Skydedøre fra Swedoor

- få mere plads med en skydedør

Swedoors skydedøre giver dig mange muligheder for at få mere plads i dit hjem. Det brede udvalg af skydedøre til enhver smag, betyder at du kan vælge, om døren skal forsvinde ind i væggen, når den åbnes, eller op langs væggen.

Pladsbesparing, mindre støj, sikkerhed og smart design

Der er mange gode grunde til at vælge en skydedørsløsning. Uanset om du har brug for mere plads fx på badeværelset, børneværelset eller i stuen, så finder du en smart skydedørsløsning fra Swedoor. Samtidig har skydedøre den fordel, at du slipper for døre, som smækker ved gennemtræk og der er mindre risiko for, at børn kan få fingrene i klemme. Du behøver heller ikke tænke på, om døren skal åbne indad eller udad.

Måske overvejer du at få et ekstra rum som et værelse mere eller et kontor? Hvis du samtidig gerne vil spare gulvplads, opnå større rumfornemmelse og gøre rummene indretningsvenlige, er det oplagt at vælge en skydedørsløsning.

Skydedøre med flere funktioner

Skydedøren kan ligeledes have flere funktioner. Du kan fx integrere et spejl på skydedøren, hvis pladsen er trang i soveværelset. Eller måske kunne det glæde børnene og dermed de voksne at integrere en tavle eller et whiteboard på døren til børnenes værelse eller på køkkendøren.

Hvis du vælger en skydedør med glas, slipper lyset bedre ind i rummet og det giver en større rumfølelse. Hvis du tager et billede af din eksisterende dør, kan du med Swedoors smartphone APP prøve dig frem i deres sortiment og finde den skydedør, der passer til dit hjem.
Muligheder med Swedoor skydedøre

  • indbygning i væg eller udenpåliggende
  • dobbeltdøre
  • næsten alle indvendige døre fra Swedoor fås som skydedøre
  • stort udvalg af tilbehør som fx skydedørlås, fingergreb, skydedørskål, trækring

 

Skydedørsskåle
Hagelås eller trækring
Fingergreb
BøjlegrebVil du vide mere om skydedøre fra Swedoor? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!