Plæneklipper

Effektiv plænepleje med den rigtige plæneklipper

Hos Bygma finder du et bredt udvalg af plæneklippere og hurtig fragt lige til din adresse. I udvalget finder du alt fra robotplæneklippere til den klassiske cylinderklipper i en kvalitet, der sikrer at du får en let og god oplevelse.

Husk at pleje græsplænen allerede i foråret med plæneluftere samt mosfjernere, der sørger for at græsset får den rette mængde luft og næring.

Tips til valg af plænekipper

Uanset om du foretrækker en robotplæneklipper, en traditionel benzin plæneklipper, kan du både gå på udkig i udvalget herunder, eller scrolle ned og læse mere inspiration til valg af typer og mærker.

Ekstra lave priser udvalgte plæneklippere

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  AL-KO robotplæneklipper hos Bygma

  Find den rette plæneklipper

  Skal græsplænen trimmes og gøres lækker når foråret kommer, skal du både pleje græsplænen og vælge den rette maskine. Inden du vælger en billig plæneklipper på tilbud, anbefaler vi du går de 5 vigtigste egenskaber igennem og skimmer fordele og ulemper ved at vælge mellem de forskellige mærker og modeller. I sidste ende får du en bedre oplevelse, en sundere græsplæne og langt mere tid til at sidde og nyde den fra terrassen.

  Fem punkter til din nye plæneklipper

  Inden du begynder at kigge på efter det næste plæneklipper tilbud, er der en række egenskaber du kan bruge til at sortere ud i hvilken maskine, der passer til din have.

  Hvad er størrelsen på din græsplæne?

  Især med store græsplæner bør du overveje en græsslåmaskine med klippebredde på minimum 45 cm. Her er en punktliste med vejledende klippebredde ud fra plænens areal

  Græsplæner op til

  • 400 m²: 30 - 40 cm klippebredde / skærebrædde
  • 400 - 600 m²: 40 - 45 cm klippebredde / skærebrædde
  • 600 - 800 m²: Mindst 46 cm klippebredde / skærebrædde
  • Over 800 m²: Helst klippebredde / skærebrædde på over 46 cm

  Klippebredden bør dog også tilpasses din haves indretning. Er der mange bede, træer og kroge, er det bedste at vælge en plæneklipper med lavere klippebredde. Jo større plæneklipperen er, jo sværere er den at navigere i trænge kroge og omkring legestativer eller drivhuset.

  Hvor store er jøjdeforskellene på din græsplæne?

  Har du en meget kuperet græsplæne anbefaler vi at du køber en selvkørende plæneklipper. Her bruges en del af strømmen eller benzinmotorens krafter til at drive plæneklipperen fremad, så du slipper for det tunge arbejde.

  Kigger du på robotplæneklipper skal du også være opmærksom på, om hjulene er store nok til at klare ujævnheder og hvordan den evner at navigere i kupere terræn. Slutteligt har batteriets kapacitet også betydning, når en del af energi skal bruges på at drive robotplæneklipperen op ad akke.

  Hvor tung på plæneklipperen være?

  Principielt bør din plæneklipper være så let som overhovedet mulig. Der er dog grunde, der retfærdiggør at en ny plæneklipper kan veje fra 10 kg til 40 kg.

  En benzin plæneklipper er ofte bygget i stål og med en tung motor, fordi den i dag er designet til store græsplæner og daglig drift. Derfor er benzin plæneklipperen oftest udstyret med greb, så den let fragtes ind og ud af redsskabskuret eller op på traileren.

  El-plæneklipperen har derimod blandt markedets laveste vægt. Her skal du være opmærksom på hvad skjoldet er lavet af, da et plastik skjold kan blive sårbart overfor sten og hårde genstand.  Mange el-klippere vejer omkring 12-15 kg, er lette at klappe sammen og hænge op i skuret.

  Det samme gælder plæneklippere på batteri, hvor vægten dog mærkbar øges når du sætter batteriene i. Her ka vægten gå fra 10 kg uden batterier til 16 kg med batteri - altså stadig under det halve af en benzin plæneklipper.

  Hvor tit klipper du græsset?

  Vær ærlig med dig selv om hvor vigtig græsplænen og havearbejde er for dig. Der er ingen grund til at investere over 4.000,- i en plæneklipper hvis du du kun lejlighedsvis bruger den.  Til sommerhuset kan en cylinderklipper til 1.000,- kr. måske endda være tilstrækkelig.

  Hvad er dit budget?

  I Bygmas udvalg af plæneklippere finder du periodisk gode plæneklipper tilbud til under 1.000,- men også professionelle maskiner til over 7.000,- der tåler daglig drift.

  Tænk på hvilke funktioner der er vigtige for dig, såsom bioklip, opsamler eller at plæneklipperen er selvkørende så du ikke skal mase afsted.

  Havearbejde bliver mærkbart nemmere jo flere penge du investerer i din plæneklipper. Dertil kommer at en dyrere plæneklipper er lavet af mere robuste materialer, så du får glæde af maskinen i mange år og lettere adgang til reservedele.

  Skriv ned og gør valget af plæneklipper lettere

  Har du skrevet svarende på ovenstående 5 punkter ned, får du lettere ved at finde den helt rette plæneklipper. Med mindre du vælger en robotplæneklipper, klipper plæneklipper ikke 100 % sig selv, men du får en plæneklipper som du er tilfreds med og ved kan præcis det du har brug for.

  Er du i tvivl om du skal vælge en plæneklipper med batteri eller en el plæneklipper, kan du scrolle direkte videre til vores hurtigere gennemgang af de forskellige typer og mærkers fordele.

  Den rette plæneklipper sikrer en sund og flot græsplæne

  Som haveejer er det enormt tilfredsstillende at vise en trimmet og velplejet græsplæne frem. Men det handler ikke kun om græsslåmaskinen.

  Vi har samlet par ekstra tip til vejledning, så du får mere glæde af græsplænen under havepleje og græsslåning; her forårsplejen er den vigtigste!

  Rens græsplænen for affald og blade

  Efter vinteren er der ofte meget affald og mange blade på græsplænen, som blokerer sol og lys og hæmmer væksten af græsset. En løvsuger samler hurtigt og effektivt haveaffaldet op, så grøsset får bedre vækst. betingelser

  Giv græsplænen en grundig rive

  Brug en bred og effektiv rive og fjern døde græsstrå, mos og andet materiale fra græsplænen. Ligesom blade og haveaffald blokerer for sollys og luft samt holder på fugten og giver mos bedre vækstbetingelser.

  Fjern ukrudt og mos

  Ukrudt og mos skader græssets vækst og skønhed. En plænelufter sørger både for at der kommer ilt ned til græsrødderne og samler mosset op så plænen bliver flot allerede i foråret. 

  Giv plænen kalk

  En fugtig vinter betyder ofte en svampet græsplæne med lav Ph værdi. Den lave Ph værdi giver mos gode vækstbetingelser mens græs derimod mistrives. I løbet af foråret bør du kalket plænen løbende for at øge Ph værdien for at hæmme mos og give græsset de bedste betingelser.

  Gødning til græsplænen

  Gødning giver græsset de næringsstoffer, det har brug for til at vokse og forblive sundt. Gødning med en høj kvælstofprocent fremmer græsvæksten.

  Klip græsset regelmæssigt

  Når du nu har købt en græsslåmaskine, skal du også nyde den regelmæssigt. Sørg for, at din plæneklipper har den rigtige klippehøjde, og undgå at klippe mere end en tredjedel af græssets højde hver gang.

  Køb en plæneklipper med bioklip

  Bioklip er en metode til plæneklipning, hvor græsset klippes i ultra fine stykker som fordeles på plænen som naturlig gødning.

  En plæneklipper med bioklip hjælper med at forbedre jordens struktur, tilføre næringsstoffer og reducere behovet for gødning. Desuden fremmer bioklip også en sundere og mere modstandsdygtig græsplæne.

  Få vejledning til en sundere græsplæne

  I dit lokale Bygma byggecenter vejleder vi altid gerne i produkter, der sikrer at du både for en pænere græsplæne men også en have der er lettere at passe. 

  Du kan også læse mere om de forskellige typer plæneklippere i Bygmas udvalg.

  Ryobi plæneklipper på batteri

  Plæneklipper typer og mærker

  I dag er det især batteri plæneklippere og robotplæneklippere, der finder vej til villaens græsplæner. I Bygmas udvalg finder du alt fra den klassisk cylinderklipper, der leverer virkelig flot trimmet græs, til store havetraktorer og benzin plæneklippere til dem der klipper græsplæner professionelt. Vi har samlet en gennemgang af de forskellige typer og mærker, så du finder den rette model og det rette tilbehør til græsplæne.

  Akku plæneklipperen på batteri

  Batteriplæneklippere, også kendt som akku plæneklippere, er blevet sp pålidelige og effektive at de i dag har overtaget markedet fra benzinplæneklippere og el-plænelippere. Med den nuvrende teknologi kan du være sikker på, at du ikke løber tør for strøm under en klipning, især hvis du vælger en model med to batterier, Batteriteknologier som Max Power fra Ryobi og M18 fra Milwaukee sikrer lang batterilevetid, også selvom du har en kuperet og stor græsplæne

  Let vægt gør græsslåningen lettere

  En af fordelene ved en akku plæneklipper mærker du allerede når du henter den eller modtager den med posten: De vejer markant mindre end de klassiske motorplæneklippere. Uden batterier er maskinen nem at hænge op i redsskabsskuret og tage ned igen - og når du kører med den mærker du også forskellen.

  Spar tid på rengøring og vedligehold

  En anden fordel ved en akku plæneklipper er, at den kræver mindre vedligehold end en motorplæneklipper. Du slipper for besværet med at skulle skifte olie, rense tændrør eller justere karburatoren, som er nødvendigt med traditionelle benzinplæneklippere. Med en batteridrevet plæneklipper er det eneste, du skal gøre, at sørge for at holde batterilevetiden høj.

  Sådan passer du på batterierne

  Benytter du de samme batterier med hækkeklipperen og græstrimmeren, kan du spare mange penge hvis du passer godt på dine batterier. For at holde batterilevetiden optimal anbefales det at opbevare batterierne på et køligt og tørt sted, væk fra direkte sollys og ekstreme temperaturer. Det anbefales også at oplade batterierne fuldt ud, inden de bruges første gang, og at undgå at lade dem aflade helt, før de genoplades.

  Robotplæneklipper

  Hvis du vil spare tid og slippe for besværet med at skubbe rundt på en traditionel græsslåmaskine, er en robotplæneklipper det ideelle valg. Moderne robotplæneklippere fra producenter som AL-KO og Grou er i dag så brugervenlige, at du nemt tager dem i brug og kan bruge din energi på mere tilfredsstillende opgaver i haven.

  Vær opmærksom på rækkevidden

  Når du gennemser udvalget af plæneklippere fra AL-KO og Grouw er de angivet efter det areal som de kan dække. I udvalget finder du modeller, der kan klare op til 1500 m² græsplæne. Disse robotplæneklippere benytter både nyeste batteriteknologi, men programmeringen sikrer også, at plænen klippes i etaper, så de ikke løber tør for strøm undervejs.

  Maskinerne er blevet lettere at tage i brug

  Da robotplæneklipperen først ankom, manglede teknikken at blive finpudset. De selvkørende robotplæneklippere krævede kanttråd for at holde sig på græsplænen og tit stoppede de halvvejs pga. forhindre. Programmeringen af datidens modeller var også betydelig mere indviklet og voldte ofte problemer for dem der var vant til el-plæneklipper eller benzin plænelipper.

  Robotplæneklipperen uden tråd bruger apps

  I dag er selv billige robotplæneklippere på tilbud meget mere pålidelige og lettere at at tage i brug. Førhen krævede de også kanttråd, som fungerede som hegn og guide til robottens sensorer, så de ikke kørte ud i bede eller andre uønskede steder.

  I dag bruger de apps på telefonen eller til computeren. Via din mobiltelefon eller computer markerer du blot grænserne på din have, og så finder sensorer ud af resten. Via app eller program på din PC kan du også programmere hvornår på dagen plænen skal klippes, samt indstille klippehøjden.

  Et par vigtige tips til robotplæneklippere

  Selvom det kan være fristerende at indstille robotplæneklipperen til at køre om natten, fraråder vi det af hensyn til havens mange dyr. Bl.a. pindsvin er meget aktive om natten og kommer nemt til skade hvis de møder en robotplæneklipper.

  Start med at angive en høj klippehøjde i foråret hvor græsset typisk vokser hurtigst. Klipper du græsset for kort allerede i april og maj, kan græsplænen blive sart og svært at holde.

  El plæneklipper

  Selvom batteriteknologien i dag sikrer høj ydelse på 18V eller 36V, har batteriplæneklipperen ikke helt fortrængt el plæneklipperen. Når motoren er designet til at udnytte 230 volt, får du langt mere råstyrke til at klippe græsset og behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for batteri.

  El plæneklipperen har en lang levetid

  Over tid mister batterier deres styrke, og på benzinklipperen skal filtre og motor renses for at bevare ydeevnen. Med en kulfri el plæneklipper får du en havemaskine, der holder og fortsætter med at køre.

  For at forlænge levetiden skal du blot huske at opbevare maskinen i et tørt redskabsskur for at beskytte elektronikken og sørge for løbende rengøring, så klumper af græs og skidt ikke belaster motoren unødigt.

  El plæneklipperen er let at starte og meget stabil

  Den kræver hverken batteri eller benzin, og du behøver ikke at rense filtre eller huske at sætte batterierne i opladeren. Du sætter blot stikket i, og så er du klar til at klippe græsplænen.

  Netop brugervenligheden og det pålidelige, afprøvede design gør, at elplæneklipperen stadig er populær blandt mange. Du kan klippe græsplænen let og enkelt hver gang.

  Blandt de mest lydsvage plæneklippere

  En af fordelene ved elplæneklippere er, at de er blandt de mest lydsvage. Mens en benzinplæneklipper naturligt larmer mere end de fleste andre typer, har el plæneklippere ofte et lavt og behageligt lydniveau.

  Hvis et lavt støjniveau er vigtigt for dig, er det oplagt at vælge en el plæneklipper. Her får du en maskine, der hverken generer naboerne eller dig selv. Kun robotplæneklippere larmer mindre!

  Vigtigt - husk tydelig forlængerledning 

  Udfordringen ved el plæneklipperen er oftest, at man kan ramme ledningen under havearbejdet og klippe den over. Derfor er det vigtigt at du køber en lang og meget tydelig forlængerledning på f.eks. 30 m og tillærer dig teknikken at bære den over skulderen.

  Benzinplæneklipper

  Benzinplæneklipperen er stadig aktuel og bruges især af professionelle anlægsgartnere og vice værter. Selvom el-plæneklippere og græsslåmaskiner på batteri er blevet langt mere holdbare og driftssikre, har benzinplæneklipperen stadig mange fordele.

  Flere kræfter og højere ydeevne

  Benzinplæneklipperen tilbyder stadig betydeligt mere kraft og højere ydeevne end de øvrige typer. Det gør den ideel til både store græsplæner eller plæner med tykt og højt græs - du har garanteret prøvet det i sommerhuset! Benzinplæneklippere klarer selv de mest krævende opgaver og er græsslåmaskinernes svar på buskrydderen.

  Uafhængig af batteri og 230V

  Selvom hybridplæneklipperen kan undvære 230 volt i længere tid, så er benzinplæneklipperen dit sikre valg, hvis du ikke vil være afhængig af batteri eller stikkontakt. Den giver dig den ultimative fleksibilitet til at klippe overalt i haven og på arealer, hvor en ledning bliver bøvlet at trække rundt med.

  Benzinplæneklipperen bliver ved

  En anden fordel ved benzinplæneklippere er deres lange driftstid. Med en fuld tank benzin kan du klippe i længere tid uden at skulle bekymre dig om at skulle genoplade batterierne eller finde en stikkontakt. 

  Køber du samtidig en benzin plæneklipper med el-start, skal du ikke engang tænke på det klassisk træk. 

  Bygget til at være mere robust

  Endelig er benzinplæneklippere kendt for deres holdbarhed og robusthed. De er designet til at modstå hårdt arbejde og kan klare forskellige terræner og udfordrende forhold. Dette gør dem velegnede til professionelle brugere eller haveejere, der vil have den mest pålidelige og kraftfulde plæneklipper.

  Den robuste konstruktion betyder naturligvis også, at benzin plæneklipperen vejer mærkbart mere. Vær derfor opmærksom på både vægt men også at modellen du vælger er en selvkørende plæneklipper.

  For at du kan vedligeholde benzin plæneklipperen finder du også et stort udvalg af tilbehør, herunder startkit til olieskift, 2-taktsolie og akylat benzin.

  Cylinderklipper og håndskubber

  En cylinderklipper skal ikke undervurderes! Den klassiske håndskubber er stadig en af de bedste metoder til at klippe en sund og flot græsplæne, selvom den kræver lidt ekstra indsats.

  I modsætning til traditionelle plæneklippere med en enkelt klinge, bruger cylinderklipperen 5 utroligt skarpe roterende klinger, der skærer græsset med stille og effektiv præcision.

  Cylinderklipperens lette vægt og smalle design gør den desuden oplagt til græsplæner og haver med mange bede og kroge. Her får du også let klippet rundt om buske og træer.

  Rengøringen og opbevaringen af en cylinderklipper er også markant lettere end de tungere plæneklippere med batteri, el eller benzin. Det gør den også ideel at tage med til sommerhuset eller fritidshuset.

  Moderne udgaver af cylinderklippere har også græsopsamlere og selvskærende klinger, der sikrer, at både du og græsplænen får maksimal nydelse af dette klassiske og stadig relevante valg til mindre græsplæner.

  Havetraktor

  En havetraktor er for dig som enten arbejder som professionel anlægsgartner, har en meget stor have eller bare ønsker du livsglæden ved let at kunne passe haven regelmæssigt.

  Fra havetraktorens komfortable sæde navigerer du let hen over græsplænen med en massiv skærebrædde, der sikrer at hurtigt bliver færdig med selv meget store arealer.

  Tiden hvor havetraktoren larmer meget er også forbi. Ryobi havetraktorer kører udelukkende på højtydende 48v eller 72v batterier, så du både får tilstrækkelig forsyning af strøm men også en lydsvag plæneklipning.

  Kom ned og besøg dit lokale Bygma byggecenter, hvis du søger vejledning og introduktion til køb af en ny havetraktor. Her sørger vores faguddannede personale at du får en god oplevelse og den rette havemaskine, der passer til havens areal og havepleje.

  Hvilke fordele har de forskellige mærker?

  Hos Bygma fører vi havemaskiner og haveredskaber fra mere end 50 forskellige mærker. Derfor kan det være svært at vide præcis hvilket mærke du skal vælge, især hvis du er førstegangskøber.

  Hvis du er tilhænger af batteri plæneklippere anbefaler osm udgangspunkt altid, at du fortsætter i samme mærke som dine el-værktøj og øvrige havemaskiner. På den måde får du større glæde af at kunne dele batterier mellem de forskellige værktøjer og sparer penge ved indkøb af nye batterier.

  Herunder er der en kort gennemgang af de forskellige producenter af plæneklippere og øvrige havemaskiner i Bygmas udvalg

  AL-KO plæneklipper

  AL-KO har først og fremmest fokus på at fremstille plæneklippere, der prioriterer komfort, sikkerhed og nydelsen ved græsslåning.

  Uanset hvilken model af AL-KO plæneklipper du vælger, vil du mærke, at der er lagt vægt på at gøre havearbejdet lettere og maskinerne sikre at bruge.

  AL-KO har hovedsæde i Tyskland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1931 af Alois Kober med fokus på effektive og robuste haveredskaber. Det er fra det tyske hovedkontor, at AL-KO fokuserer på forskning og udvikling for at gøre deres plæneklippere og øvrige havemaskiner så brugervenlige og behagelige som muligt.

  Ryobi plæneklipper

  Ryobi er først og fremmest kendt for deres populære el-værktøj og havemaskiner til private, hvor du får utrolig meget for pengene.

  Ryobi er også synonymt med den alsidige ONE+ serie, hvor du kan benytte de samme batterier og opladere til mere end 200 typer el-værktøj og maskiner.

  Med ONE+ kan du nemt skifte batteriet fra plænelufteren til plæneklipperen og afslutte med kantklipperen, samtidig med at du har et reservebatteri siddende i opladeren, mens du ordner haven.

  High Performance og MAX POWER batteriteknologien leverer ekstra kraft til de mere krævende havemaskiner. Hvis du skal klippe vildtvoksende græs med buskrydderen eller græsslåmaskinen eller bruge en selvkørende plæneklipper, bør du kigge efter MAX POWER for at få stabil ydelse.

  Ryobi er en japansk virksomhed, der oprindeligt producerede udstyr til offset print, som senere hen har udvidet virksomheden med design og produktion af værktøj til byggebranchen og havemaskiner. I dag produceres Ryobi havemaskiner under licens af Techtronic i Hong Kong.

  Grouw plæneklipper

  Når du køber en Grouw plæneklipper, har den danske rødder i Schou Company A/S i Kolding. Virksomheden har fokus på at fremstille effektivt og brugervenligt haveudstyr og havemaskiner.

  Grouw robotplæneklippere er kendetegnet ved at levere både brugervenlighed og høj ydelse til lavere priser end tilsvarende produkter.

  Via deres hjemmeside får du let adgang til manualer, videoer og vejledninger, så du nemt kan komme i gang med din Grouw robotplæneklipper.

  Du kan desuden se alle Grouw produkter i Bygmas udvalg her.

  Makita plæneklipper

  Makita er i dag en af de mest kendte leverandører af el-værktøj og haveredskaber til både private haveejere og professionelle anlægsgartnere og håndværkere.

  Makita har japansk oprindelse, der går helt tilbage til 1915, og har siden 1958 været kendt for at fremstille el-værktøj med fokus på driftssikkerhed og fleksibilitet, som erhvervet har brug for.

  Når du køber en Makita plæneklipper, får du et produkt, hvor du kan være sikker på, at maskinen vil fungere år efter år. Under fremstillingen er der højt fokus på materialernes holdbarhed og motorernes stabilitet, uanset om du køber en Makita plæneklipper, der kører på batteri, el eller benzin.

  Hos Bygma fører vi et stort udvalg af både Makita havemaskiner, el-værktøj og tilbehør, som du kan se i det samlede udvalg her. Makita indgår også løbende i produkttest i Bygma Tester.

  DEWALT plæneklipper

  DEWALT el-værktøj og havemaskiner er i dag synonymt med robuste og hårdføre produkter, der anvendes af både professionelle håndværkere og private. Oprindeligt er DEWALT et amerikansk brand, der senere blev opkøbt af Black & Decker, som i dag fremstiller deres professionelle el-værktøj under mærket DEWALT.

  Når du køber en DEWALT plæneklipper, vælger du en maskine, der er fremstillet med meget høje standarder og kan tåle professionel brug. Selvom produktet fremstilles af dele fra fabrikker over hele verden, er DEWALT kendetegnet ved at fokusere på amerikanske standarder for hårdføre og driftssikre havemaskiner og el-værktøj, der gør arbejdet lettere og mere effektivt.

  Sammen med Makita og Milwaukee indgår DEWALT også i krævende produkttests i Bygma Tester, og udover DEWALT plæneklippere finder du altid gode tilbud på DEWALT hos Bygma.

  Milwaukee plæneklipper

  Kompromisløs kvalitet inden for el-værktøj og havemaskiner er kernen i det amerikanske mærke Milwaukee Tool, der er grundlagt og har hovedkvarter i Milwaukee, USA.

  I dag er Milwaukee et af de mest eftertragtede mærker blandt professionelle håndværkere og anlægsgartnere, hvilket betyder, at en Milwaukee plæneklipper er en investering, der holder år efter år.

  Af samme årsag finder du sjældent en Milwaukee plæneklipper i den prisbillige ende. I stedet får du et højteknologisk design, hvor der er gjort alt for at gøre ibrugtagningen let og effektiv, plæneklipningen skånsom og behagelig for både dig og græsplænen, samt en driftssikker motor, der tåler at blive brugt dagligt.

  Milwaukee deltager også i Bygma Tester, hvor professionelle håndværkere afprøver og vurderer nyt el-værktøj. Derudover fører Bygma et kæmpe udvalg af Milwaukee el-værktøj, havemaskiner og Packout tilbehør.

  Inspiration når handler plæneklipper

  Græsfrø og gødning til græsplæne

  Græsfrø og gødning

  Find alt du skal bruge i græsfrø, kalk og gødning i Bygmas plantecenter, så du får en tæt og flot græsplæne.

  Se udvalget af græstrimmere

  Græstimmer

  Græstrimmeren sætter prikken over i'et på din græsplæne. Få en let og smidig finstudsning af plænen med en græstrimmer fra Bygma.

  Græsplæne inden plæneklipper

  Valg af plæneklipper

  Fra håndskubber til robotplæneklipper - Få tips og inspiration til valg af din næste plæneklipper.