Facadeplader i fibercement fra Swisspearl (tidl. Cembrit)

Swisspearl Patina design line

- Original, Rough, Inline eller Signature

Swisspearl Patina Inline har lineære slibninger i overfladen. Kombinationen af de stramme, geometriske linjer og den rustikke overflade giver facadepladen et spændende og dynamisk udtryk. Skyggeeffekten på pladerne ændrer karakter i takt med at årstider og dagslys skifter. Og over tid vil pladerne patinere og blive endnu smukkere. 

Pladerne kan både monteres horisontalt, vertikalt og i en kombination. På den måde kan bygherren få en bygning med helt unikt design.

Swisspearls Patina Design Line byder på 4 forskellige typer af facadeplader Original, Rough, Inline og den nye Signature, som har et velkendt naturligt og autentisk udtryk, der patinerer smukt over tid. Se de 4 varianter her:

Swisspearl Patina:

Udvikling er godt. Det giver Karakter.

Swisspearl Patina design line facadeplader har mange fællestræk, men de er også unikke og hver især helt deres egne. Hver enkelt plade har sit eget udtryk med små variationer i struktur og nuancer i overfalden. Den unikke og individuelle finish passer perfekt til en stadig stigende efterspørgsel fra arkitekter og håndværkere på et autentisk udtryk.

Det gælder for alle Patina-pladerne, at de med tiden patinerer og lysner. Facadens unikke udtryk forstærkes og betones, som årene går, og overfladen opnår det karakteristiske og stemningsfulde farvespil.

Unik overfladebehandling

Patina-pladerne er modstandsdygtige overfor fugt, snavs og slid, da pladerne er beskyttet med en unik og effektiv overfladebehandling kaldet hydrofobering. Samtidig er fibercementpladerne stort set vedligeholdelsesfrie.

Swisspearl Patina farver

Swisspearl Patina fibercement farver

Udvalgte Swisspearl Patina produkter

Cembrit og Swisspearl fibercement planker på sommerhus

Swisspearl Plank

- som skabt til det danske klima

Swisspearl Plank er som skabt til det danske klima. De slår sig ikke, revner ikke og rådner ikke. Samtidig har brædderne en brandhæmmende virkning, lang holdbarhed, er modstandsdygtige overfor råd og svamp og kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad er hemmeligheden? Den er, at Swisspearl Plank er fremstillet af uorganisk fibercement, som er et særdeles hårdført og samtidig miljøvenligt materiale. Brædderne kan bruges alle steder på huset, hvor du vil have en stærk og vedligeholdelsesfri overflade som fx på udhæng, gavle, kviste, stern, brystninger, garager, skure og altaner.

Farver og tilbehørsprogram

Du har mulighed for at vælge din stil mellem 15 forskellige farver med enten træsstruktur eller med glat overflade.

Swisspearl bølgeplader

Skal du også renovere tag, er bølgeplader fra Swisspearl et elegant og harmonisk valg. Læs mere om Swisspearl bølgeplader til tagrenovering her.

Udvalget Swisspearl planker