Plæneklipper

Hos Bygma finder du et bredt udvalg af plæneklippere. Vi fører batteridrevne, benzindrevne og eldrevne plæneklippere, robotplæneklippere og den den manuelle og håndskubber.

Plæneklipper med batteri

Batteriplæneklippere er i dag så gode, at du ved køb af en maskine med to batterier ikke løber tør under en klipning på op til 600 m². En batteridrevet plæneklipper er meget let og derfor også handy at transportere rundt. Du undgår naturligvis også turen til tanken for at købe benzin og sparer en del på vedligeholdelse med en batteridrevet plæneklipper.

Plæneklipper til benzin

Benzindrevne plæneklippere fås i mange varianter. Når du vælger plæneklipper, bør du tage udgangspunkt i dit behov som eksempelvis om den skal være selvkørende og med elstart og skal der være opsamling eller bioklip. Næsten alle plæneklippere er i dag med bioklip, som slår græsset i mindre stykker og dermed giver mere næring til græsplænen. Det man skal huske ved en plæneklipper med bioklip er, at græsset skal slås lidt oftere, da det ellers ikke virker optimalt.

Håndskubber

Håndskubbere er perfekte til den mindre have, eller hvor der ønskes en flot klipning. Håndskubbere klipper nemlig græsset frem for en rotorklipper, der slår græsset.

Robotplæneklipper

Hvis du vil spare tid og undgå at skubbe rundt på en græsslåmaskine, er robotplæneklipperen det ideelle valg. I Bygmas udvalg af robotplæneklippere, finder du maskiner, der kan klare op til 1500 m² græs. Robotplæneklipper kan oftest selv finde tilbage til ladestationen, når plæneklipperen er ved at løbe tør for strøm. Samtidig har robotplæneklipperen en regncensor, som gør, at den kører tilbage til ladestationen, hvis det begynder at regne.

Se også vores store udvalg af plænegødning og græsfrø / plænegræs.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle