Bordlamper

God stemning, stil og funktionelt lys

Bordlamper har stor betydning ved indretningen af dit hjem. Designet og lyssætningen bidrager til stemningen i din bolig, men bordlampen er også et vigtigt funktionelt redskab til læsning og kreativt arbejde.

Hos Bygma kan du købe bordlamper, der både er velegnet til natbordet, som udsmykning til reoler og hylder eller praktiske skrivebordslamper.

Kollektionerne i udvalget af bordlamper spænder forskellige spændende materialer, stilarter, størrelser og har forskellige lyskilder, lige fra LED til lune glødepærer.

Nordlux bordlamper i udvalget kombinerer stil og funktion, som du kender fra de kendte og oftest langt dyrere mærker, men til en fornuftig pris. På den måde indretter du hjemmet elegant og funktionelt, uden at gå på kompromis i forhold til de helt billige lamper, du finder andre steder.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Nordlux bordlamper hos Bygma

  Udvalget af Nordlux bordlamper spænder fra den ultra funktionelle Arki arkiteklampe til den skulpturelle Caché. Derfor er det let at finde præcis den lampe, som passer ind i dine værelser og dit møblement, så belysningen ikke kun bliver en funktion men en del af stil og indretning.

  Det fornuftige forhold mellem design, materialer og pris gør, at Nordlux lamper både er velegnet til indretning af store og mange kontorer eller som stil-ikon i det private arbejdsværelse.

  Bygma er først og fremmest kendt for, at være byggecenter til det professionelle byggeri og de ambitiøse gør-det-selv håndværkere. Derfor er vores udvalg af bordlamper hos Bygma Online begrænset.

  Bliv inspireret i dit lokale byggecenter

  Udvalget varierer dog mærkbart fra Bygma Online til dit lokale byggecenter. Derfor anbefaler vi, at du besøger din lokale Bygma og lader dig inspirere til valg af Nordlux belysning ud fra netop deres udvalg. 

  Hent Nordlux brochure

  På vores inspirationsside over Nordlux udendørs- og indendørslamper kan du også hente en brochure med hele Nordlux kollektion.

  Brochuren præsenterer en stor kollektion til belysning af hele hjemmet. Lige fra udendørslamper til opsætning i indkørslen til praktiske indbygningsspots.

  Nordlux omari bordlampe hos Bygma

  Find den helt rette belysning

  I vores byggecentre finder du et stort udvalg af Nordlux lamper. Nordlux bordlamper er blot et lille udsnit af lamperne, der lægger sig i balancen mellem lav pris og flot design. Samtidig har bordlampen mange forskellige funktioner, afhængig af din indretning.

  Lamper til arbejdsbrug

  Bordlamper til arbejdsbrug foksurer på funktion, og sender hovedparten af lyset i én nyttige retning. Af samme årsag skal den derfor ikke være særlig kraftig, men være nem at placere og justere i højde og position.

  Generel belysning

  Uanset type bidrager lamper til generelt oplysning af dine værelser. Typisk er det lofts- og væglamper, der varetager hverdangens belysning af værelserne, men en bordlampe kan sagtens bidrage til den generelle belysning i hjemme.

  Især bordlamper med lyse skærme spreder lyset godt og bidrager til den generelle belysning - her skal du dog eksperimentere lidt med pærens lysstyrke. En for stærk pære kan også gøre lampens udstråling ubehagelig.

  Pynt og hyggebelysning

  Selvom vi på Bygma.dk fokuserer på funktionelle bordlamper til kontorbordet, er mange af Nordlux bordlamper først og fremmest velegnede til at sprede stemning og bidrage æstetisk.

  Uanset om du vælger Nordlux Alanis, Caché eller Bretagne får smuk og hyggelig belysning fra reoler, borde og hylder i dine værelser.

  Til dig der kigger efter lamper

  Hvid stikkontakt med afbryder

  Elartikler og stikkontakter

  Hos Bygma fører vi alt fra afbrydere til elpaneler, når du skal indrette boligen eller kontoret.

  Nordlux lamper til spisebord

  Inspiration til Nordlux lamper

  Find brochurer og få overblik over Bygmas udvalg lige fra indbygningsspot til plafonder.

  Elfa reoler og hylder i kontor

  ELFA systemopbevaring

  Fleksibel indretning til dine værelser, uanset om det er til kontor eller walk-in-closet.