Døre

Bygma tilbyder et stort udvalg af kvalitetsdøre til boligen, sommerhuset, fritidshuset eller udhuset fra producenterne Swedoor og Jabo. Af indvendige døre fører vi både glatte celledøre og massive døre, celledøre og massive døre med fyldninger, franske døre og branddøre. Vores yderdøre kan du få med og uden glas og udhusdøre sælger vi med og uden vindue. Desuden har vi karme, bundstykker og gerigter, som fås ubehandlet og malet. Karme kan du også købe som brandkarme.

Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvilken dør der passer til husets stil. Med Swedoors dørdesign-værktøj er du godt hjulpet på vej til at finde den rette dør for dig.

Tilbehør til døre

Vi fører også et stort udvalg af tilbehør til døre som indendørs og udendørs dørgreb, dørklokker, dørstopper, dørmåtter og riste. Se også vores store udvalg af låse, hvor du fx finder cylinderlåse og låsekasser. Hos Bygma finder du alt, hvad du har brug for til at sætte døre i.

Måske har du brug for nyt værktøj eller skruer til at sætte en dør i? Husk, at du som BYGMASTER kunde får 10% rabat på mere end 80.000 varer hos Bygma. Som BYGMASTER medlem kan du bl.a. også se dine ordrer og fakturaer, når du er logget ind på Bygma.dk. Du opnår BYGMASTER rabat med det samme ved dit køb, og det tager kun 2 minutter at oprette dig.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle