Lægter

Hos Bygma kan du finde lige præcis de lægter du skal bruge til dit næste store byggeprojekt. Der findes mange forskellige typer lægter og derfor er det også vigtigt at vide lige præcis hvilke lægter du skal bruge til dit projekt. Det er jo for eksempel ikke en særlig god idé at bruge taglægter hvis du er i gang med at sætte skillevægge op.

Hvis vil have styr på de lægter der skal bruges til dit næste projekt, kan det altså være en god idé at gå udgik på vores webshop eller i din lokale Bygma, så du får fat i de rigtige varer, til den rigtige pris.

Lægter som bruges til indendørs brug er som regel altid ubehandlet, mens at træet i lægter der bruges til udendørs brug ofte, er trykimprægneret. Så det er vigtigt at vide lige præcis hvilke lægter der skal bruges til dine bygge projekter.

Bygma fører lægter til skillevægge og taglægter som C18

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Har du styr på taget?

  Når man skal lægge tag, er der en masse ting der spiller ind, det kan eksempelvis være hvilken slags undertag man skal lægge, måske er man ikke sikker på om man skal have C24 eller C18 spærtræ eller måske er det noget helt tredje. Uanset hvad så er det vigtigt at du har styr på det hele inden byggeriet går i gang. Et af det vigtige produkter som er med til at lave en succesfuld tagkonstruktion, er taglægterne som oftest er lavet af træ. Taglægter kan findes til en god pris på vores webshop og er et populært køb hos folk der ligger tag. På vores webshop finder du mange forskellige produkter når det kommer til taglægter og her er det vigtigt at du ved hvilke taglægter der passer bedst til dit byggeri. På vores webshop kan du ikke kun finde prisen pr. antal for en lægte, men også den pris der er når du regner lægtens længde. Hos Bygma er vores taglægter som regel C18 taglægter, som fås i mange forskellige længder, det er derfor ekstra vigtigt at du har styr på den pris der er per meter på din vare, så du kan gøre det køb du synes er rigtigt. 

  Lægter til skillerummet.

  Hvis du står og skal til at sætte nogle skillevægge op er det vigtigt at du har nogle skillerumslægter, ellers ville det ikke være muligt at sætte nye skillevægge op. Da skillevægge som regel altid er nogle man finder inde i huset, er det som regel også ubehandlet træ som du bruger dine skillerumslægter. Det er på vores webshop muligt at finde lige præcis den lægte du synes passer bedst til dit skillerum. Så du ikke kommer til at bestille lægter der trykimprægneret da de kan have en højere pris end ubehandlede lægter. Det er også en god idé at undgå taglægter, da de skal bruges til taget i stedet. 

  Har du styr på vores lægter?

  På vores webshop kan du finde hele vores udvalg af lægter, så du kan finde lige præcis den lægte du synes passer bedst, både i pris, men også i længde. Om du er til taglægter, skillerumslægter eller andre former for lægter, så er der lidt til enhver smag på vores webshop. Der er mulighed for at få levering på sine varer også selvom man køber noget andet end lægter, det kan være man mangler et stykke værktøj til at få sat ens taglægter ordentligt op. Det kan også betale sig at vælge at købe flere varer på en gang, da det trods en højere pris kan være et smartere køb i forhold til levering fra vores webshop. Det er også lidt nemmere at kunne begynde sit byggeri, hvis man ikke behøver at købe skulle købe flere ting fordi man har det. Det kan derfor også være en god idé at lave en materialeliste så man har et overblik eller ved hvad man leder efter på vores webshop.