Grohe: Armatur og blandingsbatteri

Innovation i vandbesparende VVS løsninger til køkken og bad

GROHE har i over 80 år revolutioneret badeværelser og køkkener med innovative armaturer og blandingsbatterier. Fra den første termostat i 1956 til 3D-metalprintede armaturer i 2019, fokuserer GROHE på moderne badeværelses- og køkkenarmaturer der er vandbesparende og er produceret under største mulige miljøhensyn. Med rødder i Tyskland og avanceret teknologi, skaber GROHE livsforbedrende VVS produkter i absolut bedste kvalitet.

Grohe: Armatur og blandingsbatteri

Innovation i vandbesparende VVS løsninger til køkken og bad

GROHE har i over 80 år revolutioneret badeværelser og køkkener med innovative armaturer og blandingsbatterier til køkken og bad. Fra den første termostat i 1956 til 3D-metalprintede armaturer i 2019.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Grohe og Hansgrohe er ikke det samme

  Det er nærliggende at tro, at Grohe og Hansgrohe er samme virksomhed. Men Grohe og Hansgrohe har to forskellige ejerkredse og tilgange til fremstilling af armaturer. Hans Grohe blev grundlagt i 1901, mens hans søn Friedrich grundlagde Grohe ca. 30 år senere.

  Forskellen på Grohe og Hansgrohe ligger i deres målsætning og deres tilgang til design og innovation inden for armaturer og vandbesparelse. Hvilket mærke der er bedst for netop dig, afgør du ved at prioritere, hvad der er vigtigst for dit køkken eller badeværelse:

  Mens Hansgrohe ofte er kendetegnet ved det eksklusive design og teknologi, fremhæves Grohe oftere for en balance mellem praktiske løsninger, flot design og vandbesparelse. I Bygmas sortiment af Hansgrohe finder du vandhaner, bruserarmaturer og blandingsbatterier og køkkenvaskarmaturer i moderne design med lang levetid og høj funktionalitet. Hansgrohe stræber efter at forene æstetik og funktionalitet i hver eneste løsning.

  Find dit Grohe armatur, blandingsbatteri og reservedele hos Bygma

  Uanset om du foretrækker elegant blank krom eller stilrent sort, finder du såvel håndvaskarmaturer, blandingsbatterier, brusersæt og køkkenvaskarmaturer hos Bygma. På Bygma.dk fører vi de mest solgte varianter, mens du i din lokale Bygma kan finde en større variation og mere inspiration til valg af Grohe-produkter.

  Husk, at du som Bygmaster-kunde kan spare 10% på bestillinger af Grohe-armaturer og VVS, når du skal forny badeværelse eller køkken. Du tilmelder dig Bygmaster-ordningen under bestilling af dine varer og får 10% rabat direkte på webshoppen.

  Som professionel eller erhvervskunde får du også en lang række fordele ved at tilmelde dig Bygma Proffshop. Udover at få adgang til dine mest foretrukne VVS-produkter, får du også let adgang til faktura og dokumentation for alle dine projekter.