Forbedr akustikken i dit hjem med Troldtekt produkter

Er der dårlig akustik og dermed for meget støj i ét eller flere rum i dit hjem? En overvægt af store flader af beton, gips, fliser, klinker, glas, stål og trægulv lagt direkte på beton i byggeriet giver en dårlig akustik. Men det er der gode råd for.

Udover at bruge gulvtæpper, gardiner, møbler, puder og tæpper til at absorbere noget af lyden, kan du med stor fordel bruge Troldtekt akustikplader.

Find inspiration og montagevejledninger

Troldtekt® v-line - god akustik og elegant design

Med de nye designløsninger, Troldtekt v-line får du et karakterfuldt loft, som sikrer god akustik og et sundt indeklima. Troldtekt v-line 1way og 2way, har elegante v-spor fræset i overfladen.

Med 1way får du gennemgående spor og et roligt udtryk. Når du vælger 2way, bliver sporene på langs brudt af spor på tværs, hvor pladernes ender mødes.

Troldtekt v-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader og er lige så let at montere som de klassiske akustikplader. Troldtekts Cradle to Cradle-certifikat er din dokumentation for, atdu monterer et loft, der er en del af et cirkulært kredsløb.

Hent brochurer og datablad på Troldtekt v-line

bygma-troldtekt-loftplader.jpg

Troldtekt plader er lavet af naturmaterialer

Troldtekt plader bliver også kaldet træbetonplade, fordi Troldtekt plader er lavet af naturmaterialerne træ og cement. Blandingen af træ og cement giver Troldtekt pladerne de unikke lydabsorberende egenskaber.

Materialet har en naturlig styrke og tåler fugtige omgivelser. Samtidig giver akustikpladerne en effektiv brandsikring. De kan bruges både som loft- og vægbeklædning. Derudover er Troldtekt et naturprodukt med dokumenteret bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus.

Download Tekniske Data på Troldtekt akustikplader

Få tips til montering af Troldtekt plader

Troldtekt lofter kan du montere på flere forskellige måder. Se videoerne nedenfor med korrekt montering af Troldtekt.

Mange designløsninger - sæt dit eget præg

Overvejer du at opsætte et Troldtekt loft, er der er et væld af designløsninger med akustikpladerne. Du kan vælge mellem flere forskellige strukturer og farver.

De karakteristiske overfladestrukturen på pladerne kan fås som extrem fin (0,5 mm), ultra fin (1 mm), fin (1,5 mm) og grov (3mm).

Derudover fås akustikpladerne med flere forskellige kanter, der kan skabe et bestemt æstetisk udtryk i et rum. Der er også mulighed for at skjule fx højtalere, ventilation og der findes en bred vifte af tilbehør.

Andre akustikløsninger og lydisolering

Der er mange løsninger indenfor lydisolering. Valget af løsning afhænger af rummenes og bygningens arkitektur, samt dine æstetiske ønsker til løsning.

Her kan du læse mere om hvordan Troldtekt, Knauf, Rockfon og Profile tilbyder forskellige løsninger til både private og erhverv.

Montering på eksisterende loft

Montering med synlig skinne

Montering med skjult skinne

Montering med C60 skinnesystem

Seneste tilbud på Troldtekt

Aktuelle priser på Troldtekt