Beslag og befæstigelse

Alt fra bolte og hulplader til vinkelbeslag

Solide beslag, bolte, søm og anden befæstigelse har afgørende betydning for robuste og holdbare byggeprojekter. Uanset om du søger hulplader eller vinkelbeslag til tagkonstruktionen eller skruer eller plugs til gips, er der forskel på kvalitet.

Hos Bygma har vi et stort udvalg i høj kvalitet, der sikrer dig holdbar montage i det rette materialer og det rette projekt. Uanset om du søger dykkere, møtrikker, skruer eller beslag, er vores produkter præcis de samme som bruges i forbindelse med professionelt byggeri.

Ligesom med byggematerialer, har alle beslag, bolte, hængsler og skruer forskellige egenskaber og kvaliteter. Derfor hjælper vi dig godt på vej til det rette produkt i forhold til anvendelse og placering, uanset om du handler i vores byggecentre eller køber direkte på bygma.dk

Beslag og skruer til terrassebrædder

Vejledning fra C1 til C5 skruer

Det er ikke kun det rette beslag, der gør dit byggeri til en succes. Derfor vejleder vores byggecentre og online også i valg af skruer i professionelle klasser.

Skruens egenskaber og overflade har stor betydning i forhold til hvilket beslag den er velegnet til og hvor vejrbestandig den er.

Korrossionsklasser i overblik

Alle skruer har samtidig forskellige klassificeringer - også kaldet korossionsklasser - hvor C1 og C2 i hærdet stål oftest anvendes til indendørs byggeri, mens overfladebehandlede C3 til C5 skruer bruges til udendørs byggeri.

C1 skruer kan du kombinere med beslag i opvarmede værelser og lokaler med almindelig ren luft. Skruerne er el-galvaniseret. 

C2 skruer er egnet til beslag i uopvarmede værelser og lokaler, hvor der kan forekomme kondens f.eks. vinterstuen eller et uopvarmet bryggers.

C3 skruer er egnet til beslag i indendørs værelser og lokaler med høj luftfugtighed, det kan være badeværelser, sauna, vaskerum, men også butikslokaler og industri. Visse udgaver er varmgalvaniserede.

C4 skruer er egnet til beslag i områder med kemisk belastning, f.eks. ved swimmingpool, hobbyværkstedet. Bruges bl.a. også i svømmehaller og industri.

C5 bærer den højeste korrossionsklasse, og bruges stort set udelukkende i industribyggeri og erherv i kraft af deres modstandsdygtighed overfor svære vilkår.

PowerFast-skruen - går ikke på kompromis

PowerFast-skruen fra Bygma koster lidt mere end en almindelig skrue. Skruen er ETA-godkendt og bærer C5 klassifikation, så slipper du for knækkede skruer og samtidig får du en holdbarhed, der tåler alt - også det danske klima.

Se udvalget af Bygmas skruer

Rustbeskyttelse og kvalitet der holder

Uanset beslag eller befæstigelse, om du kigger på ophæng eller møbelbeslag, så er der forskel på kvalitet.

Beslag, hulplader, søm og skruer skal tit holde til store belastninger, og du sætter helt sikkert pris på skruer, der ikke giver efter når vægten på konstruktionen stiger eller knækker selvom underlaget er ekstra hårdt.

Du behøver ikke være professionel for at sætte pris på kvalitet. Tænk i stedet på hvor meget belastning din træterasse udsættes for eller hvor mange skruer, nitter eller dykkere du bruger til et nyt tag. Det gælder om en god oplevelse, både under og efter byggeriet.

Vinkel beslag til tage og tagkonstruktion

Hængsler og beslag, der gør en forskel

Uanset om du skal bruge hulplader eller gipsskruer, betyder et professionelt produkt et solidt og holdbart resultat. Ståltykkelse, kvalitet,

korrosionsbeskyttelse og klassificering af befæstigelsen har stor betydning for om det enkelte produkt er velegnet til indendørs eller udendørs projekter.

Udvalg af hængsler, søm og skruer fra bl.a. Fischer, Simpson og PN

Uanset om det er et hængsel eller en bolt, fokuserer vi på beslag og befæstigelse, der opfylder kravene til professionelle byggeprojekter.

Uanset om du vælger PN beslag, Bygmas egne skruer, velkendte Simpson beslag eller TJEP dykkere kan du være tryg ved, at de overholder de skrappe standarder, der benyttes over hele Danmark i professionelt byggeri.

Inspiration til søm, skruer, beslag og befæstigelse

El-værktøj fra blandt andet Ryobi, DeWalt og Makita

El-værktøj

Se udvalget af professionelt og semiprofessionelt el-værktøj fra DeWalt, Makita og Ryobi.

Værktøjskasser og indretning til befæstigelse og værktøj

Værktøjskasser og indretning

Milwaukee og Ryobi gør det lettere at holde styr på værktøj, beslag, bolte og skruer.

Guide til skruer i bedste kvalitet

Guide til skruer i topkvalitet

Få et nemt overblik over hvilken skrue der egner sig bedst til dit projekt.