Redskabsskur

Bygmas store udvalg af redskabsskure byder på skure fremstillet i stål og nogle med trælook. Du finder både fritstående redskabsskure såvel som modeller, der skal monteres op mod en mur. Redskabsskurene i stål findes med en vinylbelægning, som gør dem mere modstandsdygtige over for vind og vejr. Find lige det redskabsskur, du har brug for. Skal det være et lille redskabsskur på 1,65 m2 til fx haveredskaber, eller et stort og rummeligt redskabsskur på 11 m2, hvor der også er plads til havemaskiner eller havemøbler? Du finder også mange andre størrelser af redskabsskure i Bygmas udvalg.

Montering af redskabsskur og vedligeholdelse

Når du modtager dit nye redskabsskur, får du samtidig alt det materiale, det kræver at samle redskabsskuret. Der følger også en udførlig opstillingsvejledning med, så du let kan samle redskabsskuret.

Forlæng levetiden og undgå rustproblemer på dit redskabskur ved ofte at tjekke, at taget er fri for blade, grannåle og lignende. Du reducerer også rustdannelse ved jævnligt at give redskabsskuret en gang bivoks. Hvis du bor langs den jyske vestkyst eller andre områder med stor saltkoncentration, anbefales det at vælge Dallas redskabsskuret.

Brændeskur

Vi fører brændeskure i træ og stål. Beskyt dit brænde mod regn og sne med et brændeskur. Brændeskuret i træ, der kan opbevare ca. 1,9m3 træ, leveres i elementer, som er nemme at samle, trykimprægneret træ og med tagpap. Vitavia brændeskjul er lavet af stærke profilerede paneler af Zincalume, der er stålelementer som er påført forzinket aluminium. Zincalume er en meget effektiv rustbeskyttelse, som tåler direkte kontakt med jord og fugtigt træ.

Spar 10% på skure

Du har mulighed for at få 10% rabat på skure, uanset om du vælger redskabsskur eller brændeskur, hvis du bliver BYGMASTER kunde. Som BYGMASTER medlem får du 10% rabat på mere end 80.000 varer hos Bygma. Opret dig på 2 minutter og få rabat på dit køb med det samme.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle