Redskabsskur

Få fuldt styr på dine havemøbler, cykler og værktøj

Hos Bygma finder du et stort udvalg af redskabsskure, havehuse og cykelskure fremstillet i træ samt enkelte modeller i metal eller plastik.

Skurene i træ spænder fra små praktiske brændely til store rummelige redskabsskure fra Plus og gode tilbud fra Vitavia, der er kendt for deres drivhuse, samt NSH.

Du kan være helt sikker på at finde den rette model, uanset om det er til praktisk opbevaring af haveredskaber, maskiner eller som ekstra overdækket terrasse i baghaven eller fordi du er på udkig efter billige redsskabskure.

De fritstående haveskure og redskabsrum er ofte helt eller delvist samlet, så du kun skal samle gavle, døre og lægge tagpap, før du monterer skurene på stolpefødder

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Stort skur til haven i sort træ

  Montering af skur og havehus

  Når du modtager dit nye redskabsskur fra Bygma, er det nemt at montere. Du får alt det materiale, det kræver at samle skuret, og der medfølger en udførlig vejledning, så du ved præcis hvordan vægge, døre og taget skal monteres. For at gøre monteringen nemmere, har vi samlet information og råd, så du kommer godt i gang.

  Materialerne til dit næste redskabsskure

  Der er principielt ingen grænser for hvilke materialer, der kan bruges til at bygge havehus og redskabsskure.

  Det er stadig mere udbredt, at vi hos Bygma sælger kompositbrædder og planker af fibercement, fordi de er hårdføre og lette at vedligeholde, men trykimprægneret træ sænker prisen og holder i tilsvarende lang tid, når du husker træbeskyttelsen.

  Plus havehuse og redskabsskure af grundet træ eller trykimprægneret træ

  Med mindre andre er angivet, er redskabsskure, cykelskure og havehuse fra Bygma fremstillet i grundet træ eller trykimprægneret træ. Beslag og skruer er som udgangspunkt varmgalvaniseret med mindre andet er angivet.
  Beskyt skur og træet med træbeskyttelse.

  Du både forlænger holdbarheden af dit havehus, og gør det ekstra flot, hvis du maler det med træbeskyttelse.

  Skur og huse af grundet træ skal som udgangspunkt altid have træbeskyttelse når det er monteret og færdigt, dels for at beskytte det mod regn og begroning, men også solens hårde UV-stråler.-

  Se udvalget af træbeskyttelse fra Pinotex og Yunik her

  I forbindelse med træ, er det vigtigt, at du måler træets fugtighed før du behandler det med træbeskyttelse. Som udgangspunkt bør træet være klar til behandling ved levering, men regn og fugtigt vejr påvirker indholdet af fugt.

  Opbevar delene tørt inden montering

  Af samme årsag bør du også opbevare de leverede dele tørt, så vidt det er muligt. Dæk evt. facader, gavle og stolper til med presenning, når der er udsigt til regn eller fugtigt vejr.

  Hvis du påtænker at montere et nyt skur i haven, anbefaler vi du planlægger projektet i forvejen, så du ved du har alle nødvendige materialer, herunder evt. beton til at støbe stolpefødder ned i, stolpebor og en god nabo til at hjælpe dig med de tunge låger og gavle.

  Hvis du har brug for råd i forbindelse med en tjekliste, kan du altid kontakte din lokale Bygma.

  Køb reservedele til byggeriet lokalt eller hos Plus

  På Bygma.dk har vi ikke reservedele eller ekstra dele til Plus hytter, multihuse og skure. Men vi hjælper naturligvis altid med at skaffe døre, bjælker og stolpefødder, hvis du mangler.

  Hos Bygma har vi også et stort udvalg af ekstra beslag, ligesom vi fører et stort udvalg af skruer til alle dine byggeprojekter.

  Hytte og cykelskur i træ

  Vær opmærksom på regler

  Skal du i gang med at bygge et havehus, opsætte en hytte i baghave eller et stort redskabsskur, skal du huske at læse op på de lokale regler. Et havehus på 10 me er som udgangspunkt ikke en udfordring, men har du også en carport og en pavillon, anbefaler vi at du nærlæser reglerne.

  Husk lokalplaner, reglement og servitutteter

  Inden du bestiller nyt skur hos Bygma, anbefaler vi altid at du søger råd eller vejledning i forbindelse med bygningsreglementet, lokalplaner og lokale servitutter.

  Husk, at lokalplaner og servitutter er meget forskellige fra kommune til kommune. Derfor er det vigtigt at du er helt sikker på reglerne der gælder for netop din kommune.

  Hos Videnscenteret Bolius finder du en mere generel gennemgang af aktuelle regler. 

  Ideer og produkter når du kigger på skure

  Sten, fugesand og IBF fra Bygma

  RBR og IBF fliser og sten

  Hos Bygma finder du alt til at lægge holdbare og robuste belægninger, uanset om det er til terrasse eller indkørsel.

  Træbeskyttelse til terrassemøbler

  Guide til Pinotex træbeskyttelse

  Sådan vælger du træbeskyttelse og behandler træværket.

  Frøslev træ systemhegn til hus og have

  Guide: Frøslev træ systemhegn

  Spring en masse trin over og benyt Frøslev træ systemhegn i stedet for at købe trykimprægneret træ.