Murerartikler

Tilbehøret der binder sten og blokke sammen

Hos Bygma finder du alt, hvad du behøver til dine mureropgaver. Uanset om du skal støbe gulve, opsætte fliser eller reparere en murstensvæg, tilbyder vi et bredt udvalg, lige fra cement til murerværktøj. Hvis du leder efter sten, blokke eller gasbeton, så er Bygmas udvalg af mursten og blokke stedet at kigge. Savner du facademaling eller sokkelmaling kan du finde det i Bygmas udvalg af udendørsmaling.

Her finder du også alt det nødvendige tilbehør, såsom klæbemidler, skureprodukter, cement og beton. Disse materialer binder ikke kun dine mursten og blokke sammen, men de danner også et solidt underlag for dine gulve og vægge, og de giver den sidste flotte finish. I sortimentet finder du også grus, beton- og mørtelprodukter, uanset om du har brug for tørbeton, lyncement eller pudsemørtel. 

Murerartikler til ethvert byggeprojekt

Hos Bygma finder du alt du skal bruge, uanset om du skal støbe helt nyt gulv i bryggerset eller pudsefacader på et murstensbyggeri.

I udvalget finder du essentielt murerværktøj, der letter det ellers tunge arbejde, men lige så vigtigt også kvalitetsprodukter, der gør det lettere at lave holdbare løsninger.

Gør-det-selv murerarbejde

Fordi arbejdet med beton, cement og mørtel er forholdsvis tungt og omfattende, er det oftest kun de mest ambitiøse der kaster sig ud i store projekter.

Der er dog undtagelser. Ligesom mange kaster sig ud i opsætning af skillevægge derhjemme, er der også mange der vælter mure. Når du fjerner en mur forbinder du værelser og skaber et mere rummeligt hjem.

Reparationer eller pudsning af facader

I takt med at huse med pudsede facader har fået en renaissance, finder du også Skalcem og facademaling i udvalget.

Revner og fejl på pudsede vægge baner hurtig vej til større og varrige skader. Af samme årsag bør du også vælge professionelle murerartikler, hvis du overvejer at pudse facaderne på din bolig.

Fragt og levering af mursten og murerartikler

Netop murerartikler, mursten og blokke bliver hurtig et tungt arbejde at fragte. Netop derfor finder Bygmas chauffører gerne vej til dig, så du slipper med at slæberiet og i stedet kan spare krafterne til murerarbejdet derhjemme.

 

Murerartikler til at støbe cement og beton

Hvor meget skal du bestille?

En af de udfordringer som mange gør-det-selv danskere oplever er, at de ikke ved hvor meget beton, cement eller mørtel de får brug for.

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du rådfører dig hos vores dygtige kollegaer i byggecentrene. Vil du bestille online, er her et par gode råd:

Online beregnere til cement

Flere producenter har mængdeberegnere på deres hjemmesider, hvor du kan beregne hvor meget beton eller cement du skal bruge.

Aalborg Portalnds to beregnere er utrolig brugervenlige og fremhæver hvor vigtigt det er, at tage fordampning med i processen.

APP der hjælper med at beregne betonmængder

Mens det er forholdsvis nemt at beregne kubikmeter på et simpelt emne, bliver det hurtig omfattende, hvis du skal støbe et fundament.

Derfor har Dansk Mobilbeton også udviklet en app til telefonen, der gør det lettere at beregne mængden af beton du skal bruge til bl.a. fundamenter.

Gå til betonberegner app'en

Tilbehør og guides til murerartikler

Se udvalget af mursten og blokke

Mursten og blokke

Uanset om du skal etablere fundament, mure vægge eller reparere har Bygma alt i mursten og blokke.

Isolering til gulve, vægge og lofter

Isolering til vægge og lofter

Se udvalget af isolering til vægge, loftet, gulvet, og efterisolering.

Hvide vægfliser i badeværelse

Vægfliser til køkken og bad

Find vægfliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. I vores udvalg finder du slidstærke og flotte vægfliser til både køkkenet, badeværelset eller bryggers.