Dampspærre

ProtexDampspærre bruges som membran, der effektivt forhindrer fugtig luft i at trænge gennem ejendommens tag og vægge. Fugtig luft, der trænger ind i konstruktionen, øger risikoen for mug, skimmelsvamp eller råd. En dampspærre forhindrer også den varme luft fra hjemmet i at blande sig med den kolde luft, som er andre steder i ejendommens konstruktion. Blanding af varm og kold luft skal forhindres, da det ellers kan danne kondens inde i konstruktionen, som kan føre til råd, mug eller den skadelige skimmelsvamp, som er yderst usund for hjemmets beboere.

Hos Bygma finder du dampspærre / dampspærrefolie tilbehørsprodukter til dampspærre som dampspærretape, folieklæber, rørkrave, spærfodskrave, kabelkrave og dampspærrehjørne.

Dampspærre og ventilation

Når du tætner dit hus med en dampspærre, er det samtidig vigtigt at tænke på ventilation. Ventilationen kan enten være mekanisk eller naturlig, hvor der regelmæssigt luftes ud. Den mekaniske ventilation kan være ren udsugning eller med varmegenvinding. Læs mere om DUKA ONE ventilation med varmegenvinding.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle