Udendørslamper

Alt i havelamper og lys til hoveddøren

Udendørslamper er mindst lige så afgørende for dig og dine gæster som indendørslamper. Både havelamper, bedlamper og god belysning på terrassen tilføjer stemning i mørket og forlænger den tid, hvor du har glæde af haven og terrassen.

I Bygmas udvalg finder du et bredt udvalg af dekorative bedlamper og havelamper, som er fremstillet i vejrbestandige materialer og med den rette IP-sikring. Mens mange solcellelamper mangler lysstyrke og et dekorativt design, tilføjer de mange modeller fra Nordlux både stil og elegant stemning til din have, terrasse, indkørsel og hoveddør.

Find også udendørs væglamper til hoveddøren

Du kan også finde udendørs væglamper til montering ved siden af eller over din hoveddør i udvalget af udendørslamper hos Bygma. Byd dine gæster velkommen med flot og behagelig belysning i vejrbestandige materialer.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Gode råd til køb af udendørs lamper

  Fra september til maj måned er det svært at undvære bare en smule udendørsbelysning omkring boligen. Indkørslen, stier og terrassen kommer hurtigt til at henstå i mørke efter kl. 18:00.

  Bygmas store udvalg i udendørs lamper fra Nordlux gør, at du og dine gæster lettere kan orientere sig. Samtidig får du langt større glæde af terrasse, bede, værkstedet og redskabskuret, når du ikke er afhængig af solskin.

  Eksempler på udendørs belysning

  • Brug velkomstlys ved hoved- og bryggersdøre som påsatte væglamper eller spot i tagudhæng og vindfang. 
  • Husnummeret skal også være oplyst. For at kunne aflæse baggrundsbelyste tal på en afstand af 20 meter, skal du som minimum bruge 10 cm høje tal. Ved almindeligt oplyste tal, skal de være noget større.
  • Oplys også din postkasse og navneskiltet, så postbude, taxachauffører eller evt. gæster kan finde frem til dig.
  • Belys bede, højbede og forhøjninger i haven. Det skaber liv.
  • Brug bredt, diffust lys til at oplyse haven og terrassen.
  • Sensorer, der tænder og slukker ved bevægelse, er en økonomisk fordel.

  Husk, at i Danmark skal alle udendørslamper monteres af en autoriseret el-installatør.

  Udendørs lamper fra Nordlux

  Opsætning af udendørslamper

  Udendørslamper er en fast installation og kræver, at du benytter en autoriseret el-installatør. Der er dog en lang række overvejelser du kan gøre dig før og under købet af dine næste lamper.

  Lampe over hoveddøren

  Gode og pæne lamper over hoveddøren har både du og gæsterne brug for. De bidrager både funktionelt, så du kan låse dig ind og gæster kan orientere sig, men også for at besøgende føler sig velkommen.

  Behagelig og pæn belysning bidrager desuden med vigtig hygge og tryghed i det mørke halvår.

  Lamper til indkørsel

  Lamper placeret op langs indkørsel byder dig velkommen hjem og gøre det samtidig let for gæster at orientere sig. Med en dæmpet belysning byder bedlamper og pullerter dig velkommen og gør det let at følge indkørsel frem til carport eller garage.

  Lys i garage, værksted og skur

  Mens belysning ved hoveddøren og indkørslen ikke behøver være stærk, har du oftere behov for ordentlig belysning i garage, værksted og skuret. Det er i garage, værksted og skur du skal kunne reparere cyklen, parkere bilen og finde værktøjet til dit arbejde.

  Havelamper, bedlamper og lys til terrassen

  Fra det sene forår til tidligt efterår udnytter vi helst have og terrassen mest muligt. Her bidrager gode udendørslamper til både hygge, stemning og vigtig belysning, så du virkelig får glæde af udendørsområderne.

  Havelamper og bedlamper gør desuden at det omkringgende areal ikke henstår i mørke, men tilføjer vigtig stemning.

  Relaterede produkter og guides

  Pærer og lyskilder til lamper

  El-pærer og lyskilder

  Se udvalget af Osram og Nordlux elpærer og lyskilder til indendørs og udendørslamper.

  Kabler og ledninger

  Kabler og ledninger

  Find alt i installationskabler som du kan få brug for, når du skal installere ny belysning.

  Nordlux lamper til spisebord

  Inspiration til Nordlux lamper

  Find brochurer og få overblik over Bygmas udvalg lige fra indbygningsspot til plafonder.