Havemaskiner

Forskøn haven med tidsbesparende maskiner

Hos Bygma kan du opgradere dit haveskur med havemaskiner såsom højtryksrensere, hækkeklippere, løvsugere og plæneklippere i bedste kvalitet.

Havearbejdet skal være en fornøjelse, der lægger op til mere hygge i haven... og måske lidt misundelse fra naboen, når du viser skuret fyldt med de seneste havemaskiner.

Derfor finder du et bredt udvalg hos Bygma til gode priser. I udvalget finder du effektive redskaber og tilbehør, der spænder lige fra Al-ko, DEWALT, Makita, Ryobi, Nilfisk, HP Schou til Worx.

Og jo, under plæneklippere finder du naturligvis også havetraktorer!

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Al-ko havemaskiner hos Bygma

  Fem havemaskiner der letter arbejdet

  Hos Bygma ved vi, at det er tidskrævende at holde hus og have. Der er altid nye projekt ude såvel som inde - og nogle af dem kræver en gedigen indsats for at få et godt resultat.

  Fra vores udvalg har vi derfor fremhævet fem forskellige havemaskiner, der letter dit arbejde og giver mere tid til andre - og sjovere opgaver.

  Buskrydderen er utroligt effektiv

  Genstridigt ukrudt og store buske er absolut ikke hækkeklipperens bedste ven. Derimod er buskrydderen uhyggeligt effektiv, når du komme det grønne element livs. Det havearbejde der nemt tager en time eller to med hækkeklipperen og andre haveredskaber kan du hurtig få klaret på 10 minutter!

  Hækkeklipper med stor og lille klinge

  Der er ingen tvivl om, at den batteridrevne hækkeklipper gør det hurtigere at forskønne de levende hegn. Med en stor klinge og øvelse får du hurtig dækket de store arealer, mens du kæler for detaljen med den lille klinge og hækkesaksen.

  Plæneklipperen gør en forskel

  En havetraktor er måske manges drøm, når græsplænen kalder. Men en batteridreven plæneklipper er ikke at foragte. Husk at kigge på klippebredde og batterikapacitet, så du får en maskine der matcher både plænens størrelse, men også antallet af buske og hjørner.

  Sæt tryk på rengøringen med en højtryksrenser

  Både tag, hegn og havefliser kræver løbende vedligehold. Begroning, mos og alger ser ikke kun grimt ud, men det skader også belægningen. Vær altid opmærksom på indstilling af højtryksrenseren. Brug ikke mere tryk end nødvendig. For meget tryk slider og potentielt set ødelægger også sten og træværk.

  Bliv klogere på højtryk på inspirationssiden fra Nilfisk

  Kompostkværnen gør også transporten lettere

  Du behøver ikke en kompostbunke for at få stor glæde af en kompostkværn. Har du klippet hækken, buskene og beskåret træerne, står du altid tilbage med en masse haveaffald, der skal transporteres - og det kan være ret store mængder.

  Du kan optimere dine ture til den lokale genbrug, når grenene har været igennem kompostkværnen. Udover at naboerne formentlig står i kø for flis til bunddække, så kan 3 - 4 ture begrænses til 1.

  Løvblæser og havemaskiner fra Ryobi

  Havens fire sæsoner

  Der er ingen grund til at gå efter de billige havemaskiner. Du bør nemlig have en god oplevelse, når havesæson endelig starter.

  Plæneklipperen finder du frem af vinterhiet i marts - ja nogen gange allerede februar - og så kører den helt frem til november.

  Plænelufter og havefræser til foråret

  Når nattefrosten giver slip på jord og plæne, er det tid til at gøre haven klar til den nye sæson. Plænelufteren fjerner mos og bidrager til at din græsplæne står flottere og sundere hele sæsonen. Til urte- og baghaven kan havefræseren lette arbejdet betydeligt, så jorden bliver let at arbejde med og giver et bedre udbytte.

  Plæneklipperens højtid er om sommer

  Uanset om du har en stor plæne til villaen, eller blot et lille frimærke foran rækkehuset, så pynter det med en sund og trimmet græsplæne. Kantklipperen sørger for de vilde hjørner, mens det er lettere at tage de store arealer med plæneklipperen.

  De batteridrevne græsslåmaskiner på henholdsvis 18 volt og 36 volt sørger i hvert fald for let og effektivt arbejde, uden at du skal tænke på hverken benzin eller ledninger.

  Efterår elsker løvsuger og fejemaskine

  Løvsugeren og fejemaskinen bliver pludselig meget populært i nabolaget, når sommeren går på hæld og både have og vej fyldes med blade. Uanset om du vælger 18 volt eller 36 volt udgaver, er du sikker på ergonomiske havemaskiner, der gør havearbejdet betydeligt nemmere.

  Til dig der har brændeskur, har vi også et stort udvalg i kædesave og brændekløvere, så du kan gør klar til vintersæsonen.

  Læs også vores guide til brænde og brændselsværdi.

  Vinteren kalder på sneslyngen

  Selvom det sker sjældnere, så hænder det stadig, at du skal tænke på sikkerheden ved at salte og fjerne sne.

  Derfor har vi hos Bygma også sneryddere og fejemaskiner der letter dit arbejde markant. Uanset om du bor på en hjørneejendom, eller et lille rækkehus, er det mere tilfredsstillende med en grundig snerydning på få minutter.

  Lej dine havemaskiner i Bygma

  Er du mere til at leje end til at eje, kan du med fordel spare plads i skuret, og leje en af vores kvalitets maskiner. Se udvalget af havemaskiner til leje her

  Inspiration når du plejer haven

  Ryobi One Plus Guide

  Guide til Ryobi One+

  Bliv inspireret og læs om forskellene på One+, High Performance og Max Power produkterne.

  Guide til grillmad med Napoleon gasgrill

  Guide: Napoleon gasgrill

  Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. 

  Frøslev træ systemhegn til hus og have

  Guide: Frøslev træ systemhegn

  Spring en masse trin over og benyt Frøslev træ systemhegn i stedet for at købe trykimprægneret træ.