geoFENNEL: Lasermåleteknologi i verdensklasse

Fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og omfattende service

geo-FENNEL er dedikerede eksperter inden for professionel måleteknologi, skræddersyet til byggebranchens behov. Sortimentet omfatter løsninger til nivellering, afstands- og vinkelmålinger. I over fem årtier har de støttet håndværkerbutikkerne i mere end 90 lande. Den globale tilstedeværelse er et resultat af deres klare strategi om at levere innovativt, præcist og pålideligt måleudstyr og høj kundeservice.

geoFENNEL: Lasermåleteknologi i verdensklasse

Fokus på kvalitet og konkurrencedygtige priser

geo-FENNEL er dedikerede eksperter inden for professionel måleteknologi, skræddersyet til byggebranchens behov. Sortimentet omfatter løsninger til nivellering, afstands- og vinkelmålinger.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  geo fennel linjelaser

  geo-FENNEL linjelasere

  Præcis justering af vandrette og lodrette linjer

  At opnå præcis vandret og lodret justering i byggeprojekter kan være en udfordrende opgave, der kræver nøjagtighed og præcise målinger.

  En linjelaser fra geo-FENNEL er et uundværligt nivelleringsinstrument, der gør det lettere at undgå skævheder ved større og mindre byggeprojekter.

  geo-FENNEL fører et bredt udvalg af professionelt udviklede linjelasere, der sikrer stor præcision i enhver opgave. Uanset om det drejer sig om at opstille en skillevæg, udføre VVS-installationer eller lægge fliser gør linjelasere arbejdet lettere for dig.

   

  geo fennel rotationslaser

  geo-FENNEL rotationslasere

  Professionelle rotationslasere til favorable priser

  geo-FENNEL har mange års ekspertise inden for salg og service af rotationslasere. Modellerne er et uundværligt værktøj til en bred vifte af byggeprojekter og opgaver og du altid er sikret kompetent service og vejledning, når du køber en geo-FENNEL rotationslaser.

  Bygma fører et omfattende sortiment af geo-FENNELs rotationslasere, herunder modeller med grøn laser, lasere med specifikke funktioner og laserniveau til indendørs byggeri og komplette rotationslasere med stativ, så både store og små projekter udarbejdes med det bedste måleudstyr.

   

  geofennel afstandsmaaler

  geo-FENNEL laserafstandsmålere

  Laserafstandsmåler – praktisk med blot ét tryk

  Anvender du stadig en traditionel tommestok eller et manuelt målebånd, når du skal foretage målinger i forbindelse med byggeprojekter? Det er måske værd at overveje, om en laserafstandsmåler skulle være din næste investering.

  En laserafstandsmåler tilbyder enkel og bekvem måling af afstande, og mange af de modeller, vi hos geo-FENNEL præsenterer, har endda ekstra funktioner, hvilket gør dem yderst fordelagtige i praksis. Med en afstandsmåler fra os kan du spare tid og hurtigt beregne længder, bredder og arealer med høj præcision.