Systemhegn

Gør det enkelt at lave et flot træhegn

FT Systemhegn® er et system, der gør det nemt for dig at montere et flot træhegn, enten omkring bede, ind til naboen eller som havehegn til terrassen. I udvalget finder du også tilbehør, hvis du allerede har et systemhegn i haven, som skal repareres.

Konceptet fra Frøslev Træ gør det nemt at være gør-det-selv-mand og du behøver ikke betale for en håndværker eller indkøbe og tilpasse træværk. Samtidig er det ikke begrænset til træhegn, men er også velegnet til indhegning af højbede, konstruktion af sandkasser, legehuse eller renovationsskjul.

Fleksibel og tilpasningsvenligt hegn

Ned Systemhegn er du ikke bundet af hegnsfag i faste mål. Højden og længden på hegnet kan tilpasses, så det passer til netop din have og dine ønsker.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Systemhegn med profilbrædder og stolper i træk

  Bliv klogere på systemhegn

  Systemhegn og pakkeløsninger med komplette hegnsfag er utroligt populære. Hos Bygma står løsninger fra både Plus Hegn, Wimex, Hortus og Frøslev Træ i høj kurs hos dem, der ønsker et robust og langtidsholdbart hegn, der er let at sætte op.

  Herunder kan du læse korte og gode råd til løsninger som både du og måske naboerne bliver glade for, fordi design og materialer er i høj kvalitet.

  Nyt træhegn til haven eller ind til naboen

  Et hegn er helt sikkert løsningen, når du ikke er tilhænger af hækkeklipperen og buskrydderen. Selvom en bøgehæk, Liguster eller Thuja er tiltalende for øjet og det lokale dyreliv, kræver de også meget vedligehold samt er sårbare for klima og skadedyr.

  Med Bygmas udvalg fra Frøslev Træ og Plus Hegn får du elementer, der gør det nemt og hurtigt. Hegnsfag, havelåger og stolper fra Frøslev Træ er i trykimprægneret træ, der står flot med en transparent træbeskyttelse men er også velegnet til en flot heldækkende Pinotex.  

  Obs: Det trykimprægnerede træ må først behandles, når det er helt tørt.

  Let skitsering - også sammen med naboen

  Fordi du har friheden til at vælge højde og bredde samt havelågernes størrelser, kan du og naboen opsætte hegn, der tager hensyn til både privatliv og lysindfald. Brug det skitseværktøj online hos Frøslev Træ, så ved I præcis hvad I skal købe.

  Med de færdige elementer får I sammen hurtigt skitseret løsninger, hvor i udvælger profilbrædder, topprofiler, stolper og eventuelle låger, der passer jeres temperament - men husk at tale løsningen grundigt igennem.

  Flere store fordele ved et enkelt koncept

  Den største fordel ved systemhegn er, at elementerne passer let sammen, så du hurtigt monterer hegnet.
  Indledningsvis virker det måske som om, at system er dyrere, men fordi du ikke skal tilpasse hverken træstolper eller profilbrædder, sparer du både tid og penge.

  Frøslev Træ og Pus er blandt navnene bag høj kvalitet

  Udover Wimex komposithegn og Hortus glashegn, tilbyder Bygma systemhegn fra både Frøslev Træ og Plus. Begge tilbyder løsninger i højeste kvalitet og i forskellige formater, der gør det enkelt at få læ på terrassen eller skabe mere privatliv i haven.

  Se udvalget af Wimex hegn her, eller tag et kig på de eksklusive glashegn fra Plus og Hortus.

  Uanset om du foretrækker Frøslev Træ her på siden, eller vælger komposit, får du et ensrettet design gennem hele haven, ligesom du nemt tager stilling til profiler og skruer, fordi de også er ens i hele byggeprojektet.

  Et hegn behøver ikke tage lang tid

  Tiden det tager at installere et systemhegn afhænger af mange ting: Bl.a. af hvor langt hegnet skal være, hvordan terrænet er, om du vælger smalle eller brede fag og hvor mange havelåger og porte du også skal have monteret.

  Du bruger typisk meget mindre tid på et systemhegn end ved at lave hegnet selv, hvor du skal måle og bestille alt træet, skære det til, finde de rette beslag og skrue det hele sammen.

  Systemhegn er designet til at være nemme at samle og installere, så du kan se resultaterne af dit projekt på langt kortere tid!

  Flot systemhegn med LED lys i skinner

  Alle fordelene i overblik

  Tid, penge og ønsket om et ensartet udseende får mange til at vælge systemhegn. fremfor at skulle tegne og måle hele projektet selv.

  Selvom Bygma også tilbyder trykimprægneret træ, planker i fibercement og komposithegn, så er Frøslev Træ, Wimex og Plus de tre meget populære typer systemhegn i udvalget, fordi de tilbyder høj kvalitet, holdbarhed og let montering.

  Seks store fordele ved systemhegn uanset type

  Uanset om du foretrækker det enkle og prisbillige koncept i trykimprægnerede træ, eksklusive i glashegn, eller komposit fordi det er let at vedligeholde, så er der utrolig mange fordele ved at vælge systemhegn:

  • Alle elementerne, uanset om det er glas, komposit eller træ, gør det nemt og hurtigt at opbygge hegnet.
  • Du bevarer stadig en stor frihed til, at vælge højde, bredde og udseende på hegnet, selvom den ultimative frihed selvfølgelig ligger i selv at købe alt træet samt skære profiler og stolper til.
  • Et gennemgående og ensartet look, der sikrer at alle emnerne passer let sammen uden at kræve et redskabsskur fuld af maskiner og værktøj.
  • Du sparer både tid og penge ved ikke at skulle tilpasse træstolper eller profilbrædder
  • Frøslev Træ, Plus, Wimex og Hortus er alle producenter der har fokus på høj kvalitet og miljøcertificeringer. Vedligeholder du træet med træolie og træbeskyttelse er du sikker på et hegn der holder i rigtig mange år.
  • Det er let at tage stilling til profiler, beslag, skruer og evt. træbeskyttelse, da alle emner er ens i hele byggeprojektet.

  Vælg systemhegn fra Frøslev Træ her på siden for, at få en flot og holdbar løsning til din have eller terrasse, og spar både tid og penge ved ikke at skulle bygge hegnet fra bunden.

  Hvilken type system skal du vælge?

  Placering, budget og dine krav til løbende vedligehold er blandt de ting du skal tænke på, når vælger et systemhegn.

  Et systemhegn i trykimprægneret træ er prisbilligt, nemt at vedligeholde og god til de lange afstand mod vej og naboer. Derimod tilføjer glashegn eller et hegn kompositbrædder et særligt flot look omkring terrassen eller bedene i haven.

  Komposithegn fra Wimex er i store træk vedligeholdelsesfrie, mens trykimprægneret træ kræver din opmærksomhed med enkelte års mellemrum.

  Glashegn er også forholdsvis nemme at vedligeholde, og især gode når du ønsker at hegnet ikke begrænser lysindfald. Vær dog opmærksom på, at glashegn kalder efter vinduespudseren med jævne mellemrum! 

  Relevant for dig der kigger på nyt hegn

  Bangkirai terassebrædder på trappe

  Alle typer terrassebrædder

  Skal du bygge terrasse fører vi et stort udvalg i terrassebrædder af højeste kvalitet.

  Udvalg af havehegn i træ hos Bygma

  Alt til dit hegn

  Hos Bygma finder du et stort udvalg i stolper, stolpehatte, hegnsbrædder og systemhegn.

  Frøslev træ systemhegn til hus og have

  Guide: Frøslev træ systemhegn

  Spring en masse trin over og benyt Frøslev træ systemhegn i stedet for at købe trykimprægneret træ.