DEWALT: Innovation og holdbarhed

Stort udvalg af power tools til entusiaster og til byggepladsen

DEWALT er en af de førende producenter af professionelt el-værktøj. Deres maskiner er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og et kæmpe udvalg af tilbehør. Hvis du er på udkig efter værktøj til professionelt brug, er DEWALT et af de mærker, du bør overveje på grund af deres mange års erfaring, service og ekspertise i branchen. Uanset om du skal købe bor, skruemaskine, rundsav eller andet akku håndværktøj får du professionelle maskiner, el-værktøj og batterier. 

DEWALT: Innovation og holdbarhed

Stort udvalg af power tools til entusiaster og til byggepladsen

DEWALT er en af de førende producenter af professionelt el-værktøj. Deres maskiner er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og et kæmpe udvalg af tilbehør.

Skarpe priser på DEWALT lige nu

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Bygma DeWALT elværktøj

  DEWALT el-værktøj: Fokus på ydeevne og produktivitet

  DEWALT tager sig tid til at udføre grundig forskning på byggepladser for at bestemme, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Fremstilling af alt fra rundsave til vinkelslibere er drevet af ønsket om give dig bedre ydeevnen, brugervenligheden eller produktivitet.

  Hos Bygma fører vi DEWALT fordi vi ved at elværktøjet modstår de hårdeste betingelser som industrien tilbyder værktøj. Vi ved at DEWALT udsætter boremaskiner, sømpistoler og hammerbord for støv, misbrug og langvarig brug og kører dem ved fuld kapacitet i dagevis. Derfor ved at de tåler frysende temperaturer, ekstreme vejrforhold og utallige strømcyklusser.

  Husk at Bygma også løbende tester DEWALT værktøj, hvor vi lader et panel af eksterne håndværkere vurdere DEWALT lever op til innovation og holdbarhed for dig, som enten er entusiast eller professionel håndværker.

   

  DeWALT flexvolt batterier og værktøj

  DEWALT FLEXVOLT

  Udover professionelt værktøj producerer DEWALT også batteri systemer, der sikrer dig høj ydelse og lang tids drift. Når du benytter FLEXVOLT-batterier kan du serieforbindet 3 18 volt batterier i DEWALTS XR værktøj for at få 54 volt ydelse.

  DEWALT FLEXVOLT kendetegnes ved:

  • Ekstra styrke med 54V AKKU-KRAFT
  • Længere driftsstid
  • Skifter automatisk mellem 18V og 54V afhængig af værktøjet
  • Virker med alle DEWALT 18V XR-produkter.

   

  DeWALT powerstack batteri og værktøj

  DeWALT POWERSTACK batteriteknologi

  Batteriteknologi, der anvender posecelle så du opnår bedre produktivitet end tidligere. Med POWERSTACK teknologien er du sikret højere spænding, så du bedre klarer de krævende opgaver.

  Posecellerne i POWERSTACK batteriet forbliver samtidig kølige under udførelsen af det krævende arbejde med maskinen, så du skal holde færre pauser og får længere batterilevetid.

  POWERSTACK batterierne kan anvendes sammen med alt DEWALT 18V XR værktøj og opladere, så du ikke behøver at købe et nyt system for at få fordelen af POWERSTACK-teknologien.