Vinylgulv

Vinylgulv er et rigtig populært valg i Danmark, fordi det er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og nemt at rengøre. Samtidig skaber vinyl en dejlig akustik, og gulvene føles bløde og varme under fødderne.

De praktiske gulve er billige, og fås i et utal af designs. Det er et flot, stilrent gulv, der gør sig godt i næsten alle hjem.

Vinylgulve har en flot overflade, som er uimodtagelig overfor vand, fedt og snavs. Du ser aldrig et vinylgulv med pletter eller skjolder, fordi overfladen er uigennemtrængelig. Du kan bruge et vinylgulv i mange år, og vil stadigvæk fremstå som et nyt gulv.

Vinylgulve bruges ofte i vådrum, entreer og køkkener, men vinylgulve egner sig stort set til alle rum i din bolig. Ved mange af dine venner og bekendte er der sikkert vinylgulve, men de ligner ofte trægulve så meget, at du ikke kan se, at det er et vinylgulv.

Vælg derfor et af vores flotte vinylgulve for en god, praktisk og billig gulvløsning i dit hjem.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Hvornår skal du vælge vinylgulv?

  Der er mange forskellige typer gulve. De er alle sammen gode på hver deres måde. Vælg en gulvtype, der passer til det rum, du indretter. Det handler både om udseende, følelse og pris i dkk. Det er dine behov, der skal styre dit valg

  Vinylgulve er ekstremt slidstærke, så de egner sig godt til rum, hvor dig og din familie opholder jer meget. Man kan ikke se i overfladen, at der bliver skramlet stole over gulvet 117 gange om dagen, eller der er spildt et glas rødvin til fest. Gulvet ligner sig selv i mange år.

  Vinylgulvet er samtidig meget stød- og lydabsorberende. Det er almindeligt i Danmark at have mange hårde overflader. Det har været populært at smide gulvtæpperne og gardinerne ud, for få et rent minimalistisk indtryk. De mange bare og hårde overflader påvirker akustikken, men vinylgulvet er blødt og giver derfor en bedre akustik i dine rum.

  Vinylgulve er lette at rengøre. Vinylgulve har en overflade, der kun skal vaskes kun med vand og sæbe. Den helt tætte overflade gør, at der ikke gemmer sig snavs nogen steder.

  Der er mange gode grunde til at vælge et vinylgulv, men i sidste ende kommer det kun an på dine præferencer. Vælg vinyl, hvis du er interesseret i et slidstærkt gulv, der har en vandtæt, støjdæmpende og flot overflade, der ikke koster mange dkk per kvadratmeter. 

  Specifikke evner

  Mange gulve kræver meget opmærksomhed og giver mange hovedpiner. Fedt, vand og ting, der tabes, giver hurtigt de nye trægulve et træt udseende. Uglaserede fliser er meget modtagelige overfor eksempelvis fedt. Det er ikke tilfældet med vinylgulvene. Vinylgulve har en slidstyrke, der er markant højere end andre gulvtyper. Det er, fordi vinyl danner en overflade, der ikke er porøs.

  Mange familier med kæledyr og børn er glade for vinylgulve, fordi det er et nemt og praktisk valg. Vinylgulve kan nemt rengøres, derfor egner de sig eksempelvis godt til hjem med kæledyr eller allergikere. 

  Hvad er vinyl?

  Vinyl er et spændende materiale med mange fordele. Det bruges til mange forskellige produkter. Vinyl er et plast materiale, helt præcist blød PVC. Vinylgulve blev først populære i 70'erne. Til at starte med blev vinylgulve ofte brugt i institutioner, men de dage er forbi. I dag er vinyl et meget lækkert materiale med en stor bredde. Vinyl har fantastiske evner i kraft af sin slidstyrke og nemme vedligeholdelse, men er også et flot gulv, der klæder de fleste rum. Vinylgulvet bliver stadig mere populært i de danske hjem hvert år.

  Vinylgulve stammer fra lineoliumsgulve, der minder meget om vinylgulv, men er lavet af naturmaterialer som blandt andet kork og linolie. Vinylgulve minder om lineoliumsgulv på den måde, at du selv kan vælge blødheden af gulvet, og at gulvet købes både i baner og fliser. I modsætning til lineoliumsgulv er et vinylgulv næsten vedligeholdelsesfrit og meget modstandsdygtigt mod fedtpletter. Lineoliumsgulve er en del mindre slidstærke.

  Farver og mønstre

  Vinylgulve kan købes i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre. Du kan derfor få et vinylgulv, der passer lige til præcis til din stil og i din bolig. Vinylgulve kan både være afdæmpede og stilsikre, og de fås også i flotte iøjenfaldende farver. Vinyl fås blandt andet så det ligner trægulve eller fliser på en prik. Vælg enten et flot, elegant sort skiffer eller lyse egeplanker, der gør dine rum lyse og lette.

  Vælg et vinylgulv, hvis du ønsker udseendet fra et trægulv eller stengulv, men med alle fordelene, der er ved et vinylgulv.

  Vinylgulve ser forskellige ud. På vores hjemmeside kan du finde et stort udvalg af smukke gulve. Du kan få gulve til vådrum, køkkenet, børneværelset eller entreen. Du skal bare vælge hvilket design, du ønsker i din bolig. Du kan se vareprøver i butikken og finde indretningsinspiration her på hjemmesiden, så du kan se hvordan forskellige farver gulv, ser ud i et flot rum.

   

  Hvad koster et vinylgulv?

  Priserne på vinylgulve i dkk/kvadratmeter afhænger af kvalitet, farver og type. Du får mere kvalitet for dine penge, når du vælger et af vores vinylgulve. Du får et slidstærkt gulv, som vil pynte i din bolig i mange år. Vores gulve koster fra 370 dkk per kvadratmeter til cirka 470 dkk per kvadratmeter, det er blot en til sammenligning med andre gulvtyper.

  Vi sælger hovedsagligt gulve fra Prego, da den svenske gulvproducent skaber et flot produkt, vi er stolte af at sælge.

  Montering af dit vinylgulv

  Gulvene sælges uden montering, men det er forholdsvist nemt at lægge et vinylgulv selv. Du skal blot sikre dig, at overfladen på underlaget er rent og jævnt, og at rummet, hvor du skal lægge det nye vinylgulv, er forholdsvist vinkelret.

  Hvis du eksempelvis lægger vinylgulv ovenpå et trægulv, så er det lige til at gå til. Mange af vores vinylgulve kommer med kliksystemer, så de klikker sammen på en nem måde. Det er lige noget for en gør-det-selv mand eller kvinde.

  Derudover kan du på vores hjemmeside købe alt, hvad du skal bruge til at lægge gulvet.

  Vinylgulv kommer enten i fliser, brædder eller baner i en bestemt bredde. Hvis du vil lægge gulvet selv, så vær opmærksom på, at det er en god idé at lade gulvet stå indenfor og akklimatisere et døgn eller to, inden du går igang.

  Hvis man ikke har mod på at kaste sig over projektet selv, skal man ikke gå igang uden professionel vejledning.

  Vi tilbyder gratis vejledning i butikken, så du trygt kan kaste dig ud at lægge et nyt vinylgulv. Hvis du har spørgsmål til dit nye gulv, så kan du tage fat i kundeservice på mail, chat eller telefon.

  Du skal være opmærksom på, at hvis du ønsker vinylgulv i et vådrum, så kræver det en speciel godkendt fagmand til at svejse gulvsømmene sammen. Du må ikke lægge det selv. 

  Vinylgulve købes i Bygma

  I Bygmas butikker og på vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af kvalitets vinylgulve. Pris på gulvene er opgjort i dkk per kvadratmeter, så du let kan sammenligne pris i dkk per kvadratmeter med andre gulvtyper.

  Hvis du køber via vores hjemmeside, kan du gemme din favoritgulve ved at lægge dem i kurv og sammenligne dem. Hvis din indkøbskurv er tom, så er du ikke logget ind.

  Når du har besluttet hvilket gulv, du vil købe, så bestiller du blot på hjemmesiden, og vi sikrer hurtig og sikker levering lige til din dør. Du er også altid velkommen i vores fysiske butikker, hvor du kan se og mærke produktet. Vi tilbyder stadigvæk levering, så du let kan få gulvet med hjem.

  Hvis du ønsker at se de forskellige typer gulve, vi har i vores store udvalg, så kom forbi vores fysiske butik. Vi har måske lige det gulv, som du skal bruge.

  Bliv Bygmaster

  I forbindelse med dit køb af vinylgulv, kan du oprette dig som Bygmaster. Log på din profil og få mange fordele. Vi tilbyder 10 % rabat på køb, 60 dages returret og en online log over din køb hos os.

  Du får rabat på alle vores produkter, hvis du bliver en del af Bygmaster. Derudover kan du modtage nyhedsbrev per mail, hvis du er interesseret. Så gør vi dig opmærksom på tilbud og udsalg.

  Kundeservice

  På vores hjemmeside kan du også se alle vores andre produkter, altid få professionel kundeservice og information om fordele ved vinylgulvet.

  Kontakt vores kundeservice på mail, hvis du har yderligere eller specifikke spørgsmål til montering, køb eller pris i dkk: [email protected]