Sådan maler du væggen

Trænger dine vægge til et nyt lag maling enten med samme farve, som de allerede er malet med, eller med en helt ny farve? Bygma er klar til at hjælpe dig med maling til dine vægge i høj kvalitet. Online sælger vi maling i hvid og sort med forskellig glans, men du kan komme ned i din lokale Bygma og blande din helt egen farve.

Det kan være svært at beslutte, hvilken farve du skal vælge til væggen. Med hjælp fra Yuniks' farvepaletter, der viser tidens trends, kan du få inspiration til farvevalg. Vil du skabe fx ro og friskhed i dit hjem, kant og personlighed eller eksklusivitet og elegance? Yuniks' system med farvepaletter gør det nemmere for dig at vælge farver.

 

Læs mere om farvepaletterne hos Yunik ved at klikke herNår du skal i gang med at male

  1. Vær grundig med afdækningen. Det kommer til at betyde meget for slutproduktet.

  2. Husk at sørge for at væggen er ren og bæredygtig. Brug eventuelt grundrens til at rense væggen og skyl efter med rent vand.

  3. Sømhuller og små revner spartles over med sandspartel. 

  4. Mal først langs alle kanterne med en pensel og rul herefter de store flader med malerrullen. Malingen langs kanterne må ikke tørre, før du kører over med rullen, da man vil kunne se overlappet. 

  5. Når du har fordelt malingen på hele vægfladen med rullen, ruller du oppefra og ned på hele fladen, uden at tilføre mere maling. Så får du en flot og ensartet væg. 

  6. Hvis malingen ikke dækker efter første gang, mal da en gang til. 

  7. Husk at fjerne afdækningen inden malingen er helt tør, ellers kan den være svær at tage af. 

 Find de rigtige farver

Farvepaletterne fra Yunik gør det nemt at ramme fx Nordic Light trenden. Kom ind i Bygma, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige farveskala til dit hjem.
Sanne Mader, Malerafdeling, Skagen

 

 

 

Grej til dit malerprojekt