Beslag og befæstigelse

- fra C1 skruer til PN-beslag

Solide beslag, bolte, søm og anden befæstigelse gør en stor forskel i byggeprojekter. Hos Bygma har vi udvalgt et bredt sortiment i høj kvalitet, der sikrer dig den rette befæstigelse til professionelt byggeri og de ambitiøse gør-det-selv projekter.

Ligesom med byggematerialer, har alle beslag, bolte, hængsler og skruer forskellige egenskaber og kvaliteter. Derfor hjælper vi dig godt på vej til det rette produkt i forhold til anvendelse  og placering, uanset om du handler i vores byggecentre eller online.

Vejledning fra C1 til C5 skruer

Det er ikke kun det rette beslag, der gør dit byggeri til en succes. Derfor vejleder vores byggecentre og online også i valg af skruer i professionelle klasser. Skruens egenskaber og overflade har stor betydning i forhold til hvilket beslag den er velegnet til og hvor vejrbestandig den er.

Alle skruer har samtidig forskellige klassificeringer, hvor C1 og C2 i hærdet stål oftest anvendes til indendørs byggeri, mens overfladebehandlede C3 til C5 skruer bruges til udendørs byggeri.

PowerFast-skruen - går ikke på kompromis

PowerFast-skruen fra Bygma koster lidt mere end en almindelig skrue. Skruen er ETA-godkendt og bærer C5 klassifikation, så slipper du for knækkede skruer og samtidig får du en holdbarhed, der tåler det danske klima.

Se udvalget af Bygmas skruer

Beslag, søm, skruer og befæstelse fra Bygma

Det rette beslag gør en forskel

Uanset om du skal bruge hulplader eller gipsskruer, betyder et professionelt produkt et solidt og holdbart resultat. Ståltykkelse, kvalitet, korrosionsbeskyttelse og klassificering af befæstigelsen har stor betydning for om det enkelte produkt er velegnet til indendørs eller udendørs projekter.

Udvalg af bolte, søm og skruer fra bl.a. Fischer og PN

Uanset om det er et hængsel eller en bolt, fokuserer vi på beslag og befæstigelse, der opfylder kravene til professionelle byggeprojekter.

Uanset om du vælger PN beslag, Bygmas egne skruer eller TJEP dykkere kan du være tryg ved, at de overholder de skrappe standarder, der benyttes over hele Danmark i professionelt byggeri.

Inspiration til søm, skruer, beslag og befæstigelse

El-værktøj fra blandt andet Ryobi, DeWalt og Makita

El-værktøj

Se udvalget af professionelt og semiprofessionelt el-værktøj fra DeWalt, Makita og Ryobi.

Værktøjskasser og indretning til befæstigelse og værktøj

Værktøjskasser og indretning

Milwaukee og Ryobi gør det lettere at holde styr på værktøj, beslag, bolte og skruer.

Guide til skruer i bedste kvalitet

Guide til skruer i topkvalitet

Få et nemt overblik over hvilken skrue der egner sig bedst til dit projekt.

ETA-Danmark

ETA står for European Technical Assesment. ETA-Danmark er en uvildig organisation med 40 års erfaring i at godkende byggevarer i Danmark.

Fischer Danmark

Fischer fremstiller alle former for befæstigelse, så du er sikker på et holdbart beslag, bolt eller skrue der passer til dit byggeprojekt.

PN beslag

Peder Nielsen beslagfabrik fremstiller og leverer beslag, der møder professionelt byggeri i spændet mellem kvalitet og fornuftig pris.