Rationel Vinduer

Nye vinduer og døre?

Et godt, tæt vindue, som fungerer, og passer til husets arkitektur, lægger man knap nok mærke til.

Er dine vinduer og døre derimod gamle og utætte og trænger til at blive skiftet? Kunne du også godt tænke dig at give dit hus et helt nyt look – ligesom naboen gjorde sidste år? Eller skal du bare have skiftet et enkelt vindue som følge af en vildfaren fodbold? Så er sagen pludselig en anden.

Prøv den nye Rationel App

- og se dit eget hus med nye vinduer og døre

Med app’en kan du scanne dit eget hus og indsætte 3D-modeller af vinduer og døre på facaden. Du kan vælge forskellige modeller, tilpasse størrelsen samt afprøve farver og sprosseopdeling.

Når du ved, hvilket udseende, du vil have, kan du få dit projekt gennemgået hos din lokale Bygma, som også kan hjælpe med lovkrav, ventilation, glasløsninger og meget mere. Så kommer du sikkert i mål med dit dør- og vinduesprojekt.


Få de vinduer og døre, der matcher din bolig

Når du vælger vinduer fra Rationel, kan du vælge mellem et klassisk design i produktserierne Rationel FORMA/FORMAPLUS og et moderne design i serierne Rationel AURA/AURAPLUS.

Rationel har samlet billeder af andre kunders løsninger i et inspirationsgalleri. Her kan du finde inspiration til dit eget projekt.

Moderne vinduer

Rationel AURA & AURAPLUS


Det moderne vindue er kendetegnet ved enkelhed og funktionalitet.

 


Enkelt og slankt design


Store glasflader


Masser af dagslys


Læs mere om Rationel AURA og AURAPLUS

Klassiske vinduer

Rationel FORMA & FORMAPLUS

Det klassiske vindue er kendetegnet ved sine mange fine detaljer inspireret af gamle traditioner for godt håndværk.

 


Originalt design - moderne komfort


Smalle energisprosser


Profilerede rammer og karme


Læs mere om Rationel FORMA og FORMAPLUS

Døre

En facadedør, som matcher husets stil giver et godt førstehåndsindtryk og er med til at give huset personlighed. Det er vigtigt at døren matcher husets stil. Lad dig ikke begrænse - næsten alt kan lade sig gøre - uanset ønsker til farver, størrelse eller udformning. Snak med din lokale Bygma om dine ønsker.

Budget og planlægning
At skifte vinduer og døre i et helt hus er en stor investering. Vinduer og døre kan dog sagtens udskiftes i etaper. Fx en facade af gangen. Det vigtigste er blot, at du fra starten har en plan og sikrer, at du får begyndt på en løsning med så lang levetid som muligt. Så kan du sagtens få ønsker, økonomi og tidsplan til at gå op i en højere enhed.Design
Vinduernes design er vigtig og har stor betydning for husets udtryk og arkitektur. Vælg vinduer, som passer godt til boligens oprindelige arkitektur, og som bevarer harmonien i bygningen. Hvis du overvejer at foretage store facadeændringer eller ændre huset stil, anbefaler vi, at du rådfører dig med en arkitekt eller anden fagkyndig først.Funktionalitet
Det er vigtigt, at dine vinduer passer til dig og din hverdag. Med vores tilvalgspakker kan du let opgradere dine vinduer med det ekstraudstyr og de egenskaber, som gør, at de passer til dine behov.


Kontakt din lokale Bygma

Hvis du vil høre mere om Rationels vinduer eller vil bestille vinduer, så kontakt din lokale Bygma.