Bliv Bygma Bygmaster og spar 10%BYGMASTER tilbud uge 47-49


10% rabat med det samme

Bliv BYGMASTER medlem på 2 minutter. Du kan enten vælge at oprette dig som BYGMASTER uden at købe nu, eller blive BYGMASTER, når du har lagt varer i kurven. Du har mulighed for at gøre brug af dit BYGMASTER medlemsskab med det samme i forbindelse med et køb. Hvis du opretter dig som BYGMASTER samtidig med et online køb, sætter du ved første køb flueben i 'Ja tak, tilmeld mig BYGMASTER'. Herefter bliver du bedt om at skrive et password, som du skal bruge, når du logger ind på Bygma.dk for at gøre brug af dit BYGMASTER medlemsskab.

  1. Sæt flueben i 'Ja tak, tilmeld mig BYGMASTER'
  2. Oplys et password til at logge ind på Bygma.dk

Oprettelsen er gratis og medlemsskabet kan til enhver tid opsiges. Du har også mulighed for at blive oprettet som BYGMASTER medlem i din lokale Bygma butik.

Bygma lever af tilfredse kunder

Vi vil gerne styrke vores kunderelationer og give dig mulighed for at blive BYGMASTER medlem, hvor du opnår mange fordele.


Med et BYGMASTER medlemsskab får du 10% rabat på mere end 80.000 varer*. Du får dine fakturaer sendt via e-mail og du kan se ordrer og fakturaer, når du er logget ind på Bygma.dk. Du får også tilbud til særligt fordelagtige priser.


  


Få kredit

Du kan også vælge at handle med op til 40 dages rentefri kredit med dit BYGMASTER medlemsskab, hvor du stadig får 10% rabat på mange varer*. For at opnå kredit som BYGMASTER medlem, skal Bygma vurdere kreditgrænsen, dette tager 2-3 hverdage. Udfyld oprettelsesskemaet (se nederst på siden) og aflever det printede skema i din lokale Bygma. Oprettelsen er gratis og du betaler ikke renter med mindre betalingsfristen overskrides.


OBS: Det er nødvendigt med personligt fremmøde i din lokale Bygma butik og at vise billedlegitimation, når du afleverer dit udfyldte skema til BYGMASTER kredit. Vær også opmærksom på, at du først skal underskrive oprettelsesformularen i butikken.

*Der gives dog ikke 10% rabat på kampagnevarer/avistilbud og skaffevarer.


Læs betingelserne for BYGMASTER medlemsskab


Oprettelsesformular til BYGMASTER kredit