Plastmo Tagrender

- materialer til enhver løsning

Plastmo A/S har i mere end 60 år leveret tagrender af højeste kvalitet til husejere i Norden. Igennem årene har virksomheden udvidet deres tagrendesortiment, som i dag består af 5 forskellige materialer. Tagrendesystemet er en vigtig del af husets udtryk og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik.

Plastmo Tagrenden er kendetegnet ved et skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. På grund af denne unikke udformning leder tagrenden 15 % mere regnvand væk end lignende tagrender på markedet.

Zink
Stål
Hvid plasttagrende

Komplet sortiment af holdbare og miljøbevidste løsninger

Tagrenderne fra Plastmo fås i 5 materialer: Plast, stål plus, aluzink, zink og kobber. Alle materialer er fremstillet med hver deres unikke egenskaber og fordele. Du kan være sikker på at finde en tagrende, der matcher dine behov blandt de 5 materialer. Tagrenderne fås i op til 4 størrelser, så løsningen kan tilpasses dit projekt på bedste vis.

Nem og hurtig udskiftning for gør det selv-manden

Med Plastmo Tagrender er monteringen en smal sag. Tagrenderne kan monteres i størstedelen af gamle rendejern. Tagrenderne monteres nemt og hurtigt med et enkelt klik – uden opbrydning af taget. Hvis de gamle rendejern på huset er fra Plastmo, eller hvis de er fremstillet med forfjeder, kan du skjule de gamle rendejern med flotte rendejernskapsler, så du opnår et flot og ensartet resultat.Kræver dit projekt en specialløsning?

Det er ikke noget problem. Plastmo har et team af uddannede blikkenslagere, som er specialister i fremstilling af specialformstykker i alle materialer.

Lim, lod eller klik

Alle tagrender fra Plastmo, uanset materiale, kan monteres med lim. Det er en stærk, diskret og langtidsholdbar løsning, som har bevist sin styrke i mere en et halvt århundrede. En anden metode er montering med gummisamlinger. Både Aluzink og Stål Plus i str. 11 / Ø75 mm kan monteres med gummisamlinger, hvis du foretrækker denne metode. Zink og kobber kan desuden loddes på traditionel vis.

Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde frem til det materiale og den størrelse tagrende, der egner sig bedst til din tagtype og det område du bor i. Derfor har Plastmo udviklet en tagrende beregner, som guider dig frem til den rigtige løsning og en komplet materialeliste.

Beregn en komplet løsning nu og bliv sikker i dit valg:
Vidste du…

… at Plastmo også markedsfører et bredt sortiment af løsninger til udemiljø?


CASE:

Tømrerfirmaet Lars Printz renoverede Byskovskolen i Benløse med nye Stål Plus Tagrender fra Plastmo

 Da 366 meter indvendige og utætte zinktagrender skulle udskiftes for at undgå råd på Byskovskolen afd. Asgaard, foreskrev Ringsted kommune Stål Plus Tagrenden fra Plastmo af miljømæssige årsager.  

Ringsted kommune er nemlig en af de 14 kommuner i Danmark, som har zinkforbud på offentlige bygninger samt ved nybyggeri med nedsivning af regnvand på egen grund.

Originalt zink look

Ved at foreskrive netop Stål Plus tagrenden sikrede Ringsted kommune, at skolen fik nye tagrender, som både ligner originale zinktagrender, pga. den specielle overflade, og samtidig overholdt de miljømæssige krav.

På den måde er det altså muligt at bevare det originale zink look – også i kommuner som Ringsted med zinkforbud og samtidig have 25 års garanti på løsningen, ligesom en tilsvarende zink løsning har.

Det’nemt

For tømrerfirmaet Lars Printz var det vigtigste udover at vinde projektet naturligvis, at produkterne og i dette tilfælde tagrenderne er nemme at arbejde med. Projektet på skolen strækker sig over ca. 4 måneder, fortæller byggeleder Jan Rosenkrans, så det betyder rigtig meget, at de er nemme at arbejde med og montere. Jan fortæller videre, at tømrerfirmaet altid foretrækker at lime tagrenderne sammen frem for at klikke dem sammen, da det giver en tæt og holdbar løsning – også på sigt.

Langvarigt samarbejde med Bygma

Alle materialer til ovenstående projekt på Byskovskolen afd. Asgaard, eller i daglig tale kaldt Asgaardskolen, bliver leveret af Bygma Ringsted, og det er der primært følgende årsag til:

Tømrerfirmaet Lars Printz har igennem mere end et årti haft et langvarigt og godt samarbejde med Bygma i Ringsted, ”de er vores primære og nære leverandør af byggematerialer til alle vores projekter”, fortæller Jan Rosenkrans fra Lars Printz. ”Vi har en nær og god relation med vores primære kontakt hos Bygma i Ringsted, Jesper Weisel, og det betyder rigtigt meget, at han kender os og vores behov, for at kunne yde en fleksible og god service f.eks. hvis vi lige står og mangler noget eller har brug for deres råd og vejledning”.