Reglar

Høvlet i bedste kvalitet til skillerum, gulve og træterrasser

Reglar er høvlede rektangulære træstykker, som er velegnet til bl.a. gipsvægge, skillevægge og skillerum. De bruges også ofte i forbindelse med skunken.  I Bygmas udvalg finder du traditionelle længder i høj kvalitet på 45x70 mm og 45x120 mm til lave priser. For at sikre præcision i den efterfølgende opsætning af gipsplader, eller andre materialer, er træet høvlet på 4 sider for, at gøre dit arbejde lettere og mere præcist. 

Trykimprægnerede reglar til udendørs projekter

Reglar kan du også anvende når du lægger gulve eller som bærende element for dine terrassebrædder ved opbygning af ny terrasse. Netop i forbindelse med udendørsprojekter som terrassebrædder skal du i stedet gå til udvalget af trykimprægnerede reglar.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Byggeplader og reglar opsat som skillevæg

  Hvorfor reglar og ikke lægter?

  Reglar er et høvlet rektangulært stykke træ, der er særdeles velegnet i forbindelse med skillerum, lægning af gulve og konstruktion af træterrasser. Træet er høvlet og har typisk dimensionerne 45x45, 45x95, 45x70 og 45x120, så de passer godt i sammen med byggeprojektets øvrige materialer.

  Umiddelbart forekommer reglar og lægter forholdsvis ens, så hvad er forskellen egentlig?

  Bedre kvalitet og lettere arbejdsgang

  Hvor lægter oftest er uhøvlede, og bruges i trækonstruktioner der kræver mindre præcision, er reglar høvlede og ofte tilpasset til bl.a. gipspladernes mål.

  Med de rette dimensioner og en høvlet overflade bliver dit arbejde lettere og du får mindre spild end når du selv tilpasser og høvler traditionelles trælægter.

  Særligt i forbindelse med opsætning af skillevægge og lægning af gulv, vil du værdsætte træets kvalitet og dimensioner.

  Reglar er typisk uimprægneret fyr eller gran

  Som standard fremstilles Bygmas reglar af bæredygtigt og PEFC-godkendt fyrre- eller grantræ. Dette hjælper ikke kun med at holde prisen på byggematerialerne nede, men det giver også fordelen ved at være nemmere at arbejde med end fx de hårdere træsorter.

  Til udendørs byggeprojekter, såsom carporte, brændeskure eller terrasser, anbefaler vi kraftigt, at du overvejer at bruge vores udvalg af trykimprægnerede reglar. Disse reglar er behandlet hvilket forlænger deres holdbarhed og modstand overforvind og vejr.

  Se udvalget af trykimprægnerede reglar

  Husk byggeplader og isolering til væggene

  Lad Bygma stå for leveringen af alle materialer til ditbyggeprojektet. Vi sørger for at alt du bestiller pakkes behørigt og leveres til din adresse, så du bruger energien på alt det sjove arbejde frem for det omstændige slæberi.

  I udvalget af isolering finder du bl.a. formstykker, der passer perfekt i skillevægge og sikrer at du får optimal isolering og akustik.

  I udvalget af byggeplader kan du vælge mellem alt fra de traditionelle gipsplader til de særligt brandsikre fibergips plader fra Fermacell.

  Du kan også vælge en mere kreativ løsning ved at anvende OSB plader, der giver rummet et unikt organisk look. Og du behøver ikke behøver efterbehandling OSB-pladerne.

  Bygmas nyhedsbrev om guider

  Inspiration og guides

  Reglar er kun en af mange elementer du skal bruge, når du fx lægger gulv, terrasse eller vil forny hjemmet med nye vægge. For at du kommer lettere i mål med dine opgaver, har vi et udvalg af guides, der hjælper dig i mål med fx opsætning af skillevæg, bygge en ny træterrasse eller etablering af et moderne gulv.

  Guiderne indeholder både tekst, video, illustrationer og oftest  henvisninger til præcis hvilke produkter på Bygma.dk du skal bruge.

  Bygmas nyhedsbrev indeholder også guider

  Det er let at komme galt afsted med renoveringsopgaverne. Derfor udarbejder vi hele tiden nye guides og inspirationssider for at gøre planlægning, indkøb og arbejdet lettere for vores ambitiøse kunder.

  Ved at tilmelde dig Bygmas nyhedsbrev får du besked om nye kampagner, konkurrencer, guides og inspirationer relateret til sæsonens projekter.

  Har du husket det hele til træterrassen?

  Vi har udarbejdet en tjekliste med materialer og gode råd, som du kan tage med dig, når du skal i gang med en ny træterrasse.

  I tjeklisten kan du blandt andet læse om opbygning og indkøb af træterrassen, strøer, montage af terrassebrædder, de mange forskellige træsorter og slutteligt kan du downloade hele tjeklisten med alle råd og tips.

  Gå til tjeklisten til træterrasser

  Skal du opsætte en ny gipsvæg?

  Når du handler hos Bygma, er du sikkert klar over, at skillevægge ikke altid skal opbygges med træ. I mange tilfælde kan det være en mere praktisk løsning at anvende et stål- eller aluminiumsskelet i stedet.

  For at sikre, at du vælger den bedst mulige løsning til dit byggeri, har vi udarbejdet en guide til skillevægge. Her finder du ikke kun information om produkter som Ultraboard, isolering og valg af gipsplader, men også trin-for-trin videoer, der hjælper dig med at følge processen fra start til slut.

  Vores mål er at give dig den bedst mulige oplevelse, så du kan føle dig sikker på, at du vælger den bedst mulige løsning til dit projekt.

  Gå til guiden til gipsvægge

  Flere guides forbundet med gulve

  Ligesom ved valget af reglar, har processen forbundet med lægning af gulve også en afgørende betydning for det endelige resultat af dit arbejde.

  Derfor har vi hos Bygma gjort en stor indsats for at samle en bred vifte af inspirerende og informative sider, der dækker alt fra bambusgulve til mere avanceret støbning af gulve med beton.

  Vores mål er at give dig en overskuelig oplevelse, hvor vi introducerer de bedst mulige produkter og en praktisk arbejdsgang.

  Se alle inspirationsider med relation til gulve

  Træ og guides til reglar

  Lægter til tagkonstruktion

  Lægter til tag og skillerum

  Se udvalget af godkendte T1 / C18 taglægter samt fuldmåls skillsrumslægter til alle dine byggeprojekter.

  Byggeplader fra krydsfiner til OSB plader

  Byggeplader hos Bygma

  Se hele udvalget i gipsplader, OSB, krydsfinér og MDF velegnet til alt fra loftsplader til nye skabe.

  Gipsskruer fra Knauf og Bygma

  Gipsskruer og profilskruer

  Præcis de nøvendige gipsskruer du skal bruge til samling og montering af skillevægge.