Tilbehør til havemaskiner

Få mere ud af dine havemaskiner

Hos Bygma finder du et stort udvalg af reservedele og tilbehør til alle typer havemaskiner, såsom plæneklippere, hækkeklippere, motorsave og meget mere.

Uanset om du er en erfaren gartner eller en hobbyhaveejer, så er denne kategori det perfekte sted for dig. Fra vores sortiment kan du få mere ud af dine havemaskiner og sikre, at de altid fungerer optimalt. Find alt fra nye klinger til græsslåmaskiner, til filtre, tændrør og plæneklipperolie.

Du kan finde batterier og opladere hos Bygma.

Du kan også finde opladere til dine havemaskinebatterier på Bygma.dk, og vi fører et stort udvalg af batterier til alt fra DeWALT til Ryobi.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Tilbehør til græstrimmere og havemaskiner

  Alt i tilbehør til havemaskiner

  Der er mange forskellige typer tilbehør til havemaskiner til rådighed, der hjælper dig med at gøre dit havearbejde lettere og mere effektivt.

  Hos Bygma er noget af det mest solgte nye klinger til plæneklipperen, trimmertråd til græstrimmere, olie og rengøring til hækkeklipperen, samt nye løvblæsere og ekstra afgrænsningskabel til robotplæneklippere.

  Stort udvalg udover det gængse tilbehør

  Uanset hvilken type havemaskine du har, er der et bredt udvalg af tilbehør til rådighed, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din have.

  Ud over det grundlæggende tilbehør finder du mere alt i specialiserede haveredskaber, såsom kultivatorer, jordfræsere og beskæringsværktøjer i Bygmas afdeling med haveredskaber. De udgør tit et vigtigt supplement til de essentielle havemaskiner.

  Se udvalget af haveredskaber

  De mest populære tilbehør til havemaskiner

  De mest populære typer af tilbehør til havemaskiner er græsslåningstilbehør, såsom klippehoveder og klinger, ekstra poser til løvsugere og blæsere, olie og beskyttelse til hækkeklippere, kædesavsolie til kædesaven og samt snor og trimmertråd til græstrimmeren.

  Derudover kan du i Bygmas haveafdeling også finde tilbehør til gødning og sprøjtning, såsom sprøjter og spredere. I Bygmas udvalg af pleje og rengøring, finder også tilbehør til rengøring af havemaskiner, såsom sprøjter til rengøring af skærehoveder og kæder.

  Se udvalget af gødning eller kig efter essentielle rengøringsmidler, f.eks. fliserens.

  Tilbehør til og rengøring af plæneklipper

  Essentielt vedligehold og tilbehør

  For at sikre optimal ydeevne og forlænge levetiden på både dit tilbehør til havemaskiner, og havemaskinerne i sig selv, er regelmæssig vedligehold essentiel.

  Det er vigtigt at rengøre og smøre mekanisk dele efter brug og opbevare tilbehøret et tørt sted. Kontroller også regelmæssigt for eventuelle skader eller slidte dele, som skal udskiftes.

  En lille indsats i vedligeholdelse kan spare dig for store omkostninger og besvær på lang sigt. Så tag ansvar for dit tilbehør til havemaskiner og gør det til en prioritet at vedligeholde det korrekt.

  Du kan også købe tilbehør lokalt

  Du kan købe tilbehør til havemaskiner både hos Bygma Online men også i dit lokale Bygma byggecenter.

  På Bygma.dk fører vi hovedsageligt det tilbehør, som findes i alle vores butikker, hvorfor du kan finde flere og andre produkter i din lokale Bygma, hvis du er på udkig efter noget helt bestemt.

  Find din lokale Bygma.

  Når du kigger efter tilbehør, er det vigtigt du ved præcis hvilken del eller typen af tilbehør du skal bruge. Kig gerne i maskinens vejledning, eller benyt dig af vores erfarne kollegaer i din lokale Bygma, så du ikke køber noget forgæves.

  Sørg desuden for at købe tilbehør af god kvalitet, da det forlænger levetiden af dine havemaskine og sikre optimal ydeevne.

  Flere forslag til tilbehør og vedligehold

  Udvalg af batterier herunder DeWALT

  Batterier fra 12 til 72 volt

  Slip for unødvendige pauser og sørg for at have ekstra batterier på lager til dine el-værktøjer og havemaskiner

  Batteri opladere fra Makita, Ryobi og Milwaukee

  Batteriopladere

  Hold dine batterier på fuld power med opladere til bl.a. Makita, Ryobi, DeWALT og Milwaukee batterier.

  El-værktøj fra blandt andet Ryobi, DeWalt og Makita

  El-værktøj

  Se udvalget af professionelt og semiprofessionelt el-værktøj fra DeWalt, Makita og Ryobi.