Reglar

Bygma har mange høvlede reglar på lager fra 240cm til 540 cm i længden. Du finder reglar med flere forskellige dimensioner som 45x45mm, 45x70mm, 45x95mm og 45x120mm, så de passer til fx en bestemt isoleringstykkelse. Find de rette størrelser reglar til fx skillevægge, skunke, gulve eller et andet byggeprojekt. Vær opmærksom på, at alle reglar du ser på denne side er til indendørs brug. Mangler du reglar til evt. en træterrasse, finder du reglar til udendørs brug her. Da det er skiftende længder, der lagerføres af træ, vil leveringen af træ indimellem indebære, at der bliver leveret overlængder eller dobbelt længde af træ. Overlængder vil ikke blive efterfaktureret. Vi fører altid træ i god kvalitet.

Se også vores store udvalg af skruer og værktøj til dine byggeprojekter. I Bygma hjælper vi dig hele vejen i byggeprocessen. Vores sælger hjælper dig med at finde de helt rigtige materialer, og vores chauffør sætter dem der, hvor det er mest hensigtsmæssigt for dig, hvis forholdene tillader det.

10% rabat på reglar

Gå ikke glip af 10% rabat på reglar og på mere end 80.000 varer hos Bygma som BYGMASTER kunde. BYGMASTER medlemmer kan fx også se ordrer og fakturaer online. Du opnår rabat med det samme, når du handler og det tager kun 2 minutter at blive BYGMASTER kunde. Der kommer løbende BYGMASTER kup, som er ekstra fordelagtige tilbud for medlemmer.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle