Planker

Vi kender alle sammen til det med at have et lille projekt i ærmet, som vi går og drømmer om. Det kan være, du går og drømmer om at bygge nogle smukke møbler ud af planker, så du kan få et naturligt look i haven. Det kan også være, du gerne vil have et helt perfekt spisebord i køkkenet lavet af planke. Uanset hvad, har du brug for planker af god kvalitet og til en god pris, det har Bygma. Lav en bygmaster bruger allerede i dag og log ind, hvis du vil have gode tilbud oven i hatten og styr på alle indkøb. Men hvis du gerne vil vide mere om plankerne, og hvilke muligheder du har, kan du se mere på vores side her.

Se vores udvalg

Hvis du går og drømmer om at lave et møbel ud af planker, eller et hvilket som helst andet projekt, hvor du skal bruge en planke eller to, er du kommet til det rette sted. Hos Bygma gør vi en dyd ud af at have plankerne til dit næste projekt. Derfor har vi et stort udvalg af planker i træ, hvor du finder alt lige fra egetræ til bøg. Men ikke nok med det går vi meget op i at have varer af høj kvalitet, der holder mange år fremadrettet. Vælg Bygma, så er du garanteret møbler i et flot naturligt look, lavet af din foretrukne planke.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Du kan få planker til ethvert projekt

  Så hvad end du står og mangler planker af bøg eller egetræ, gør vi alt for at have dine produkter på lager. Har du spørgsmål om, hvilke type af planke du skal bruge til dit næste projekt, hvilken tykkelse plankerne skal have, hvilken pris du skal regne med det bliver eller noget helt fjerde, tøv ikke med at kontakt os. Du kan også log ind på din bygmaster og få hjælp med det samme.

  Plankeborde

  Drømmer du om et af de flotte plankeborde af egetræsplanker, som du kan sidde ved hele familien, får du nu mulighed for at få drømmene opfyldt. Hvis du gerne vil have et plankebord, der passer perfekt til hjemmet og til en god pris, skal du kun vælg planke og farve, og så er du godt på vej. Gå på jagt i vores store udvalg, så du er sikker på at få lige netop det træ til dit bord, som du ønsker dig.

  Øvrige møbler

  Det er dog ikke sikkert du står og mangler et plankebord, du kan sidde ved med familien. Men så er det godt at du kan vælg mellem et hav af andre møbelprojekter, hvor vores planker også vil passe perfekt til. Hvis du er i tvivl om, hvilke planker der vil passe til hvilke projekter, er det bare med at tage kontakt til os og blive hjulpet på vej. Du kan også log ind på din bygmaster bruger og se tidligere køb, hvis det inspirerer dig.

  Planker efter mål

  Men ikke nok med, at vi har et stort udvalg af planker, har du også mulighed for at få dem, så din planke til dit behov. Det vil sige at du har mulighed for at få træ, der både passer i tykkelse, bredde og længde. På den måde er du stensikker på at få et flot resultat. Men inden du begynder at tage direkte kontakt til os, så du får den rigtige den rigtige planke hjem, er det en god ide at måle efter en ekstra gang. Hvis du gerne vil vide mere om både planker og vores service, kan du se det på vores side. Du kan også se hvor du skal kontakt os. Hvis du gerne vil have styr på det hele, log ind på din bygmaster bruger og se dine køb.

  Vær altid opdateret

  Hvis du gerne vil følg med i de nyeste nyheder fra Bygma og skabe direkte kontakt, er det med at tilmelde dig både bygmaster, hvor du skal log ind på din helt egen konti, og vores nyhedsbrev. Det er altså en god ide at tilmeld dig en konto og nyhedsbrev i dag, så du er opdateret på det hele. Det er desuden nemt at log ind. Og ikke nok med det, får du mulighed for at kontakt os med det samme.