Græstrimmer

Kantklipperen til de små detaljer af græsplænen

Trænger du til at få trimmet græsset i kanterne, så din have ser pæn og velholdt ud? Måske har du behov for en græstrimmer, der klipper helt ind til flagstangen, tæt på buske og hegn, samt omkring havebænken, hvor en plæneklipperen ikke kan komme ind.

Du kan også bruge en græstrimmer til at fjerne ukrudt, mindre planter eller anden uønsket beplantning i haven. Græstrimmeren er samtidig ideel til at holde skvalderkål nede og klippe brændenælder med. Skal du bruge flere kræfter kan du også se på buskryddere!

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Udskiftning af snor på græstrimmer og kantklipper

  Valg af trimmer og snor

  Uanset om du foretrækker haveredskaber med ledninger eller batteri, så skal de vedligeholdes og græstrimmeren skal løbende have ny nylonsnor (trimmertråd) for at fungere.

  Hos Bygma guider vi dig kort i brug og vedligehold af din græstrimmer, så du får mest ud af både batteri, snoren og en flot finish på din græsplæne.

  Tråd og snor til din græstrimmer

  Græstrimmere fungerer oftest ved, at en roterende tråd klipper græs og planter over. De fleste græstrimmere har i dag automatisk fremføring af tråden, så du bare skal trykke på en knap og undgå at stoppe op. Men indimellem skal du skifte spolen med tråd.

  Montering af snor / tråd er altid beskrevet i vejledningen til din specifikke model, og der kan være forskelle i, hvordan det gøres fra model til model.
  Der medfølger normalt trimmertråd til din kanttrimmer, selvom oplader og batteri ikke altid er inkluderet. Vær opmærksom på, at du måske skal købe oplader og batteri til din kantklipper.

  Hvis du allerede har en plæneklipper eller hækkeklipper fra DeWALT, Makita, Milwaukee eller Ryobi, kan du med stor sandsynlighed bruge samme batteri og oplader til din kantklipper. Derfor inkluderer ikke alle kantklippere i vores udvalg batteri og oplader.

  Hvis du har brug for et Makita, DeWALT, Milwaukee eller Ryobi batteri, kan du kigge her.

  Standard og hybrid græstrimmere

  I Bygmas store udvalg af DeWALT, Milwaukee, Ryobi og Makita græstrimmere kan du købe modeller med enten batteri eller ledning. Husk at kontrollere om der medfølger oplader.

  Hybrid græstrimmere giver dig mulighed for at vælge mellem ledning eller batteri i samme maskine, så du ikke skal vente på kantklipperen oplader. Du finder også kantklippere med teleskopskaft, så du kan indstille din græstrimmer i lige den højde, der passer dig.

  Vælg den rigtige størrelse græstrimmer

  Når du skal vælge den rigtige størrelse græstrimmer, er det vigtigt at overveje størrelsen på dit græsområde og de opgaver, du skal udføre. Hvis du har et stort område med højt græs, vil en større og mere kraftfuld græstrimmer være nødvendig for at klare opgaven effektivt.

  Er underlaget særligt tykt eller groft, kan en buskrydder være et klogere valg! Hvis du derimod har et mindre område med let græs, kan en mindre og mere kompakt græstrimmer være tilstrækkelig.

  Det er også vigtigt at tage hensyn til din egen fysik og behov. Hvis du er høj, vil en græstrimmer med en justerbar stang være mere behagelig at bruge i længere tid. Hvis du har rygproblemer, kan en græstrimmer med en teleskopstang hjælpe med at reducere belastningen på din ryg og skuldre.

  Vores udvalg af græstrimmere inkluderer forskellige størrelser og funktioner, så du kan finde den perfekte græstrimmer til dine behov. Med vores kvalitetsprodukter er du sikret en holdbar og pålidelig græstrimmer.

  Husk, du finder altid trimmertråd og snor hos Bygma

  Vi forhandler også trimmertråd til de mange kanttrimmere, som du kan købe separat. Vi tilbyder trimmertråd i flere forskellige størrelser, så du kan finde den trimmertråd, der passer til din græstrimmer.

  Buskrydderen er god når kantklipperen ikke er nok

  Fem andre gode havemaskiner

  Hos Bygma ved vi, at det er tidskrævende at holde hus og have. Der er altid nye projekter både ude og inde - og nogle af dem kræver lidt mere end en kantklipper for at blive færdige.

  Læs om forslag til valg af nye havemaskiner, der er effektive året rundt, så du kan komme hurtigere i mål med haveopgaverne.

  Buskrydderen er hurtig og effektiv

  Den er det oplagte supplement til græstrimmeren og kantklipperen.

  Når ukrudt og store buske bliver for genstridige, griber du buskrydderen. Den er utroligt effektiv, når du skal fjerne det grønne element. Det havearbejde, der normalt tager en time eller to med hækkeklippere og græstrimmer, kan du hurtigt klare på 10 minutter!

  Hækkeklipper eller håndtrimmer

  Der er ingen tvivl om, at den batteridrevne hækkeklipper gør det hurtigere at forskønne den levende hæk. Med en stor klinge og øvelse kan du hurtigt dække de store områder, mens en lille håndtrimmer kan tage sig af det, som græstrimmeren ikke kan klippe.

  Plæneklipperen gør en forskel

  En havetraktor er måske mange menneskers drøm, når græsplænen kalder. Men en batteridrevet robotplæneklipper er heller ikke dårlig. Den kan måske ikke klare haven, når græsset er for langt, men den kan holde græsplænen ved lige hver dag!

  Sæt tryk på rengøringen med en højtryksrenser

  Både tag, hegn og havefliser kræver løbende vedligeholdelse. Begroning, mos og alger ser ikke kun grimt ud, men skader også belægningen. Vær altid opmærksom på indstillingen af højtryksrenseren. Brug ikke mere tryk end nødvendigt. For meget tryk slider og kan også ødelægge sten og træværk.

  Kompostkværnen gør også transporten lettere

  Du behøver ikke have en kompostbunke for at få stor glæde af en kompostkværn. Når du har klippet hækken, buskene og beskåret træerne, står du altid tilbage med masser af haveaffald, der skal transporteres - og det kan være store mængder.

  Du kan optimere dine ture til den lokale genbrugsstation, når grenene har været igennem kompostkværnen. Udover at naboerne sandsynligvis står i kø for at få flis til bunddække, kan du begrænse 3-4 ture til blot 1.

  Andet til haven når du kigger græstrimmere

  Ryobi Plæneklippere hos Bygma

  Alt i plæneklippere

  Udvalget af plæneklippere fra bl.a. Ryobi, AL-KO og Grouw er for dig, uanset lille eller stor græsplæne.

  Udvalg af havehegn i træ hos Bygma

  Alt til dit hegn

  Hos Bygma finder du et stort udvalg i stolper, stolpehatte, hegnsbrædder og systemhegn.

  Guide til grillmad med Napoleon gasgrill

  Guide: Napoleon gasgrill

  Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon.