så populært at have et drivhus, fordi det simpelthen er en fantastisk tilføjelse til haven. Haven kan pludselig bruges til lidt mere. Kig dig omkring her på vores webshop, du kan måske finde et produkter, som kan gøre dine timer i haven ekstra dejlige.

Med et drivhus kan du skabe din egen lille oase, hvor du kan dyrke saftige agurker, solmodne tomater eller smukke blomster. Et drivhus med god plads kan også være et smukt, meditativt rum, hvor du kan nyde en kop te - selv i starten og slutningen af sommeren. Med et drivhus forlænges havesæsonen.

Et drivhus giver samtidig større mulighed for at dyrke flere og andre planter, frugt og grøntsager end det danske klima normalt tillader. Der er altså altid en god grund til at få et flot drivhus.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Forskellige størrelser drivhuse

  Vi sælger en række størrelser drivhuse. Vores udvalg strækker sig fra et lille vægdrivhus på 0,91 kvadratmeter til større drivhuse og orangerier på 13,8 kvadratmeter, hvor du har plads til en masse planter samt havemøbler.

  Den korrekte størrelse afhænger af hvilke behov du har, og hvor din stor din have er. Hvis du har et lille rækkehus, en altan eller en gård uden meget plads, så er et vægdrivhus et godt valg. Det mindre vægdrivhus fylder ikke så meget i en lille have, men giver dig mange flere muligheder for grøntsagsdyrkning. Med et vægdrivhus kan du bruge din byhave på en langt mere spændende måde.

  Hvis du har en stor have, så har vi drivehuse, hvor du kan udfolde din indre hobbygartner. Du kan også finde et smukt orangeri, der kan skabe et rum i din have. Du finder udvalget her på vores webshop. Vælg et drivhus, der passer både til din have og dine behov. Det kommer til at stå i din have lang tid, så det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg. 

  Stil og udtryk

  Drivehuse kommer i flere forskellige størrelser og ser meget forskellige ud. I Bygma sælger vi både praktiske drivhuse, der er optimeret til vækst og planter og smukke orangerier, der er rummelige nok til havemøbler.

  Et orangeri og et drivhus giver et dejligt udendørs rum, selv hvis det regner eller er koldt. På vores webshop kan du finde inspiration og gode råd til indretning af drivhuset. 

  Hvad er et drivhus lavet af?

  Et drivhus primære funktion er at skabe et bedre miljø indenfor end udenfor væggene. Det skabes ved at lave en membran af glas eller plastik, der lader solens stråler komme ind, men sørger for, at varmen ikke slipper ud igen. Man kan opnå det resultat med flere forskellige materialer.

  Vi sælger drivhuse, der har vægge lavet af glas, hærdet glas og polycarbonat. Polycarbonat og hærdet glas er mere robuste, men nogen foretrækker glas, fordi det er et helt naturligt materiale.

  Rammerne er ofte lavet af aluminium, der er et let, slidtstærkt materiale.

  Der anvendes kun gode materiale til de drivhuse, vi sælger i butik og webshop, så du er garanteret, at du bliver glad af dit køb i lang tid. 

  God plads til at dyrke dine egne grøntsager

  Mange ønsker et drivhus i haven for at kunne dyrke grøntsager. Drivhusets størrelse er naturligvis afgørende for, hvor mange grøntsager du kan have. Du skal være opmærksom på, at det er godt at vælge et drivhus med en stor grohøjde. Grohøjden handler om højden fra jorden til taget af drivhuset. Mange planter bliver højere, end du regner med.

  Vælg et drivhus med rigeligt plads. Dine planter skal have god plads til at vokse. Der er mange, der oplever, at de får meget mere blod på tanden i forhold til at være hobbygartner, når de har prøvet at dyrke grøntsager i drivhus. 

  Hvad kan du bruge et drivhus til?

  I et drivhus kan du have andre planter end i resten af haven. Du skaber nemlig et godt miljø, der minder mere om miljøet ved middelhavet. Det er varmt og fugtigt i et drivhus, og det kan mange planter godt lide.

  Vælg planter, der egner sig til varme. Det er for eksempel agurker, tomater, auberginer, salater og chilier. I et stort drivhus, vil du opleve, at du kan dyrke en masse af de grøntsager, du bruger i køkkenet. Det er naturligt og sundt - både for dig, din familie og for miljøet. Hele familien vil nyde at se planterne spire, passe og pleje dem og til sidst at få den helt fantastiske oplevelse, der er ved at spise noget, som man helt selv har skabt.

  Nogle bruger drivhuset som et lille gartneri, mens andre udsmykker med blomster samt havemøbler, derfor fås drivhuse i forskellige modeller. Se de mest populære her på vores webshop. 

  Pris og holdbarhed

  Det rigtige drivhus bruges mest. Et drivhus holder længe og er en stor investering. Vælg derfor kun et drivhus, som er det helt rigtige. Hvis du er i tvivl om dit valg, så har du altid mulighed for at søge professionel hjælp hos vores specialister, eller lad dig inspirere lidt på vores webshop. Vi ønsker, at du bliver glad for beslutningen.

  På webshoppen finder du også et stort udvalg produkter og ekstra tilbehør. For at få den stemning i drivhuset, som du vil have, er det vigtigt, at du får smukke møbler, plantebokse og udstyr. Du finder oplysninger om pris på webshoppen, prisen afhænger af størrelse og kvalitet. 

  Køb dit drivhus på vores Webshop

  På vores webshop kan du finde et stort udvalg af drivhuse og tilbehør til drivhuset. Vi sælger mange populære modeller af høj kvalitet.

  Der er fragtfri levering på alle drivhuse, orangerier og vægdrivhuse.

  Du skal være opmærksom på, at orangerierne sælges med sokkel, mens vægdrivhuse og drivhuse ikke har en medfølgende sokkel. Det er almindeligt at have drivhuse på en slags fundament. 

  Levering

  Levering af drivhuse er en stor fordel. Du kan få levering af drivhuset lige til døren. Du bestemmer, hvornår du vil have levering af drivhuset. Vi garanterer sikker og hurtig levering. Så behøver du ikke gå ud og leje en trailer. Du kan læse mere om fragtfri levering på vores webshop.

  Find en fysisk Bygma butik, hvis du ønsker at se drivhuset, du vil køb i virkeligheden. Vi har sikkert en butik nær dig, da vi har butikker over hele landet. I en butik kan du få hjælp fra vores specialister, så du ender med at købe et drivhus, der kan opfylde dine ønsker. Du har samme rettigheder og fordele, lige gyldigt om du vælger at købe dit nye drivhus på vores webshop eller i en butik. 

  Blive Bygmaster

  Hvis du vælger at blive medlem af vores kundeprogram Bygmaster i forbindelse med dit køb, har vi et tilbud. Så kan du nemlig købe alle vores drivhuse med en rabat på 10 %. Du får en masse andre kundefordele som 60 dages returret og online opbevaring af kvitteringer. Find mere information på hjemmesiden. 

  Hjælp og vejledning på webshop

  På vores webshop kan du finde en masse råd og overvejelser, du skal gøre dig inden, du vælger drivhus. Vi vejleder i modeller, placering og størrelse af drivhuset.

  Hvis du har specifikke spørgsmål, så kan du ringe til os alle alle hverdage fra 9-15, skrive os en e-mail eller bruge den chatfunktion, der er på vores webshop.

  På vores webshop kan du altid læse om nuværende tilbud på gode produkter til haven og drivhuset.