Beslag

- fra hulplader til vinkelbeslag

Hvis du mangler beslag til dit byggeprojekt eller mindre opgaver, finder du et bredt udvalg i høj kvalitet hos Bygma.

Du finder fx bjælkesko, hulplader, sikringsbeslag, skydedørsbeslag, vinkelbeslag, stolpebærer og patentbånd.

Bygningsbeslag i professionel kvalitet

Er du i tvivl om hvilket beslag du skal benytte, anbefaler vi altid at du spørger i dit lokale Bygma byggecenter. For at give dig et udgangspunkt, har vi dog samlet et par gode råd til dig, der skal bruge beslag uanset om det er bjælkesko, hulplader eller vinkelbeslag.

Rustbeskyttelse

Vær opmærksom på hvilken klasse af rustbeskyttelse beslaget er kategoriseret i.

I mange trækonstruktioner er beslaget udsat for forskellige klimatiske påvirkninger. Under taget kan temperaturer svinge enormt, ligesom beslagene udsættes for forskellige niveauer af fugt.

Kig efter C1 til C5 klassificering og tænk på hvilke forhold beslagene bliver udsat for.

Brandsikkerhed og mostandsevne

Det stilles ikke kun krav til brandsikkerhed i forbindelse med byggematerialer som byggeplader eller træ. Uanset om du benytter pn beslag eller vinkelbeslag, skal de også overholde standarder, der sikrer at dine konstruktioner holder, hvis byggeriet udsættes for brand.

De rette skruer har stor betydning

Bygmas udvalg af beslag er i absolut professionel kvalitet. Det er dog afgørende, at du benytter de rette skruer til beslaget. Forkerte skruer skaber svagheder inden i skruens egen kvalitet eller i samlingen mellem byggematerialerne. Læs vores guide til skruer i professionel kvalitet.

CE-mærkede beslag

CE-mærkning af et produkt betyder, at det er fremstillet og kontrolleret i overensstemmelse med en harmoniseret europæisk standard eller en europæisk teknisk vurdering. Dette betyder, at produkterne lever op til kravene til bl.a. sikkerhed, der stilles i Byggevareforordningen

Kig efter beslag fra Simpson Strong-Tie

Gå ikke på kompromis. Simpson Strong-tie sætter de absolut højeste standarder inden for beslag. 

Hulplader og bjælkesko til trækonstruktioner

Find vej i et stort udvalg

Bygmas udvalg i beslag er omfangsrigt for at imødekommede professionelles behov og den ambitiøse selvbygger. Uanset om det er til ambitiøst gør-det-selv eller til renovering, finder du beslag i bedste kvalitet fra producenter som PN, Simpson Strong-Tie og Habo.

De mest efterspurgte hulplader, vinkelbeslag og bjælkesko

Hulplader, vinkelbeslag og bjælkesko af de mest anvendte typer beslag, der er uundværlige næsten uanset om du bygger carport, terrasse eller laver tagkonstruktioner med træ.

Korrekt kombineret med gode skruer og godt træ sikrer beslagene holdbare samlinger mellem alle elementerne i dit byggeri.

Til renovering af både indendørs og udendørs træværk

Du behøver dog ikke tænke i ny carport eller terrasse, for beslag er også uundværlige til vedligehold af udendørs træværk som plankeværk, hegn og havemøbler.

Indendørs er de tillige anvendelige til konstruktion eller reparation af reoler, møbler og låger.

Skydedørsbeslag og sikringsbeslag

Til renovering af hjemmet er sikringsbeslag især udbredte hos familier, der ønsker at sikring af vinduer. Kombineret med karmbeslag du forhindre børn eller tyve i at åbne vinduet helt.

Skydedørsbeslag er derimod til dig, der renoverer eller etablerer skydedøre i møbler eller værelser. Her finder du både skinner, lister og beslag fra blandt andet Svalk og Habo.

Du kunne også været interesseret i

Bygma trælast og byggecenter

Se udvalget af træ

Find alt fra forskallingsbrædder til trykimprægneret træ til byggeri.

Værktøjskasser og indretning til befæstigelse og værktøj

Værktøjskasser og indretning

Milwaukee og Ryobi gør det lettere at holde styr på værktøj, beslag, bolte og skruer.

Guide til skruer i bedste kvalitet

Guide til skruer i topkvalitet

Få et nemt overblik over hvilken skrue der egner sig bedst til dit projekt.