Hultafors: Værktøj og måleudstyr

Værktøj, vaterpas, vinkel og måleudstyr til professionelt håndværk

Hultafors er et førende varemærke inden for håndværktøj, som både professionelle håndværkere og private ved står for pålidelighed og høj kvalitet. Med over 140 års erfaring tilbyder Hultafors et bredt udvalg af værktøj til måling, opmærkning, skæring, herunder vaterpas, vinkel og målebånd. Værktøjet er udviklet i samarbejde med professionelle håndværkere for at sikre optimal funktionalitet og præcision. Hultafors' ergonomiske og slidstærke produkter gør arbejdsdagen lettere og mere effektiv for håndværkere, samtidig med at de minimerer miljøpåvirkningen.

Hultafors: Værktøj og måleudstyr

Værktøj, vaterpas, vinkel og måleudstyr til professionelt håndværk

Hultafors er et førende varemærke inden for håndværktøj, som både professionelle håndværkere og private ved står for pålidelighed og høj kvalitet.

Populært Hultafors værktøj

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Hvilke mærker fører Hultafors Group?

  Hultafors værktøj og måleudstyr er et af flere kendte varemærker, der varetages af Hultafors Group. Med fokus på kvalitet og professionelt værktøj og arbejdsbeklædning fører Hultafors Group bl.a. sikkerhedssko fra EMMA Safety Footwear, Fristads arbejdstøj, høreværn og sikkerhedsbriller fra Hellberg Safety, arbejdstøj fra Kansas, Kuny’s kendte værktøjstasker, Martinez Tools værktøj, Scangrip arbejdsbelysning, Snickers Workwear og Solid Gear sikkerhedssko.

  Med den store palette af varemærker i Hultafors Group kan du være sikker på altid at finde det nødvendige arbejdstøj og udstyr. Direkte på Bygma.dk fører vi bl.a. vaterpas, tommestok, hammer og økse fra Hultafors sammen med mere end 100 andre produkter, ligesom du også finder Snickers Workwear og arbejdsbelysning fra Scangrip.

  Husk, at du som proffkunde hos Bygma får adgang til en meget større palette af produkter end dem på Bygma.dk, og desuden får adgang til bestilling af arbejdstøj via Bygma Tøjshop.

  Hvad er Hultafors?

  Hultafors er en svensk virksomhed, der i dag er synonymt med professionelt værktøj, der kombinerer præcision med slidstyrke, og produkterne i Bygmas udvalg spænder fra hammer til vaterpas.

  Som producent af værktøj og måleudstyr i mere end 100 år har Hultafors vundet tilliden hos mange fagfolk verden over og passer perfekt ind i Bygmas ambition om at levere kvalitet til den danske byggebranche.

  Hultafors' kontinuerlige innovation og engagement i kundetilfredshed gør dem desuden til en benchmark i mange håndværk. De fokuserer på at bruge de nyeste teknologier og stærkere materialer, der sikrer pålideligt og slidstærkt værktøj, der tåler de hårde vilkår på mange byggepladser.

  Populært Hultafors værktøj og måleudstyr på Bygma.dk

  Alene på Bygma.dk fører vi mere end 200 Hultafors værktøjer, målebånd, vaterpas og vinkler, som blot er et lille udvalg af Hultafors' kæmpe sortiment. Fra Bygma.dk har vi fundet de 10 mest populære værktøjer fra Hultafors, så du lettere finder præcis det værktøj, som mange andre håndværkere og private ikke kan undvære i værktøjskassen.

  • Hultafors Speed vinkel er et uundværligt redskab og hører blandt de mest populære typer tilbehør i Hultafors' sortiment. Se alle modeller i Bygmas udvalg af vinkler.
  • En Hultafors Dødslagshammer er både robust og beskytter dig mod vibrationer og tilbageslag, hvorfor dener et populært valg til enhver der arbejder med håndværk hver dag.
  • I udvalget af kridtsnor, finder du Hultafors Kridtsnor, der er et uundværlig til mange byggeopgaver, også hegn og terrasser.
  • Under skriveredskaber til byggeprojekter, finder du også Hultafors Dybhulsmarkører, som er praktiske til alle typer opgaver og er både robust designet samt praktisk opbevaret i bukselommen.
  • Hultafors Værktøjstasken er utrolig populære; med robust skulderrem og lettilgængelige rum imødekommer de alle behov.

  Sammen med Hultafors Tommestok er Hultafors Vaterpas blandt de mest søgte i ovenstående udvalg, og har du først investeret i Hultafors kvalitet, har du en tommestok eller et vaterpas resten af livet og netop derfor er Hultafor også populært i dag.